evettt dıyetteyım ve ıyıyım dedemız gelsın oglusa o bakarken bende utu felan yapcam valızlerı hazırlıyım yavas yavas unutmıyım bısey
:)
olcak olcak cok guzel olcak merak etme bu stresler tatlı stresler
yalan dünyayı izlediniz mi vasfiye teyze nin hastası oldum
sen ne çektin ne çektin
tatil hazırlığı hahadi bakalım inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz ailece
vallaa nasıl olacak hakikaten hiç bilmiyorum, ben tek başıma herşeyi nasıl halledicem , düğünden vazgeçtik gibi zaten, kına gecesine de hiç kalkışmasam mı acaba diyorum. Bana yardım edebilecek hiç kimse yok çünkü...
yalan dünya izlenmez mi ben yıllardır dizi izlemiyorum ama gülse birsel in yaptığı işleri hiç kaçırmam müthiş tipler yaratıyor çok zekice espriler var
Maasallah:) ne güzel :)))) insallah ikisini de kucagina alirsin canim.. Sen Allah a dayan ve güven o senin icin en hayirlisini verecektir mutlaka
canım benim ailede çok gerilerde vardır mutlaka sen ona takılma önemli olan yavrularını sağlıkla kucağına alacak olman. sen anne olmuşsun bile baksana şimdiden doğmamış yavruların için endişe ediyorsun. şunu unutma ki bu duyguyu ömrün boyunca taşıyacaksın ama ilk yıllar daha yoğun olur bu çok normal. senin yapman gereken aklına hiçbir kötü düşünce getirmeden onların varlığıyla mutlu olmak.
Teşekkür ederim :)) eğer siz olmasaydiniz, ben bu topic i hiç bulamayacak ve kilo vermeye bile karar veremeyecektim.. Direncim biraz kirilsa açip okuyorum
Canım Allah her iki bebeğini de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Kendini strese sokma, Allah'a dua et ve onun takdirine bırak , hayırlısı neyse o olsun de...
Ben de ikiz çok istiyorum darısı başıma inşallahhh :112:
dualarımız seninle canım.her zaman ailede ikiz bebek olmuyor.soy ağacını çıkarmak lazım .bildiğiniz yoktur belki ama dıdının dıdısı derler ya belki öyledir.vardır ikiz bebiş düşecek diye düşünme.hayırlısı ile nur topu gibi iki tane bebişin olacak inşallah .bende istedim ikizim olsun bir çırpıda 2 sini doğurayım bir daha uğraşmayayım hamilelikti,doğumdu büyütme vs ile.ama doğduktan sonra iyi ki ikiz değilmiş dedim çünkü ben annemlere ya da kayınvaldemlerle aynı şehirde değilim.çok zorlandım.yardımedecek varsa süper bence:)
dualarımız seninle canım.canını sıkıpta bebişleri mutsuz etme.güçlü olki onlarda sana sımsıkı tutunsunlar.
Sağolasın Sevacım ellerine sağlık :13:
Nasıl oldu oğlun sağlığına kavuştu mu, inşallah düzelmiştir
emeğine sağlık canım.üşenmeden bu listeyi hazırlıyorsun teşekkürler
benımkıde esımın tarafının ılk torunu
sen de sağol , görüşürüz canım
saat 10.30 da kahveye gelmeyi unutma :112:
Goncada sende şanslısınız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?