bence kayınvaliden senin kararlı bir şekilde kısa sürede zyıfladığını görünce asla ağzından bişey kaçırmaz bu duruma o da memnun olacaktır ve bu küçük sır sizi daha da yakınlaştıracaktır kayınvalidene güven
gelmesine 2 hafta falan var yanlış hatırlamıyorsam o zamana kadar 65 in altına kesin inersin 63-64 garanti eee düğünde de 60 ın bile altında olursun sana güveniyorum
amaaaa evlendikten sonrası için pek umutlu değilim ne yalan söyliym bu günlerin acısını çıkarır 65 le topiğe geri dönersin gibime geliyor
ne dersin
kızıar tam tahmin etdiyim gibi 67.500 olmuşum 2 kilo aldım offfff
olmadı yaa
sen hedefine 1.5 kilo kala bir resim payşmıştın üzüldüm şimdi yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hooop döndün mü başa
neyse neyse ben daha uzuuuun bir süre burda olacağım elbirliğiyle üstesinden geliriz:13:
kızıar tam tahmin etdiyim gibi 67.500 olmuşum 2 kilo aldım offfff
Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum! İmza Kampanyası - imza.la
Topic konusu değil ama elimizden geldiğince paylaşabilir miyiz lütfen?
paylaşım için tşk.
çocukların cinsel istismarına karşı en yüksek ses kadınlardan çıkmalı
lütfen linki tıklayın okuyun katılın
Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum! İmza Kampanyası - imza.la
Topic konusu değil ama elimizden geldiğince paylaşabilir miyiz lütfen?
paylaşım için tşk.
çocukların cinsel istismarına karşı en yüksek ses kadınlardan çıkmalı
lütfen linki tıklayın okuyun katılın
ben bunu şimdi gördüm, bu ne yaa 3 kez olunca rızaya mı giriyormuş ????
nasıl bir a....... sistemimiz var bizim ???
bu ülke bir zamanlar da dar kot pantalon giyen kıza tecavüz edene ceza verilip verilmemesini tartışmıştı halaa aynı noktadayız demektir. Allah bildiği gibi yapsın
linki face imde paylaştım arkadaşlar, oradan daha çok insana yayabiliriz gibi geldi...
olmadı yaa
sen hedefine 1.5 kilo kala bir resim payşmıştın üzüldüm şimdi yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hooop döndün mü başa
neyse neyse ben daha uzuuuun bir süre burda olacağım elbirliğiyle üstesinden geliriz:13:
Kızlar yaa , uzuuun süre burada beraber olalım ama , bu beraberliğimiz inşallah kısa zaman sonra zayıflama çabalarımızı değil, yeni fit bedenlerimize hangi kıyafetleri yakıştırıp aldığımızı, nasıl mutlu olduğumuzu vsvs paylaşmaya dönsünnnn
hepinize iyi geceler...
günaydın arkadaşlar.ben sonunda geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?