Kılosu kimi yerde 50 tl kimi yerde 40 tl ben 100 gr aldım 5 tl verdim sanırım illere göre değişiyor 100 gr bir ay yeterli oluyormuş 5 tl 2.5 tlyede elma sirkesini aldım sandoloz sakızını ciğnedikden sonra muhakkak ılık sıcaga yakın 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup peşine hemen içiceksin yemeklerden 45 dk önce günde 3 bardakda yeşil çay içersen süperrrrrr...
canım bahaneye bak benimde neler canım çekiyo ama yiyemiyorumki kendimi şartlandırdıgım için herşeybebegin için diyorum birşeyi yemek istedigimde elimi geri çekiyorumCanım napıyım ya tatlısız olmuyor sabahları 1 tk yiyorum ama mayhoş olanları tercih ediyorum kızılcık marmalatı gibi hem kanda sulandırıyor kızılcık bak bahanemde hazır::))))
ahahahaaa...güldürdün beni gece gece..
bende nadiren bira içiyorum..neden?çünkü böbreklere iyi geliyorbaşka bir nedeni yok...
beni listeden çıkarımrısınız diyeti yapmaktan vazgeçtim anladımki liste işi bana göre değil ne zaman böyle listeli bir diyet yapsam sürekli yeme ihtiyacı oluyor oyüzden yapmamaya karar verdim
inanamıyorum kendime kızlar inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bir tabak pilav yedim düşünebiliıomusunuz yetmedi 3 adet de köftee bir an kontrolümü kaybettimm
ayyy çok üzgünüm şu an ama okadar güzellerdiki dayanamadımmmm(
neyseki artık bi portakal yer bu günü kapatarım..
bide hergün 20 dk yaptıgımı spora 30 dk çıkartırım
elimden gelen bu oldu bügünlük üzgünüm
hemde çoook...
inanamıyorum kendime kızlar inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bir tabak pilav yedim düşünebiliıomusunuz yetmedi 3 adet de köftee bir an kontrolümü kaybettimm
ayyy çok üzgünüm şu an ama okadar güzellerdiki dayanamadımmmm(
neyseki artık bi portakal yer bu günü kapatarım..
bide hergün 20 dk yaptıgımı spora 30 dk çıkartırım
elimden gelen bu oldu bügünlük üzgünüm
hemde çoook...
beni listeden çıkarımrısınız diyeti yapmaktan vazgeçtim anladımki liste işi bana göre değil ne zaman böyle listeli bir diyet yapsam sürekli yeme ihtiyacı oluyor oyüzden yapmamaya karar verdim
bakın ben naptım hani ayça kayanın zayıflattığı güzide arkadaşımız varya onunla arkadaş oldum ve kadınlar kulübüne davet ettim inşallah kayıt olur bizede tüyolar verir
allah kahretsin benim gibi birini.yapamıyorum.nezaman yemicem desem, illaki ogün akşama kadar boğazım durmuyo.koca boğazımı tutamıyorum.yarında annemin doğum günü ve parti var.pasta poğaça yeme içme işini ben halletcem.napcam yaaaaaaaaaaaa.haftaya pazartesi bari başlayabilsem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?