• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

milföyle yapsam 2 adet 380 kalori:31:
Yoğurt Çorbası

1 PORSİYON

250 kalori:31:
çok fazla olmadı mı ya:S

harikacım ben mtfaga gidiyorum 12 ye yemegi yetiştireyim acıktım ben.diyet yapmayı bıraktım diye midem büyümüş sanırım:25:.eskisi gibi çabuk acıkır oldum:56:.

akşam da kızlar neredeymiş soralım bakalım:20::41::1:

görüşmek üzere

oooooo
sen memleket havasından çıkamamışsın daha burada diyet yapıyoruz unuttun mu
eğer sebze çorbası yaparsan salata ve incecik hamurla yapılmış 1 gözleme güzel olur

düşündüm de ben şimdi mercimek çorbası yapayım yanına biraz kahvaltılıkla kızımla öğlen yeriz hem de akşama da balığın önünden iyi olur
çorba en iyi kurtarıcı

Harika mercimegi aklıma koydun valla.bende mercimek çorbası köftesi ve salata yedim öğle yemeğine:)

1]

Mevsim Salata
1 POR.(150GR.)

45kalori
Kırmızı Mercimek Çorbası

1 PORSİYON

183kcal

mercimekli köfte

1 3 adet

154kcal

Selam kızlar,
Başak'ım Harika'm özür istiyorum kahve keyfine katılamadım. Ama bugün sabah annemi çarşıya götürdüm, bankalardı postaneydi alışverişti derken öğlen saat 13'e doğru eve geldik.
Bir nescafe içip tekrar çıktım bu sefer de babamı kıymalı pide yaptırmaya götürdüm getirdim. Arkasından 75 dk yürüyüş yaptım, karnımı doyurdum, tam dinleneyim artık derken yeğenin matematik ödevleri varmış anlayamamış, birazda onun ödevlerine yardım ettim, işte bu saat oldu...

Daha akşam yürüyüşü var, öğlenkini geç yapınca akşam da sarkacak biraz sanırsam :31:

Gidip bir yorgunluk çayı alayım ne zamandır çay içmiyorum çok özledim vallaaa :16:

akşama görüşmek umuduyla kalın sağlıcakla

Merhaba kızlar,
Akşam sporumu da yaptım geldim :66:

Demin yorgunluk çayı içeyim diye bir hevesle koşturmuştum ya , gene vicdan yaptım çayıma şeker koyamadım :85:
öyle içince de bi tadı çıkmıyo yaaa :14:
ne zaman gitcek bu kilolar da ben yine ağız tadıyla şekerli çayımı içebilicemm:31:

Merhaba kızlar,
Akşam sporumu da yaptım geldim :66:

Demin yorgunluk çayı içeyim diye bir hevesle koşturmuştum ya , gene vicdan yaptım çayıma şeker koyamadım :85:
öyle içince de bi tadı çıkmıyo yaaa :14:
ne zaman gitcek bu kilolar da ben yine ağız tadıyla şekerli çayımı içebilicemm:31:

şeker çayın tadını örtüyor bence
şekersiz çay bana o kadar lezzetli geliyor ki dur çayımdan bi yudum alıym mmmmmmmmmm ohh:16:

bende mi size katılsam :26:

katıl tabi bak burada hem diyet hem sohbet yapıyoruz:13:

Günaydın kızlar,

Kahvaltı sofrasından iki saat kalkamadık ana kız , evlilik di bebek di derken muhabbeti bir tutturmuşuz :9:
Kahvemi aldım geldim ama sizler yoksunuz galiba :31:
Sonra görüşmek üzere o zaman :5:

Merhaba kızlar ,

Size bir bakayım dedim.. Ben hala günlüğüme yazıyorum :)
merhaba canım
istediğin zaman gel tabi ki
70 li kilolara inmişsin ne mutlu sana

Günaydın kızlar,

Kahvaltı sofrasından iki saat kalkamadık ana kız , evlilik di bebek di derken muhabbeti bir tutturmuşuz :9:
Kahvemi aldım geldim ama sizler yoksunuz galiba :31:
Sonra görüşmek üzere o zaman :5:

günaydın canım bugün ben de geciktim kahvem de bitmiş zaten :44:

Teşekkürler kızlar. 70li rakamları gördüğüme çok mutlu oldum.

Cevremdeki herkes cok zayıflamıssın demeye basladı. Farkedilmesi de beni gaza getiriyor.
Simdiki hedefim 78'i görmek.

Ama bu aksam arkadasa gidecegiz.
Kacamak yaparım herhalde :)

selam kızlar ögle yemeyinde sebzeli domatesli teflon tavada yağsız omlet yanında kırmızı pul biberli yoğurt ve salata 1 dilim cavdar ekmeyi yedim akşama haşlanmış tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum:49::49::49::49:

Back