Ahhh inşallah xc varya şu yarım kilocuğuda versem çok kasmıcam kendimi
inşallah. Dualarımız sizinle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh inşallah xc varya şu yarım kilocuğuda versem çok kasmıcam kendimi
senin derdin yarım kilo muydu hani serçe gibi küçücük olacaktınAhhh inşallah xc varya şu yarım kilocuğuda versem çok kasmıcam kendimi
canım benim ya birtanesin senVallaa yaklaşık 40 dk dır okuyorum şaka gibi geldi
Bundan sonra her sabah topiğe girdiğimde yazacağım ilk mesaj
" 1 AYDA 8 KİLO VEREN YOK. 40 GÜNDE 8,7 KİLO VEREN VAR. O BENİM !! NASIL VERDİN DİYE SORARSANIZ CEVABIM ; HER YEDİĞİMİ İÇTİĞİMİ, YAPTIĞIM SPORU, SEVİNCİMİ, HÜZNÜMÜ, AKLIMA GELEN ŞARKIYI , GİYECEĞİM GELİNLİK MODELİNİ,SEVGİLİME OLAN ÖZLEMİMİ, KIRGINLIĞIMI, VSVS KISACASI KENDİMLE İLGİLİ HERŞEYİ BU TOPİKTE TANIDIĞIM VE SEVDİĞİM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞARAK ONLARIN DESTEKLERİNİ ALARAK , ONLARIN PAYLAŞTIKLARINI OKUYUP DESTEKLEYEREK,YORUM YAPARAK , SOHBET VE MUHABBET EDEREK VERDİM OLACAKTIR. BEĞENDİYSENİZ BUYRUN TOPİĞE " olacak![]()
yazdığın her kelime bir altın gibi güzel
![]()
arkadaşlar ben ikindide yemem grekenleri yemiyorum yani doyduysam harfiyen uygulamıyorum.Sizce olur mu böyle?
kızlar bu haftam o kadar kötü keçdi ki duşmanıma bile arzulamıyorumneden diye sorarsınız eger cevabım------pitzza :26:tatlı:26:çerez kek yüzünden tüm haftam kaçamaklarla keçdi belki oğlum hastalandl diye stres bende ters etki yaratdı bilemiyorum amma bu hafta kilo aldığımdan eminim
![]()
biz biraz belalı atlattıkgünaydın dünü kazasız belasız atlattım 53,800 oldugumu soyluyor tartı ama gun boyu hep aktıftım sanırım onun faydası oldu aksamda yemekte abartmadım daha regl bıtmedı bır 48 olaydım eyiydi![]()
ne kadar az yersen o kadar iyiarkadaşlar ben ikindide yemem grekenleri yemiyorum yani doyduysam harfiyen uygulamıyorum.Sizce olur mu böyle?
bu haftayı saymazsın dert etme önemli olan oğlunun sağlığı nasıl toparlandı mı biraz:94:kızlar bu haftam o kadar kötü keçdi ki duşmanıma bile arzulamıyorumneden diye sorarsınız eger cevabım------pitzza :26:tatlı:26:çerez kek yüzünden tüm haftam kaçamaklarla keçdi belki oğlum hastalandl diye stres bende ters etki yaratdı bilemiyorum amma bu hafta kilo aldığımdan eminim
![]()
kızlar bu haftam o kadar kötü keçdi ki duşmanıma bile arzulamıyorumneden diye sorarsınız eger cevabım------pitzza :26:tatlı:26:çerez kek yüzünden tüm haftam kaçamaklarla keçdi belki oğlum hastalandl diye stres bende ters etki yaratdı bilemiyorum amma bu hafta kilo aldığımdan eminim
![]()
canım benim ya birtanesin senyazdığın her kelime bir altın gibi güzel
![]()
Canım çok teşekkür ederim.
Oğluna tekrar geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. O iyi olsun da sen toparlarsın yine...
günaydın dünü kazasız belasız atlattım 53,800 oldugumu soyluyor tartı ama gun boyu hep aktıftım sanırım onun faydası oldu aksamda yemekte abartmadım daha regl bıtmedı bır 48 olaydım eyiydi![]()
Nasıl geçti romantik yıldönümü yemeğiniz bakalımmm :112:
senin derdin yarım kilo muydu hani serçe gibi küçücük olacaktın
Benim derdim de yarım kilo ( 14 ' ün yarısı)
tabi yaa
aynı gün gelip soranlar oldu uzun uzun yazdım
bi şey kafama takıldı bir ayda 600 gram tekmilini beni düşünerek mi yazdın bana çok uyuyo da
yok alınmayın
sanki ben verebiliyorum da
gram gram gidiyor bende
iyi fikir:130:
hahahahaaaa
ondandır merak etme
Vallaa canım o an hiçkimsenin kaç kilo verdiğini hatırlamadığım için , ilk anda aklıma gelen rakamları yazdım.
Sen vermeye başladın mıııı , inşallah gerisi de gelir... naaptın elma detoksuna bakıyordun aklına yattı mı yapacak mısın
Bu arada herkese günaydın. Gününüz aydınlık geçsin. Ben tükkanımıza döneyim artık :)
Size de günaydııın
Bak kıyafetin inancın simgesi olamayacağının güzel bir anlatımı :) (tesettürlü arkadaşlarımızı tenzih ederim elbette) ama baş örtüsü kişinin çok inançlı olduğunu göstermeyeceği gibi, açık giyinen bir insanın da inançsız olduğunu göstermemekte)
Yunus Emre'nin ağzından...
"Dervişlik dediğin hırka ile taç değil,Gönlünü derviş eyleyen hırkaya muhtaç değil..."
Aynen katılıyorum...
aynaya bakınca kendilerini hep şişman görüyorlarmış ya
ben de fazla kilom olduğu halde aynada kendimi hep güzel buluyorum acaba bu yüzden mi yavaş kilo veriyorum yani beyine sen böyle iyisin mesajı mı veriyorum farkında olmadan:26: