• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

slm kızlar
sızınle paylasımda bululnmasamda sıkı bır takıpcınızım :))) hepınızı yakında tayıyorum artık sayırlır yanı :) hepınızde ayrı bır guzel ve supersınız .......
bu arada bende ayca kaya yapıyorum ve guzel gıdıyor
bol kılo vermelı gunler dılıyorum sızlere....................
çok tşk:16:
o zaman sen de katıl sohbete biz de seni tanıyalım

1 ayda 8 kilo veren var mı ?
sohbet dısında birsey goremedim de .

sadece menülerin paylaşıldığı topiclere takılabilirsiniz o zaman 1 ayda 8 kilo veren yok ama sohbetle destekle kasmadan zevkle kilo veren var
iyigünler

sohbet olmadan dıyet olmuyor malesef .....
sohbet olmasın yedıklerını yaz yaz gıt e nolcak o zmn nerden bılıcez o zmn ne yedık dogrumu yalısmı dıye
tam alamıylar uyarsan verırsın ben kendı adıma cok kacamagım oldu ve verdıgımız kılolarda cızelgelerımızde gorunuyor cogu arkadasımız yenı basladı daha topıgımızde yenı sayılır bakıp gorebılırsın ısteyınce verılıyor ıs sende baslayıp sen de bıtıyor

pardon kızlar yukardakı arkadasa bırden kızdım da sohbet dısında bısey goremıyorum demıste ben kendımı sureklı paylasımda oldugum topıkte zannedıyordum sızın aranızdaymısım demıstım ya yukarda da takıp edıyorum sızlerı dıye :))))) hemen cevap verme geregı duymusum :))))gercı tam yerınde srmus goruluyor burda ap acık bence ne kadar guzel kıloların verıldıgı

çok iyi yapmışsın her yeni gelen samimiyetle sahip çıkarsa topiğe kilolar daha zevkle gider

profil resmindeki kızın mı çok güzel bir çocuk maşallah:nazar:
kaç yaşındasın sen de biraz kendinden bahset sen bizi tanıyormuşsun biz de seni tanıyalım

sadece menülerin paylaşıldığı topiclere takılabilirsiniz o zaman 1 ayda 8 kilo veren yok ama sohbetle destekle kasmadan zevkle kilo veren var
iyigünler

çok iyi yapmışsın her yeni gelen samimiyetle sahip çıkarsa topiğe kilolar daha zevkle gider

Kardeşim bak burada da menu paylaşılmış .
Ayrıca kovar gibi konuşma tarzı da nedir .
Herkesin özgürce yazıştığı platformda soru soruyorum ve verdiğiniz cevap ise ,net değil .
Kaç kilo verildiğini göremedim sohbet dışında .

Neyse iyi günler sizede .

çok tşk:16:
o zaman sen de katıl sohbete biz de seni tanıyalım

tşk. ettım cnm coktan katılcam da paylasımda bulunamamda ıhmal ederım dıye katılmak ıstemedım ama bende geleyım hadı aranıza :)))
33 yasında 3 cocuk yannesıyım cnm 9yas kız 3.5 yas erkek ve 6aylık bır kız annesıyım oğretmenım bu yıl evdeyım bebısten dolayı düzcede yasıyourm

75.5 kılo ıle basladım ve 643dum bu pazartesı :) cok gzuel devam edıyorum her hafta 100gr da olsa verıyorum ıste ben den boyle haberler

resımdekı kızım evet 2009 yılında koymustum o resmı hala da duruyor ıste :) buyudu 9 yasına grdı abla oldu

iyigünler

aynen katılıyorum cnm sana

Kızlar herkese merhaba..bende buraya yeni üye oldum ve ilk cevap yazdığım konu..

Öncelikle ben 170 boyundayım ama 75.6 kiloyum :(
Kilom dolayısıyla kendime olan bütün güvenimi kaybettim. Geçen sene Öss stresi derken aniden 7 kilo aldım ve vücudumda çatlaklar oluştu.Söylemek istediğim şu ki; 5 gündür Dukan'ın kitabını okuyorum ve kitap çok ikna edici olsa da ben hala ikna olabilmiş değilim bu diyeti uygulamaya. Çünkü tek tip bir beslenme diyeti ve bunun ileride geri dönüşümsüz zararlar vereceği kanaatindeyim.
Bugünde kadınlar klubunun forumlarını gezerken bu başlığa rastladım ve hemen elime kağıt kalem aldım birebir yazdım listeyi' Çünkü hemen ikna oldum. Sağlıklı ve tek tip olmayan bir diyet türü olduğundan...
Yarın başlıyorum diyete ( hiç hayatında diyet yapmamış ve her gün poşet dolusu abur cubur yemeye alışkın biri olaraktan:D )
Bu arada benim için bu diteyin zor kısmı yurtta kalıyor olmam ve bu yemekleri her gün yiyemeyecek olmam...Yine de bir yolunu bulmaya çalışacağım..

Son olaraktan kızlar size bir sorum olcak; Dünya sağlık örgütü sağlıklı bir kişinin ayda 3 kilo verebileceğini söylüyor (kadınla için)
Bu diyet haftada 3.5 kilo verdiyor ters bir etkisi olmasın ?
Yani yağlardan değil de kaslardan yakmaz dimi kiloyu, kaloriyi :))

Sağlıcakla kalın kızlaaar! Ve sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim (K)

Kızlar herkese merhaba..bende buraya yeni üye oldum ve ilk cevap yazdığım konu..

Öncelikle ben 170 boyundayım ama 75.6 kiloyum :(
Kilom dolayısıyla kendime olan bütün güvenimi kaybettim. Geçen sene Öss stresi derken aniden 7 kilo aldım ve vücudumda çatlaklar oluştu.Söylemek istediğim şu ki; 5 gündür Dukan'ın kitabını okuyorum ve kitap çok ikna edici olsa da ben hala ikna olabilmiş değilim bu diyeti uygulamaya. Çünkü tek tip bir beslenme diyeti ve bunun ileride geri dönüşümsüz zararlar vereceği kanaatindeyim.
Bugünde kadınlar klubunun forumlarını gezerken bu başlığa rastladım ve hemen elime kağıt kalem aldım birebir yazdım listeyi' Çünkü hemen ikna oldum. Sağlıklı ve tek tip olmayan bir diyet türü olduğundan...
Yarın başlıyorum diyete ( hiç hayatında diyet yapmamış ve her gün poşet dolusu abur cubur yemeye alışkın biri olaraktan:D )
Bu arada benim için bu diteyin zor kısmı yurtta kalıyor olmam ve bu yemekleri her gün yiyemeyecek olmam...Yine de bir yolunu bulmaya çalışacağım..

Son olaraktan kızlar size bir sorum olcak; Dünya sağlık örgütü sağlıklı bir kişinin ayda 3 kilo verebileceğini söylüyor (kadınla için)
Bu diyet haftada 3.5 kilo verdiyor ters bir etkisi olmasın ?
Yani yağlardan değil de kaslardan yakmaz dimi kiloyu, kaloriyi :))

Sağlıcakla kalın kızlaaar! Ve sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim (K)

canım öncelikle kilo konusunda stres yapmayacaksın bu şart yoksa vücut direniyor tek tip diyetler yo yo etkisi yaptığı için tercih edilmiyor dengeli bir diyet en sağlıklısı
haftada 3.5 veren görmedim duymadım ama ilk kez diyet yapan biri ilk hafta 2-3 kilo verebiliyor ama sonra haftada 1 e iniyor genelde çok gençsin eğer abur cuburu keser pilav ekmek vs gibi gıdaları azaltır ve fastfood dan uzak durursan zaten verirsin

gordum cnm gordum gelmişşın :))) hemen bende baska topıklerde napıyosun dersınız ,kızmayın dıye hemen eve dondum baktım kımse yok evde halaaaa :)) cnm benım opuyorum

canım öncelikle kilo konusunda stres yapmayacaksın bu şart yoksa vücut direniyor tek tip diyetler yo yo etkisi yaptığı için tercih edilmiyor dengeli bir diyet en sağlıklısı
haftada 3.5 veren görmedim duymadım ama ilk kez diyet yapan biri ilk hafta 2-3 kilo verebiliyor ama sonra haftada 1 e iniyor genelde çok gençsin eğer abur cuburu keser pilav ekmek vs gibi gıdaları azaltır ve fastfood dan uzak durursan zaten verirsin

Çok teşekkür ederim cevabın için ama... Hazirana kadar 68 kilo olmak istiyorum yani 7 kilo vermem gerek:)
Evet çok haklısın stres yapmamak gerek bu yüzden rahat bi şekilde uygulamaya çalışacağım..Ve kesinlikle günde 45 dk spor yapmayı planlıyorum umarım sonuçlar iç açıcı olur:)

Hemen de desteğe gelmiştim ama geç kalmışım :(

hahahahahaaa ben savuşturdum merak etmeyin:15::41:

bu aradanazlıbaharın arkadaşıyım. Ben Seçil :) Tanıtmış olayım kendimi..

hoşgeldiniz sohbetlerimize siz de katılın:29:

Çok teşekkür ederim cevabın için ama... Hazirana kadar 68 kilo olmak istiyorum yani 7 kilo vermem gerek:)
Evet çok haklısın stres yapmamak gerek bu yüzden rahat bi şekilde uygulamaya çalışacağım..Ve kesinlikle günde 45 dk spor yapmayı planlıyorum umarım sonuçlar iç açıcı olur:)
dediklerimi yemezsen ve akşam 7 den sonra bişey yemez bol su içersen veririsin
ben senin yaşındayken sadece yürüyüşle haftada 1 kilo veririrdim hiç merak etme ne varsa gençlikte var:((((

bu aradanazlıbaharın arkadaşıyım. Ben Seçil :) Tanıtmış olayım kendimi..
Bende nazlibaharin arkadasiyim ona yamuk bana yamuk demektir...çizerimm :60:
gordum cnm gordum gelmişşın :))) hemen bende baska topıklerde napıyosun dersınız ,kızmayın dıye hemen eve dondum baktım kımse yok evde halaaaa :)) cnm benım opuyorum

benide gordunmuuu bak bende geldimmm bende bende:3::3::3:
bu arada sorucam sana ben çabuk tükkana dön :60: bos birakmissin:ssz:

Bende nazlibaharin arkadasiyim ona yamuk bana yamuk demektir...çizerimm :60:

:60::60::60::60::60::60::60:
ay koptum vallahi
şahanesiniz yavvvv

benide gordunmuuu bak bende geldimmm bende bende:3::3::3:
bu arada sorucam sana ben çabuk tükkana dön :60: bos birakmissin:ssz:
gördüm gördüm artık sizi bırakmam hergün burdasınız:29::13::13::13::13::13::13::13:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::13::13:

Son düzenleme:
gördün mü bak bugün 2. vukuatım oldu çok belalı gördüm kendimi
ama neyse destek kuvvetleri yetişti:52::52::52::52::52:

çıkmak zorundayım 8 den sonra açarım bye

Son düzenleme:
gördün mü bak bugün 2. vukuatım oldum çok belalı gördüm kendimi

Vallaa yaklaşık 40 dk dır okuyorum şaka gibi geldi :53::53::53:

Bundan sonra her sabah topiğe girdiğimde yazacağım ilk mesaj

" 1 AYDA 8 KİLO VEREN YOK. 40 GÜNDE 8,7 KİLO VEREN VAR. O BENİM !! NASIL VERDİN DİYE SORARSANIZ CEVABIM ; HER YEDİĞİMİ İÇTİĞİMİ, YAPTIĞIM SPORU, SEVİNCİMİ, HÜZNÜMÜ, AKLIMA GELEN ŞARKIYI , GİYECEĞİM GELİNLİK MODELİNİ,SEVGİLİME OLAN ÖZLEMİMİ, KIRGINLIĞIMI, VSVS KISACASI KENDİMLE İLGİLİ HERŞEYİ BU TOPİKTE TANIDIĞIM VE SEVDİĞİM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞARAK ONLARIN DESTEKLERİNİ ALARAK , ONLARIN PAYLAŞTIKLARINI OKUYUP DESTEKLEYEREK,YORUM YAPARAK , SOHBET VE MUHABBET EDEREK VERDİM OLACAKTIR. BEĞENDİYSENİZ BUYRUN TOPİĞE " olacak :9:

Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Geliş biçimlerini de ayrıca takdir ediyorum :13:

gördün mü bak bugün 2. vukuatım oldu çok belalı gördüm kendimi

çıkmak zorundayım 8 den sonra açarım bye

Vallaa yaklaşık 40 dk dır okuyorum şaka gibi geldi :53::53::53:

Bundan sonra her sabah topiğe girdiğimde yazacağım ilk mesaj

" 1 AYDA 8 KİLO VEREN YOK. 40 GÜNDE 8,7 KİLO VEREN VAR. O BENİM !! NASIL VERDİN DİYE SORARSANIZ CEVABIM ; HER YEDİĞİMİ İÇTİĞİMİ, YAPTIĞIM SPORU, SEVİNCİMİ, HÜZNÜMÜ, AKLIMA GELEN ŞARKIYI , GİYECEĞİM GELİNLİK MODELİNİ,SEVGİLİME OLAN ÖZLEMİMİ, KIRGINLIĞIMI, VSVS KISACASI KENDİMLE İLGİLİ HERŞEYİ BU TOPİKTE TANIDIĞIM VE SEVDİĞİM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞARAK ONLARIN DESTEKLERİNİ ALARAK , ONLARIN PAYLAŞTIKLARINI OKUYUP DESTEKLEYEREK,YORUM YAPARAK , SOHBET VE MUHABBET EDEREK VERDİM OLACAKTIR. BEĞENDİYSENİZ BUYRUN TOPİĞE " olacak :9:

Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Geliş biçimlerini de ayrıca takdir ediyorum :13:
:60::60: evet biz oyle siradan bir giris yapmak istemedik (merabalar 10 kilo fazlam var veremiyorum desteginize ihtiyacim var benide araniza kabul edermisiniz? iii ihhh çok klasik bu):ssz::ssz:
baliklama dalariz biz:1::1::1:

Son düzenleme:
:60::60: evet biz oyle siradan bir giris yapmak istemedik (merabalar 10 kilo fazlam var veremiyorum desteginize ihtiyacim var benide araniza kabul edermisiniz? iii ihhh çok klasik bu):ssz::ssz:
baliklama dalariz biz:1::1::1:

Öyle geleni de başımızın üstünde yerin var diye kabul ederiz problem değil. ama sadece sohbet edilmiş başka bişey yok tarzındaki yorumlar biraz kırıcı oluyor, insanlar kendi kendilerine rahatça kilo veriyorlarsa ve sohbete muhabbete ihtiyaçları yoksa zaten KK ya girip topik okumazlar diye düşünüyorum. Ayrıca kaç kilo verdiğimizi yazan birsürü mesaj var, hepsini geçtim 3 gün öncesine gitsem kilo bildirim listesi var...

Akvaryumumuz çok renkli , bütün balıklarımızı seviyoruz :29::13:

Öyle geleni de başımızın üstünde yerin var diye kabul ederiz problem değil. ama sadece sohbet edilmiş başka bişey yok tarzındaki yorumlar biraz kırıcı oluyor, insanlar kendi kendilerine rahatça kilo veriyorlarsa ve sohbete muhabbete ihtiyaçları yoksa zaten KK ya girip topik okumazlar diye düşünüyorum. Ayrıca kaç kilo verdiğimizi yazan birsürü mesaj var, hepsini geçtim 3 gün öncesine gitsem kilo bildirim listesi var...

Akvaryumumuz çok renkli , bütün balıklarımızı seviyoruz :29::13:

evet ayni fikirdeyim....sohbetsiz ,desteksiz motivasyonda olmaz diyette...bunu basarabilen varsa buyursun o sekilde versin sorun degil:ssz:

Back