Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

günaydın dünü kazasız belasız atlattım 53,800 oldugumu soyluyor tartı ama gun boyu hep aktıftım sanırım onun faydası oldu aksamda yemekte abartmadım daha regl bıtmedı bır 48 olaydım eyiydi

Son düzenleme:
kızlar bu haftam o kadar kötü keçdi ki duşmanıma bile arzulamıyorumneden diye sorarsınız eger cevabım------pitzza :26:tatlı:26:çerez kek yüzünden tüm haftam kaçamaklarla keçdi belki oğlum hastalandl diye stres bende ters etki yaratdı bilemiyorum amma bu hafta kilo aldığımdan eminim

üzülme olan olmuş oglun nasıl oıyıdır ıns. yaparsın 3-4 gun ımdat dıyetı telafı olur

günaydın dünü kazasız belasız atlattım 53,800 oldugumu soyluyor tartı ama gun boyu hep aktıftım sanırım onun faydası oldu aksamda yemekte abartmadım daha regl bıtmedı bır 48 olaydım eyiydi
biz biraz belalı atlattık
arkadaşlar ben ikindide yemem grekenleri yemiyorum yani doyduysam harfiyen uygulamıyorum.Sizce olur mu böyle?
ne kadar az yersen o kadar iyi

bu haftayı saymazsın dert etme önemli olan oğlunun sağlığı nasıl toparlandı mı biraz:94:

kızlar starda melek programında anoreksiyayı konuşuyorlar azıcık izleyelim de mutlu olalım

aynaya bakınca kendilerini hep şişman görüyorlarmış ya
ben de fazla kilom olduğu halde aynada kendimi hep güzel buluyorum acaba bu yüzden mi yavaş kilo veriyorum yani beyine sen böyle iyisin mesajı mı veriyorum farkında olmadan:26:

olabilir :112:
ee aynada kendini hep güzel buluyorsan ne diye eziyet çekiyorsun arkadaşım, bak keyfine , doya doya ye canının istediğini.

Çok uykum var bu gün :93::93::93:
benim yerime 90 dk yürüyüş yapabilecek olan var mııı
borcum olsun aybaşında öderim söz :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…