Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Siz tabii ki üstünüze alınmayın , nazlıbahar arkadaşınıza desteğe geldiniz, ki o da zaten gelir gelmez selamını vermişti , sizin ekibin selamını biz de ekip olarak aldık kabul ettik :13::13:
tesekkur ederim canimcim...birkac ay once bende bu ekipteydim kendi gunlugumu acinca ayrildim ama sevjyorum burayida :))

tesekkur ederim canimcim...birkac ay once bende bu ekipteydim kendi gunlugumu acinca ayrildim ama sevjyorum burayida :))

rica ederim
evet ben senin nickini hatırlar gibiyim, topiğe katılmadan önce mesajları okurken sanki kilo bildirimlerini görmüştüm...

burada güzel bir grubumuz var bizim
Yaşlımız ( ki o ben oluyorum en yaşlınız olarak ) , gencimiz ( 83 lü 84 lü çıtırlarımız var 45-48 kilolara inip kumrudan serçeye terfi etmeye çalışan )
az kilolumuz , çok kilolumuz derken hep birlikte tatlı bir mücadele içindeyiz. Ben de çok değil ocaktan beri bu topikteyim.
ama bir türlü az ve kısa mesaj yazmayı beceremediğim ( meslek hastalığı naparsın :101:), ve şu sıralar iş güç çoluk çocuk ev bark vs gibi sorumluluklarım da olmadığı için topiğin herhalde en çok yazanlarından biriyim.
Sizi bundan sonra da aramızda görmek ve sohbetlere birlikte iştirak etmek isteriz

heee..Elimizde tespihle dolaşır biz topicler arası

ee madem tesbihle dolaşacaksın, o zaman bir kağıda hepimizin adlarını yaz da, her bir boncukta birimiz için dua et barii

" Yarabbim yalnızeskiciye kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim xc9 a kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim seva ya kilo vermeyi nasip et" ,
" yarabbim nazlıbahar a kilo vermeyi nasip et", "yarabbim mehay a kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim bana da kilo vermeyi nasip et",
" yarabbim hepimize kilo vermeyi nasip et" amiiin

duayla çözülecekse hepinize tek tek 4444 duası bile okurum ben..

en yaslimi?kac yasindasinki83-84 lu citir sayiliyorsa bende sinirdayim bir 82 li olarak...bu iyi geldi kartlasmaya basladigimi dusundugum su siralar

Benim duam soyle olsun canim siparis vereyim :))
Allahim mehay arkadasima istedigi kiloya inmeyive sonrasinda yiyip yiyp sabit kalmayi masip et Ya Rabbim...Amiiiinnn..

duayla çözülmeyecek iş yoktur yeter ki inancın olsun :))

bakmayın benim açık saçık giyinip pozlar verdiğime, kalbimde kendimce Allah inancım var ve O'ndan ümidimi kesmiyorum
yoksa yaşanmaz bu dünyada , benden yüce ve herşeye kadir bir yaradan olduğuna inanmak hayatı kolaylaştırıyor...

Sen eğer öyle bir imkanın varsa oku 444 duasını , kabul olursa Allah razı olsun senden deriz sevaba girmiş olursun fena mı :112:

henüz duymamış olanlarınıza duyurayım benim yaşım 39 , ve ben daha zayıflayıp evlenecem Allah nasip ederse Mayıs sonu

daha Londra'ya gidecem, çocuk yapacam ohooo çok çalışmam lazım benim çoook

sen de çıtlamaya yaklaşmışsın az kalmış yani

Bende bitip tükenmeyen İNAT olmasa,
Ferhat 'ın dağları delen SABRI olmasa,
Bir de cana can katan o SEVDAM olmasa,

Ahh bu HAYAT çekilmez,
Ahh bu AÇLIK çekilmez,
Sen olmasan CANIM,
Ahh bu DİYET çekilmez....

Herkese iyi geceler tatlı ve bol kilo vermeli rüyalar.
Sabaha daha huzurlu, mutlu ve umutlu uyanmak dileğiyle, Allah rahatlık versin...

Günaydın bu sabah 54.5 çıktım dünden 100gr fazla ama dünle bugün daha tuvalete çıkamadım sanırım onun etkisi

Bak kıyafetin inancın simgesi olamayacağının güzel bir anlatımı :) (tesettürlü arkadaşlarımızı tenzih ederim elbette) ama baş örtüsü kişinin çok inançlı olduğunu göstermeyeceği gibi, açık giyinen bir insanın da inançsız olduğunu göstermemekte)
Yunus Emre'nin ağzından...

"Dervişlik dediğin hırka ile taç değil,Gönlünü derviş eyleyen hırkaya muhtaç değil..."

Son düzenleme:
tabi yaa
aynı gün gelip soranlar oldu uzun uzun yazdım
bi şey kafama takıldı bir ayda 600 gram tekmilini beni düşünerek mi yazdın bana çok uyuyo da

Biz de merhabamız eksik olarak girdik ama üstümüze alınmayayım değil mi?
yok alınmayın

garanti vereceksin tabi topigin demirbaslarindan olarak bu senin vazifen musteri toplamayi ogren birqz
sanki ben verebiliyorum da
gram gram gidiyor bende

iyi fikir:130:

heee..Elimizde tespihle dolaşır biz topicler arası
hahahahaaaa

Günaydın bu sabah 54.5 çıktım dünden 100gr fazla ama dünle bugün daha tuvalete çıkamadım sanırım onun etkisi
ondandır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…