garanti vereceksin tabi topigin demirbaslarindan olarak bu senin vazifenmusteri toplamayi ogren birqz
tesekkur ederim canimcim...birkac ay once bende bu ekipteydim kendi gunlugumu acinca ayrildim ama sevjyorum burayida :))Siz tabii ki üstünüze alınmayın , nazlıbahar arkadaşınıza desteğe geldiniz, ki o da zaten gelir gelmez selamını vermişti , sizin ekibin selamını biz de ekip olarak aldık kabul ettik :13::13:
tesekkur ederim canimcim...birkac ay once bende bu ekipteydim kendi gunlugumu acinca ayrildim ama sevjyorum burayida :))
heee..Elimizde tespihle dolaşır biz topicler arası
ee madem tesbihle dolaşacaksın, o zaman bir kağıda hepimizin adlarını yaz da, her bir boncukta birimiz için dua et barii
" Yarabbim yalnızeskiciye kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim xc9 a kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim seva ya kilo vermeyi nasip et" ,
" yarabbim nazlıbahar a kilo vermeyi nasip et", "yarabbim mehay a kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim bana da kilo vermeyi nasip et",
" yarabbim hepimize kilo vermeyi nasip et" amiiin
anam benım kızlar burdalar kızlar şşşşşşşş
en yaslimi?kac yasindasinki83-84 lu citir sayiliyorsa bende sinirdayim bir 82 li olarak...bu iyi geldi kartlasmaya basladigimi dusundugum su siralarrica ederim
evet ben senin nickini hatırlar gibiyim, topiğe katılmadan önce mesajları okurken sanki kilo bildirimlerini görmüştüm...
burada güzel bir grubumuz var bizim
Yaşlımız ( ki o ben oluyorum en yaşlınız olarak ) , gencimiz ( 83 lü 84 lü çıtırlarımız var 45-48 kilolara inip kumrudan serçeye terfi etmeye çalışan)
az kilolumuz , çok kilolumuz derken hep birlikte tatlı bir mücadele içindeyiz. Ben de çok değil ocaktan beri bu topikteyim.
ama bir türlü az ve kısa mesaj yazmayı beceremediğim ( meslek hastalığı naparsın :101:), ve şu sıralar iş güç çoluk çocuk ev bark vs gibi sorumluluklarım da olmadığı için topiğin herhalde en çok yazanlarından biriyim.
Sizi bundan sonra da aramızda görmek ve sohbetlere birlikte iştirak etmek isteriz
ee madem tesbihle dolaşacaksın, o zaman bir kağıda hepimizin adlarını yaz da, her bir boncukta birimiz için dua et barii
" Yarabbim yalnızeskiciye kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim xc9 a kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim seva ya kilo vermeyi nasip et" ,
" yarabbim nazlıbahar a kilo vermeyi nasip et", "yarabbim mehay a kilo vermeyi nasip et" , " yarabbim bana da kilo vermeyi nasip et",
" yarabbim hepimize kilo vermeyi nasip et" amiiin
duayla çözülecekse hepinize tek tek 4444 duası bile okurum ben..
duayla çözülecekse hepinize tek tek 4444 duası bile okurum ben..
en yaslimi?kac yasindasinki83-84 lu citir sayiliyorsa bende sinirdayim bir 82 li olarak...bu iyi geldi kartlasmaya basladigimi dusundugum su siralar
Benim duam soyle olsun canim siparis vereyim :))
Allahim mehay arkadasima istedigi kiloya inmeyive sonrasinda yiyip yiyp sabit kalmayi masip et Ya Rabbim...Amiiiinnn..
kizlar ben yatiyorum sabaah erken kalkicam iyi geceler size...
duayla çözülmeyecek iş yoktur yeter ki inancın olsun :))
bakmayın benim açık saçık giyinip pozlar verdiğime, kalbimde kendimce Allah inancım var ve O'ndan ümidimi kesmiyorum
yoksa yaşanmaz bu dünyada , benden yüce ve herşeye kadir bir yaradan olduğuna inanmak hayatı kolaylaştırıyor...
Sen eğer öyle bir imkanın varsa oku 444 duasını , kabul olursa Allah razı olsun senden deriz sevaba girmiş olursun fena mı :112:
tabi yaaNe beklediklerini ben söyliyim
Topiğe girdikleri anda, karşılarına gelen ilk sayfada buraya takılan bütün üyelerin içtima düzenine geçip sol baştan başlayarak
" ben 1 ayda 5 kilo verdim", "ben bir ayda 7 kilo aldım" , " ben bir ayda 600 gram verdim" şeklinde tekmil vermesini bekliyorlar.
Yahu kardeşim bu diyeti merak ettiysen aç bi zahmet geçmiş günleri oku, kim ne vermiş ne almış , kim avcunu yalayıp başka arayışlara yönelmiş vs öğren...
Bir kere herşeyden önce üslup yanlış !! Bir kapıyı çaldığınızda, açanı önce selamlar sonra ne istiyorsanız söylersiniz, bir ortama girdiğinizde herkesle önce bi merhabalaşır ondan sonra merhabanızı alıp sizi aralarına buyur etmelerini beklersiniz.
Tamam burası herkese açık bir platform ama o üslupla olaya girerseniz işte ancak bu üslupla karşılanırsınız...
yok alınmayınBiz de merhabamız eksik olarak girdik ama üstümüze alınmayayım değil mi?
sanki ben verebiliyorum dagaranti vereceksin tabi topigin demirbaslarindan olarak bu senin vazifenmusteri toplamayi ogren birqz
iyi fikir:130:Yok şaka yapıyorum gerçekten çok sıcak karşılandık. Allah razı olsun hepsinden :)Ama böyle iki sayfa pek bir zor oluyor. Aynı anda iki syfayı da açık bırakayım bari. :) Yoksa izinizi takip ederken yoruluyorum.
hahahahaaaaheee..Elimizde tespihle dolaşır biz topicler arası
ondandır merak etmeGünaydın bu sabah 54.5 çıktım dünden 100gr fazla ama dünle bugün daha tuvalete çıkamadım sanırım onun etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?