Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bende nazlibaharin arkadasiyim ona yamuk bana yamuk demektir...çizerimm

benide gordunmuuu bak bende geldimmm bende bende
bu arada sorucam sana ben çabuk tükkana dön bos birakmissin

hehhehehyttt be ne sevenım varmıs dostlar sagolun opuyoum hepıcenızı dukkan aaaaa dukkanı bos bıraktım hemen kosuyorum

gördüm gördüm artık sizi bırakmam hergün burdasınız:13::13::13::13::13::13::13:
:13::13:
)))

ne demek canim her turlu
duydum ki nazlibaharimi tenhada kistirmislar yettim hemen

cok korktum bıran tek basına yaban ellerde ama korkulcak bısey yokmus ohhhh beeee

hehheeh tesekkur ederız cnm

evet biz oyle siradan bir giris yapmak istemedik (merabalar 10 kilo fazlam var veremiyorum desteginize ihtiyacim var benide araniza kabul edermisiniz? iii ihhh çok klasik bu)
baliklama dalariz biz

destek varken ben bı sorayım sıze bır ayda 8kılo veren varmı yoksa burası ordan burdan sohbet bolumumu ahahhhahhahhhaha

gördün mü bak bugün 2. vukuatım oldu çok belalı gördüm kendimi
ama neyse destek kuvvetleri yetişti

çıkmak zorundayım 8 den sonra açarım bye

Canım vukuatlar senden kaynaklanmıyor bence. Topiğimiz hareketlendi, mesajlaşmalar çoğaldıkça sayfalar peşpeşe gidiyor. Herkes te iki üç gün önce ne olmuş bitmiş okumak istemiyor, ya da hızlı arama butonuna tıklayıp örneğin "bildirim " gibi tüm zayıflama topiklerinin ortak dilinde olan anahtar kelimeyi yazarak arama yapmak akla gelmiyor....

Ben de herhalde 8.30-9 civarları açarım ( yürüyüş + duş + yemek sonrası ) akşam burada olan arkadaşlarla sohbete devam ederiz.

Ben şimdilik müsaade istiyorum, zira nescafemi içtim, damarlarımda dolaşan enerji artmaya , fitnaz da bana hadi artık der gibi yandan yandan bakmaya başladı

bu soruya daha sonra cevap verme hakkımı kullanmak istiyorum

bu arada sizin tükkanı da bi tarif ediverin, bakarsınız bir gün biz de misafir olur geliriz bi kahveye

Kızlar merhabalar , kendi çapımda yediklerime dikkat ediyorum ama kesin bir listeye bağlı değilim henüz araştırıyorum diyetleri bu diyeti daha önce tv de duymuştum , sizler deniyorsunuz anladığım kadarı ile , nasıl sizce ???
Gerçekten bu kadar hızlı ve etkili sonuç veriyormu ??? Bana bilgi verebilir misiniz hanımlar???

kendi adıma Ayça Kaya'yı yapıyorum. Eh bir parça verdik sayılır...

ne bekliyolar anlamadım ki hepimiz löp löp yiyoruz yan gelip yatıyoruz ama ayda 8 kilo veriyoruz bu topic kilo verdiriyor dememizi mi bekliyolar nerde o yoğurdun bolluğu

evet biz oyle siradan bir giris yapmak istemedik (merabalar 10 kilo fazlam var veremiyorum desteginize ihtiyacim var benide araniza kabul edermisiniz? iii ihhh çok klasik bu)
baliklama dalariz biz

çok delikanlıymışsınız helal olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...timi-bozmam-diyenlerin-diyet-gunlugu-207.html

buyrun kıslar burdan da bızım dukkana gıdılıyor beklerız bızde sızlerı musaıt bır zamanda ))

şimdi geliyorum

Hayır öyleyseyde noluyomuş kimsenin kimseye karşı bi sorumluluğu yokki burda zaten sohbet alanı değilmi burasının amacı ne

Hayır öyleyseyde noluyomuş kimsenin kimseye karşı bi sorumluluğu yokki burda zaten sohbet alanı değilmi burasının amacı ne neysssse

Ne beklediklerini ben söyliyim

Topiğe girdikleri anda, karşılarına gelen ilk sayfada buraya takılan bütün üyelerin içtima düzenine geçip sol baştan başlayarak
" ben 1 ayda 5 kilo verdim", "ben bir ayda 7 kilo aldım" , " ben bir ayda 600 gram verdim" şeklinde tekmil vermesini bekliyorlar.
Yahu kardeşim bu diyeti merak ettiysen aç bi zahmet geçmiş günleri oku, kim ne vermiş ne almış , kim avcunu yalayıp başka arayışlara yönelmiş vs öğren...
Bir kere herşeyden önce üslup yanlış !! Bir kapıyı çaldığınızda, açanı önce selamlar sonra ne istiyorsanız söylersiniz, bir ortama girdiğinizde herkesle önce bi merhabalaşır ondan sonra merhabanızı alıp sizi aralarına buyur etmelerini beklersiniz.
Tamam burası herkese açık bir platform ama o üslupla olaya girerseniz işte ancak bu üslupla karşılanırsınız...

Biz de merhabamız eksik olarak girdik ama üstümüze alınmayayım değil mi?

benim alinmadim acikcasi gayet sempatik bir giris yaptigimizi ve sicak karsilandigimizi dusunuyorum :))

Yok şaka yapıyorum gerçekten çok sıcak karşılandık. Allah razı olsun hepsinden :)Ama böyle iki sayfa pek bir zor oluyor. Aynı anda iki syfayı da açık bırakayım bari. :) Yoksa izinizi takip ederken yoruluyorum.

Hemen de desteğe gelmiştim ama geç kalmışım

bu aradanazlıbaharın arkadaşıyım. Ben Seçil :) Tanıtmış olayım kendimi..

Bende nazlibaharin arkadasiyim ona yamuk bana yamuk demektir...çizerimm

benide gordunmuuu bak bende geldimmm bende bende
bu arada sorucam sana ben çabuk tükkana dön bos birakmissin

Biz de merhabamız eksik olarak girdik ama üstümüze alınmayayım değil mi?

Siz tabii ki üstünüze alınmayın , nazlıbahar arkadaşınıza desteğe geldiniz, ki o da zaten gelir gelmez selamını vermişti , sizin ekibin selamını biz de ekip olarak aldık kabul ettik :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…