Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bugün yürüyüşe geç başlayabildim, sonra bişeyler atıştırdım geldim 15.30 dan beri yine topiği açmaya çalışıyorum
demin yine mesaj yazarken gitti, şimdi anca yazıcam inşallahh

Sorma canım bir derdim var, benimki beni böyle görüp şoka girsin istiyorum ben ama , o gelmeden annesiyle bir gün buluşup davetiye ve şeker bakmaya gidicez, annesi görücek haliyle zayıfladığımı. Çok da konuşkan bir kadın kesin ağzından kaçırır diye düşünüyorum.
ben tembihliycem söylemesin sürpriz olsun diye , ama yine de benimki sorarsa ( görüştüğümüzü bilecek çünkü ) nasıl kıvıracak bilemiyorum yani
tabii bu arada ben o gelene kadar hedeflediğim kiloya inememiş olacağım büyük ihtimal :85:

sen o zaman dediğin gibi yağ kaybedip bi de sıkılaşıyorsun canım, olsun boşver sıkı vücutta iyidir, ve de bir süre sonra kilonda da azalış olmaya başlayacaktır hem bu kadar yediklerine dikkat edip hem spor yaparak...
bence bozma moralini devam et böyle elbet biryerde inadı kırılacak vücudunun

bence kayınvaliden senin kararlı bir şekilde kısa sürede zyıfladığını görünce asla ağzından bişey kaçırmaz bu duruma o da memnun olacaktır ve bu küçük sır sizi daha da yakınlaştıracaktır kayınvalidene güven
gelmesine 2 hafta falan var yanlış hatırlamıyorsam o zamana kadar 65 in altına kesin inersin 63-64 garanti eee düğünde de 60 ın bile altında olursun sana güveniyorum
amaaaa evlendikten sonrası için pek umutlu değilim ne yalan söyliym bu günlerin acısını çıkarır 65 le topiğe geri dönersin gibime geliyor
ne dersin

galiba haklısın canım , çok sevinecek kayınvalide beni böyle görünce, bir ara sürekli aman kızım zayıfla benim oğlanın huyu kötüdür kalbini kırar hiç sevmez şişmanlığı vsvs diye tembih ediyordu, hep beni havaalanında ilk gördüğü gün ne kadar beğendiğini söylüyordu ( benimki 2009 da londra'ya ilk giderken uğurlamaya gitmiştim de, annesiyle orada tanışmıştık hemen ayak üzeri 20-30 sn kadar, sonra ben onu değil o beni uğurlamıştı ahhh ahhhhh )
inşallahh düğüne 60 ın altına ineyim yaa, daha ona neredeyse iki ay var hayırlısıyla umutluyum yanii :112:

evlendikten hemen sonra değil de ( çünkü iki üç ay londra ya gitmek için vize beklicem ,o arada istanbuldaki evi falan bozucam edicem derken almayabilirim ) londraya gittikten biriki ay sonra 65 le dönebilirim ilk zamanların hevesiyle yemekleri pişirip pişirip geçip karşılıklı iştahla yersek olacağı o

bağlantı sorunu beni bitirdi bağlanabilirsim hemen kk yönetimine durumu bildireceğim sonra da yürüyüşe gideceğim bye

kızıar tam tahmin etdiyim gibi 67.500 olmuşum 2 kilo aldım offfff

olmadı yaa
sen hedefine 1.5 kilo kala bir resim payşmıştın üzüldüm şimdi yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hooop döndün mü başa

neyse neyse ben daha uzuuuun bir süre burda olacağım elbirliğiyle üstesinden geliriz:13:

kızıar tam tahmin etdiyim gibi 67.500 olmuşum 2 kilo aldım offfff

Kızlar yaa , uzuuun süre burada beraber olalım ama , bu beraberliğimiz inşallah kısa zaman sonra zayıflama çabalarımızı değil, yeni fit bedenlerimize hangi kıyafetleri yakıştırıp aldığımızı, nasıl mutlu olduğumuzu vsvs paylaşmaya dönsünnnn

hepinize iyi geceler...

paylaşım için tşk.

çocukların cinsel istismarına karşı en yüksek ses kadınlardan çıkmalı

lütfen linki tıklayın okuyun katılın

Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum! İmza Kampanyası - imza.la

Topic konusu değil ama elimizden geldiğince paylaşabilir miyiz lütfen?

ben bunu şimdi gördüm, bu ne yaa 3 kez olunca rızaya mı giriyormuş ????
nasıl bir a....... sistemimiz var bizim ???
bu ülke bir zamanlar da dar kot pantalon giyen kıza tecavüz edene ceza verilip verilmemesini tartışmıştı halaa aynı noktadayız demektir. Allah bildiği gibi yapsın

linki face imde paylaştım arkadaşlar, oradan daha çok insana yayabiliriz gibi geldi...

paylaşım için tşk.

çocukların cinsel istismarına karşı en yüksek ses kadınlardan çıkmalı

lütfen linki tıklayın okuyun katılın

Desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Minnettarım....Benim facebook ve twitter hesabım yok. Sadece buradan ve üye olduğum bir kaç forumdan duyurmaya çalıştım yaralı babanın sesini..

ya of böyle bir yanlışı nasıl yaptım bende anlamadımsaol canım benim desteyin için inş birlikde hepimiz mutlaka başarırız

canım yine döktürmüşsün altın gibi sözıeriinş o günlerde gelir

Canım arkadaşım sana geç cevap verebiliyorum kusuruma bakma
Ama benim brokoli çok bereketli çıktı, anca bitirebildim de sıra kerevize geldi

1 kase kereviz 160 gr geliyor canım. resimlerini eklemek istedim ama çektiğim resimlerin dosya boyutu büyükmüş ekleyemedim. Görüntü olarak fikir versin istersen bana özelden email adresini yaz göndereyim :13:

Bütün kızlar neredesiniiiiiiizzzzz huhuu

Ben biriki gündür biraz rahatsızım diye pek giremedimdi ama görüyorum ki neredeyse hiçkimse girmemiş doğru dürüst
Haftasonu bitti mesai başlıyor haydi artık herkes topiğeee össledim sizi

iyi geceler hepinize

bir sürü iş beni bekliyor.ev temizligi çamaşırlar vs ..ara ara nete girerim:)bu arada Ankaraya annemide getirdim.

sizi çok özlemişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…