nasılsın canım neler yapıyorsun
Sizin bölüm adınız Ayça Kaya ama ben başka diyet listeleri de paylaşıyorum. Sakıncası yok değil mi?
Kızlar merhaba,
Ben bugün biraz keyifsizdim, topiğe girmekte de hayli zorlanıyorum bir süredir , bugün inat edip yirmiden fazla kez deneyecek halim de yoktu. Şimdi inat ettim girdim ama bu sefer siz yoksunuz. Hepinizi öpüyorum görüşmek üzre...
bak bu tam bana göreymiş
ben çay bardağı gibiyim kilom heryere eşit dağılmış durumda ama totoma biraz daha fazla dağılmış
ama ben bunu tek bir öğünde uygulayabilirim o zamanda sonuç alınıyor mu acaba
sen uyguladın mı ya da uygulayandan duydun mu
iyiyim canım dün ben çıkmışım sen girmişsin herhalde senden heveslendim ben de saçımın rengini değiştirdim dün öğleden sonra hiç giremedim o nedenle
benim için bi sakınca yok canım
diğer arkadaşların da bişey diyeceğini sanmıyorum burada herkes kafasına göre diyet yapıyor
artık o noktadayız
ben de sorun bilgisayarda zannediyordum ta ki sen söyleyene kadar eğer herkes aynı durumdaysa ben kk yönetimine bildireceğim
Yok ben uygulamadım ama denemekte fayda var derim.Malzemelerin bulunması da çok zor değil.
günaydın canııım
teşk ederim eski saçım kızıldı şimdi çikolata kahve yaptırdım boya silme işlemi oldu haliyle kafa derim kazındı resmen hala canım acıuor
daha işlem de bitmedi 2 hafta sonra tekrar boyanacak
yetti bee güzellik uğruna çektiklerimiz reva mı bize ooooff kafam acıyooooo
pilatesten geldim toto acıyoooo
komşum hastaymış ona bakmam lazım öğleden sonra gelirim bye
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben dün öğlene doğru regl oldum, ve bu sabah tartıda artı 1,400 gr gördüm
Bu üçüncü regl dönemim , 500 gr falan artı gördüğüm oluyordu ama bu kadar fazlasını hiç görmemiştim. :85::85::85:
Bi de yeni tartı aldım, o da eskisinden 400 gr fazla tartıyıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?