• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Neden olmuştur bilemedim ki, sirke su tutar dedilerdi bir ara o yüzden ona bağladım.
Bak sana dünkü menümü yazayım
Dün sabah saat 08.30 tartı sonucu 67,1
Sabah : 40 gr lor+keçi+pınar light peynir karışımı , 90 gr maydanoz, 1 dilim uno denge light kızarmış ekmek, 1/2 domates, 1 şekersiz çay
Ara : 3 kupa yeşil çay
Öğlen : Yarım kase domatesli pirinç çorbası, 100 gr mantar yağsız tavada, 1 kupa sade ve şekersiz nescafe,
Ara : 1 kupa sade ve şekersiz nescafe,
Akşam : 1,5 kase domatesli pirinç çorbası , 2-3 kaşık sirkeli marul salatası
Bütün gün toplam aldığım kalori 426,81 , 1,5-2 litre de su
Öğlen 93 dk, akşam 96 dk yürüyüş
Toplam yaktığım kalori 891
Bugün sabah saat 08.40 tartı sonucu 67,8

ben bu farkı nasıl anlayabilirim bilmiyorum çok sinir oluyorum ama :47::47::47:
bence sorumlu pirinç çorbası:47: sen hiç nişastalı bişey yemediğin için su tutmuş olabilir
yarına fazlası gider hiç merak etme:21:

Son düzenleme:
bence sorumlu pirinç çorbası:47: sen hiç nişastalı bişey yemediğin için su tutmuş olabilir
yarına fazlası gider hiç merak etme:21:

Hoşgeldin canım şükür kavuşturana :29:
nişasta su mu tutuyor, bak o hiç aklıma gelmediydi, olabilir vallaa :26:
ayy neyse bugün öğlen de akşam da brokoli yedim hadi bakalım o da başka bişey tutsun da göreyim :52:

onu bilmiyorum ama başka bi sebep aklıma gelmiyor

neyse boşver yaa, lahana çorbasından sıkıldım da hem bana değişiklik olsun , hem de yeğenimle abim herşeyi yemiyor, annem ne yapacağını şaşırıyor, bari ben çorba yapayım nasıl olsa herkes yer diye yaptıydım. Akıl karı olsun.

Sen ne yapıyorsun , nasıl gidiyor hayat :23:

Ben kilo vereceğim zaman önce vücudum su topluyor..Bir dahaki tartılmamda kilo verdiğimi görüyorum..

sana bi link verdim buralardan kopardım galiba
hayat nasıl gidiyo deyince halet-i ruhiyem e uygun aklıma bu geldi
çok yaşlılara sorarlar hayat nedir sen ne yaşadın diye göz açıp kapayıncaya kadar geçiverdi derler
bir an yani sadece bir an

Canım vallaa isteyerek olmadı çok özür diliyorum. Ne olduysa sürekli KK dan düşüp duruyorum, en az 20 kere sil baştan girdim siteye, topiği açıyorum alıntı ile cevapla diyorum kütt gidiyo :14:, laptopu kapattım açtım tekrar tekrar
en sonunda alıntı yapmadan yazayım dedim umarım bu mesajı gönderebilirim

hikaye çok hüzünlüymüş, ama kendimi düşündüm şimdiye kadarki hayatımda kaç gün mutlu oldum diye :44:
hiç saymadım ama 52 den fazladır kesin...
o zaman şükretmem lazım benim...

sana bi link verdim buralardan kopardım galiba
hayat nasıl gidiyo deyince halet-i ruhiyem e uygun aklıma bu geldi
çok yaşlılara sorarlar hayat nedir sen ne yaşadın diye göz açıp kapayıncaya kadar geçiverdi derler
bir an yani sadece bir an

zaman zaman benim de öyle düşündüğüm, yolun sonuna geldiğimi ama hayattan hiçbirşey anlamadığımı hissettiğim oluyor...

bu arada buraya yazabilmek için gerçekten defalarca girmek zorunda kalıyorum bugün iyice cozuttu benim laptopumda mı sitede mi problem var anlamadım ama uyuz olmuş durumdayım :((((((((((((

aynı sorunu ben de yaşıyorum sanım bu son mesajım olacak

deminki konuya dönersek insanın bedeni veya kalbi gençken hep mutlu ve umutlu oluyor
yaşlanmışsan hele ki ruhen hayat artık eziyet gibi geliyor
dönüp baktığında zamanında mutluluk zannettiklerinin bile anlamını yitirdiğini idrak ediyorsun
ilyas-ı habır ın ve benzerlerinin durumu bu olsa gerek

çetrefilli bir internet akşamında bile vazgeçmeden fikirlerini paylaştın ya benle sen 60 kiloya da 1 ayın sonunda inersin
azimli ve gayretli arkadaşım sana iyi geceler tatlı rüyalar:54:

Son düzenleme:
yarın daha mutlu ve umutlu bir yeni güne uyanmamız dileği ve ümidiyle sana da iyi geceler harika dostum
özelden yazdığımı bir düşün derim ben bugün olmasa da sonrası için...

biri geliyo bi laf atıyo biz de efendilik yapıp karşılık veriyoruz soru soruyoruz sonra arazi oluyolar ayıp ya

Sana yardımcı olmak için yazdım ama senin uslubun hiç güzel değil...İki çocuğum var ve 24 saat bilgisayarın başında değilim..Yazdım ve çıktım..İnsanlık yinede ben de kalsın cevabını vereyimm..Bir gün su tutuyor 1 veya 2 gün sonra tartıldığımda önceki kilomdan daha da aşağıya indiğimi görüyorum..

Sana yardımcı olmak için yazdım ama senin uslubun hiç güzel değil...İki çocuğum var ve 24 saat bilgisayarın başında değilim..Yazdım ve çıktım..İnsanlık yinede ben de kalsın cevabını vereyimm..Bir gün su tutuyor 1 veya 2 gün sonra tartıldığımda önceki kilomdan daha da aşağıya indiğimi görüyorum..

burada hiçkimse 24 saat bilgisayar başında değil herkesin çocuğu var zamanla birbirimizin uygun olduğu saatleri öğrenip ona göre paylaşımda bulunmaya başladık. tabi ki özel durumlar olur ancak ilk mesajınızı yazıp (tam da konunun göbeğinden) sonra kaybolursanız benim bu tepkiyi vermem çok da anormal olmaz. burada hepimiz yeni gelene hemen sahip çıkıyoruz ve yazdığı şeyleri ciddiye alıyoruz. bazı topiclerde kalabalıktan kimse kimseye cevap bile vermiyor. şimdi tepkimi anladığınızı düşünüyorum.
verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. biz sabah 10-12 gibi öğlen 1.30-tan sonra ve akşam 9 dan sonra genelde fırsat buluyoruz artık hangisi uyarsa aynı saatlerde biraraya gelmeye çalışıyoruz sizi de bekleriz.

oğlum uyandı gıtmek zorunda kaldı sonrada donemedım :17::17::17:
canım tabi ki önce çocuklar sonra kk
10.30 da kahveye gel ama

Back