• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Kızlar akşama ne yiyeceğim belli o yüzden gönül rahatlığıyla bugünün menüsünü paylaşabilirim :16:

Kahvaltı (08:45)
- 150g çilekli yoğurt (maalesef hazır ve içinde az da olsa şeker var)
- 2-3 yk yulaf ezmesi

Öğle (12:15)
- 1 kase çorba
- 4 köfte
- 1 bardak ayran
- 1 bardak su

Ara (16:30)
- 1 elma
- 1 fincan sütlü ve şekersiz Türk kahvesi (hazır paketlilerden yapıyorum iş yerinde kolay oluyor :17:)
- 2 etiform

Akşam (18:00-19:00 arası yerim büyük ihtimalle)
- 6 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği
- 1 kase yoğurt
- 1-2 dilim ekmek
- Domates (evde bir tek o var o yüzden domates yazdım, eve giderken markete uğrayıp bir şeyler alabilirim salata için)

Su - Şimdiye kadar 6 bardak 10a tamamlamaya çalışacağım,
Spor - Yok maalesef bu hafta... Haftasonu yaparım belki, ama bir düzene oturtmayı düşünüyorum çünkü sporsuz olmuyor diyet + spor olduğunda kg vermek daha kolay oluyor

Son düzenleme:
Maaşallah senin adına gerçekten sevindim.. ben sürekli 58 - 61 arası idim..Çikolata kisti yüzünden 8 9 ayda 15 kg aldım ameliyat oldum..evlendim.. 75 ile hamile kaldım..22 aldım 97 doğuma gittim..1 ay sonra 14 verdim 83 oldum.. sonra 76 düştüm..Dukan yaptım , bıraktım 6 kilo geri aldım..tekrar 82 sonra 78 düştüm..Ama bu dönemde doğum kontrol hapı kullandım tekrar 82- 83 gidiyor valla.

Çok karışık oldu =)))

ama geçmiş böyle şuan 44 - 46 beden giyiyorum son aldığım 2 pantalon 44 beden..Tekrar 38 beden olamam gibi geliyor ama en azından 40 giysem süper olacak :32::32::32:

sonra 2. bebek olur inşallah :8::8:

Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. İnsan azmiyle her şeyi başarabilir. Sizde başarırsınız, ortalama bir kiloyla hamile kalırsanız, daha sonra tekrar verebilirsiniz hamilelikte alacağınız kiloları . Bizim tek derdimiz sıkıntımız bu olsun yeter ki, sağlık olunca her şey olur. :34:

Son düzenleme:
merhabalar ben 26 yaşında 165 boyunda briyım hayatım boyunca hep kıloluydum.hayatımda hiç diyet yapmadım sadece zayıflama haplarıyla olur bu dedim ve olmadı.geçen sene kasım ayında düğünüme 8 ay varken kk zayıflamayla ilgili paylaşımları okuyarak gaza geldim diyet yapmaya başladım ve hoşuma gitmeye başladı her türlü şeyi denedim lahana kürü soğan suyu vs ama diyetime de devam ediyordum yürüyüşlere başladım jullian mıchael yaptım ve giderek daha az ve yavaş yemeye başladım çok azimliydim hayatımda lk defa diyet yapıyır olmama rağmen bence iyyidim çevremden hep olumlu tepkiler alıyordum .gelinliği giydiğimde 74 kiloydum 40 beden giydim 92 klodan 74 e inmeyi başardım toplamda 18 kilo verdim:)))şimdi tekrar yola başlamak stiyorum aslında iki kişi başlıcaz eşimin kilo vermesini benimde ona destek olmam için (abur cuburdan biraz aldımda :))).sizlere sormak istediğim ortalama ayda bu diyetle 5-6 kilo verlebilir yanlışmıyım tekrar sizlerle olup sizlerden motıvasyon toplayıp yola cıkmak ıstıyorum geçen seneki azmiimi şu an kendimde bulamıyorum gecen seneki azmimide kadınlar kulubu sayesinde bulmuştum bende aranıza katılabilirmiyim az çok bilgilerimden tecrubelerimden belki sizede nasibim dokunur sizlerinde bana....bu arada eşim 191 boyunda ve 130 kilo onun sağlığı için zayıdlamasını istiyorum

Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. İnsan azmiyle her şeyi başarabilir. Sizde başarırsınız, ortalama bir kiloyla hamile kalırsanız, daha sonra tekrar verebilirsiniz hamilelikte alacağınız kiloları . Bizim tek derdimiz sıkıntımız bu olsun yeter ki, sağlık olunca her şey olur. :34:

Amin inşallah :))

Bel fıtığı da var bende çok zorluyor beni kilo aldığımda fark ediyorum ayak bileklerim bile ağrıyor belimde sürekli kesilmeyen ağrı..Kilo düşman :(((

Amin inşallah :))

Bel fıtığı da var bende çok zorluyor beni kilo aldığımda fark ediyorum ayak bileklerim bile ağrıyor belimde sürekli kesilmeyen ağrı..Kilo düşman :(((

Geçmiş olsun, umarım kilolarınızı verip daha sağlıklı ve kaliteli ağrısız bir yaşam sürersiniz. Gerçekten de fazla kilo pek çok rahatsızlığa yol açtığı gibi, insanda var olan rahatsızlıkların daha da artmasına sebep olabiliyor.

Merhaba kızlar :3: Hayırlı Cumalar...
Dünkü menüme akşam da uyabildim :)
Eve giderken domates-salatalık aldım 1 tabak yağsız salata yedim valla bundan sonra öyle yapacağım geçen yıl da yapıyordum hiç üşenmeden ama son zamanlarda iyice salmışım kendimi, yine ve yeniden diyerek tam gaz devam:34:
bu arada sabah kahvaltımdaki ekmekler çok küçüktü 1 parça da haşhaşlı çörekten yedim arkadaş getirmiş bi de ben bir dilim ekmekle sabahı geçiştiremiyorum yaaaa:50:
şimdi de elma yiyeceğim ara olarak biraz araları sıklaştıracağım uzun süre aç kalamıyorum

Bu arada Sevda, aramıza hoşgeldin:3:

Herkese merhaba arkadaslar yeni katilan arkadaslar kolay kilo vermeler:) bugun kahvaltimda iki dilim k ekmek 4yesil zeytin bol yesillik domates salatalik arada yesil cay ve kahve öglende 4adet köfte salata ayran arada meyve ve yogurt aksamda corba,brokoli,karnibahar haslamasi üzerinede sarimsakli yogurt yemegi düsünuýorum brokoli uzun süre tok tutuyor diyet basladigimdan beri brokoli yemege basladim tadida guzel bugunluk boyle

Merhaba kızlar :3: Hayırlı Cumalar...
Dünkü menüme akşam da uyabildim :)
Eve giderken domates-salatalık aldım 1 tabak yağsız salata yedim valla bundan sonra öyle yapacağım geçen yıl da yapıyordum hiç üşenmeden ama son zamanlarda iyice salmışım kendimi, yine ve yeniden diyerek tam gaz devam:34:
bu arada sabah kahvaltımdaki ekmekler çok küçüktü 1 parça da haşhaşlı çörekten yedim arkadaş getirmiş bi de ben bir dilim ekmekle sabahı geçiştiremiyorum yaaaa:50:
şimdi de elma yiyeceğim ara olarak biraz araları sıklaştıracağım uzun süre aç kalamıyorum

Bu arada Sevda, aramıza hoşgeldin:3:

Tesekkur ediyorum

canım ramazanda insan birazcık kaçırsa alıyo yanii ben hep alırdım bu sene 1 kilo verdim.
sende başla destek olarak ilerleyelim benim gayet iyi gidiyo
sabah 4 kaşık yulaf ezmesi,1 bardak yarım yağlı süt ve elma yedim
öğle:6 kaşık fasulye,3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği ve domates salatalık yedim
ara öğüne 40 dakika var 1 bardak süt ve 10 badem yerim yada badem yerine meyve yerim :)
hepimize başarılarrr bırakmıycam sıkılınca ilk listeye geçerim:))

tamam devammm :) bende başlayacğım en kısa zamanda sende sakın brakma . sağlık ve güzellik için zayıflayalımmmm :)

kızlar bu yulaf ezmesini kepeğini nasıl yiyorsunuz ben afedersiniz çıkaracak dereceye geliyorum yogurtla karıştırıyorum ama ı ıh yine de faydasız ...

yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz:49:inş gelişiniz uğurlu olur bizim için:49:ya kızlar yazmayada utanıyorum aslında dün ne kadar kaçamak yaptığımı :49:amma işde insan doğum gününe davetli olunca ve o kadar tatlı yiyecekleri bi arada görünce ve arkadaşların israr etmeklerine dayanamayınca olanlar oluyor:43:bu haftam çok berbat keçdi bu yüzden gr bile vereceyimi sanmıyorum:49:yarında pazar amma pazarertesi deyil yarın sabahtan sil baştan başlarım inş:49:

kızlar bu yulaf ezmesini kepeğini nasıl yiyorsunuz ben afedersiniz çıkaracak dereceye geliyorum yogurtla karıştırıyorum ama ı ıh yine de faydasız ...

canım bende yulaf ezmesini kepeğini yiyemem:49:amma yulaf ezmesini çok seviyorum mesela 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini bi kaba koyub üzerine yarım elme doğra 6.7 üzüm kurusu koy tarçın tozu koy en sonunda 4.5 yemek kaşığı yoğurt iyice karıştır tadına bak :49:

yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz:49:inş gelişiniz uğurlu olur bizim için:49:ya kızlar yazmayada utanıyorum aslında dün ne kadar kaçamak yaptığımı :49:amma işde insan doğum gününe davetli olunca ve o kadar tatlı yiyecekleri bi arada görünce ve arkadaşların israr etmeklerine dayanamayınca olanlar oluyor:43:bu haftam çok berbat keçdi bu yüzden gr bile vereceyimi sanmıyorum:49:yarında pazar amma pazarertesi deyil yarın sabahtan sil baştan başlarım inş:49:
Mrh seva sana da banada dün icin gecmis olsun aksama kadar her seyi harfiyen ugdaladim ama aksam mahvettim herseyi aksam yemeginden sonra arkadasa gittim bir tabak manti yedim bol tereyagli bayildim tadi harikaydi bide yetmezmis gibi 1dilim pasta daha neler sanki aylarin acisini cikarirmis gibi yedim:( cok pismanim ama ne fayda olan oldu bence bende vermemisimdir almiyayimda kaldigim yerden devam edeyim

Merhaba kizlar dun yazamadim Sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 2 catal krem peynir ogle yulaf ezmeli yogurt 1 elma aksam 1 kase taze fasulye 4 kasik yagsiz bulgur pilavi yogurt aksam 7 de mandalina elma

Bugun kahvaltiyla ogle yemegini birlestirmek zorunda kaldim :((( Sabah bir. Mandalina oglen birer tane haslanmis yumurta ve patates 6 yagsiz zeytin domates salatalik marul 2 dilim ekmek 2 catal krem peynir 2 tane kozlenmis biber aksama firinda kofte yagsiz sekilde. Salata yogurt

Mrh seva sana da banada dün icin gecmis olsun aksama kadar her seyi harfiyen ugdaladim ama aksam mahvettim herseyi aksam yemeginden sonra arkadasa gittim bir tabak manti yedim bol tereyagli bayildim tadi harikaydi bide yetmezmis gibi 1dilim pasta daha neler sanki aylarin acisini cikarirmis gibi yedim:( cok pismanim ama ne fayda olan oldu bence bende vermemisimdir almiyayimda kaldigim yerden devam edeyim

Bence moralinizi bozmayin arada sirada abartmadan yapilacaak kacamaklardan birsey olmaz ertesi gun onu dengelemek sartiyla :))

olan olmuş artık:49::43:çok üzülsekde elimizden bi şey gelmez :49:daha dikkatlı olmamız lazım:49:

olan olmuş artık:49::43:çok üzülsekde elimizden bi şey gelmez :49:daha dikkatlı olmamız lazım:49:

Aynen bugun telafi günum ins bozmadan devam ederim sabah 1dl k ekmegi zeytin domates salatalik roca sütsuz kahveyle ictim õglen tonbalikli salata yedim simdi greyfurt yiyorum aksamada domatesli corba salata yogurt yemegi dusuyorum

Back