Kızlar herkese merhaba..bende buraya yeni üye oldum ve ilk cevap yazdığım konu..
Öncelikle ben 170 boyundayım ama 75.6 kiloyum
Kilom dolayısıyla kendime olan bütün güvenimi kaybettim. Geçen sene Öss stresi derken aniden 7 kilo aldım ve vücudumda çatlaklar oluştu.Söylemek istediğim şu ki; 5 gündür Dukan'ın kitabını okuyorum ve kitap çok ikna edici olsa da ben hala ikna olabilmiş değilim bu diyeti uygulamaya. Çünkü tek tip bir beslenme diyeti ve bunun ileride geri dönüşümsüz zararlar vereceği kanaatindeyim.
Bugünde kadınlar klubunun forumlarını gezerken bu başlığa rastladım ve hemen elime kağıt kalem aldım birebir yazdım listeyi' Çünkü hemen ikna oldum. Sağlıklı ve tek tip olmayan bir diyet türü olduğundan...
Yarın başlıyorum diyete ( hiç hayatında diyet yapmamış ve her gün poşet dolusu abur cubur yemeye alışkın biri olaraktan

)
Bu arada benim için bu diteyin zor kısmı yurtta kalıyor olmam ve bu yemekleri her gün yiyemeyecek olmam...Yine de bir yolunu bulmaya çalışacağım..
Son olaraktan kızlar size bir sorum olcak; Dünya sağlık örgütü sağlıklı bir kişinin ayda 3 kilo verebileceğini söylüyor (kadınla için)
Bu diyet haftada 3.5 kilo verdiyor ters bir etkisi olmasın ?
Yani yağlardan değil de kaslardan yakmaz dimi kiloyu, kaloriyi :))
Sağlıcakla kalın kızlaaar! Ve sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim (K)