kızlar bugün hastalandım ne yapıcam aynen devam edeyımmı? ne güzel 3cu gunumdu bi el atın bana(((((( 26:
cnm köfteyi nasıl kızartıyorsun sen normal sıvı yağla mı ?
kızlar bugün hastalandım ne yapıcam aynen devam edeyımmı? ne güzel 3cu gunumdu bi el atın bana(((((( 26:
Liste için teşekkür ederiz ama nitrat kim ki ? Nickime benziyorBeni de eklememişsiniz 78.8'le başladım diyete şimdiden teşekkürler
Benimde diet sallantılı geçiyor ama bugün inşallah hiç bozmadan devam edicem inşallah.Banucum iyiyim bitanem dün çok şükür iyi geçti bakalım bugün nasıl olucak
Bravo valla canım 7 den sonra acıkmıyosan maşallah sana.sabah kahvaltımı menüme sadece
portakalı dahil ettim 1 saat sonrasında
meyve suyu içtim sadece
pek listeye uyamıorum ama yinede kötü gitmiorum heraldi kızlar diyet yapanlar yokmu sık sık biraz fikir önerisi yapsınlar bizlere
mesela akşamda haşlanmış bezelye ve çorba içtim 1 dilim ekmekle birlikte tabiki saat 6:15 de yedim akşam yemegimi..
saat 7:00den sonrada hiç bi yiyicek tüketmedimm..
Aman bırakma sakın devam et azıcık kaçırma payın olabilir ama devam...kızlar bugün hastalandım ne yapıcam aynen devam edeyımmı? ne güzel 3cu gunumdu bi el atın bana(((((( 26:
Bende normal fırına koyuyorum üstüne folya koymadan kızartma gibi oluyor dene istersen.canım köfteyi kızartmadım fırında üzerini alüminyum folyo ile kapatarak pişiriyorum tabi kızartmanın tadı gibi olmuyorama idare eediyor
Tabi canım eklerim haftaya bu hafta listemizi yaptık haftaya pazartesi eklerim.beni de bu listeye eklermisiniz bende karalıyım zayıflayacağım 65 kiloyu boy 1.60cm
arkadaşlar bugün listeye tam uymadım ama oradakilerin kalorisini aşmamaya gayret ettim inşallah olmuştur..öğlende azıcık sebze yemeği ve yoğurt 1 ufak dilimde börek yedim:26: ikindide 1 dilim ekmek ve yine azıcık sebze yemeği(5-6 kaşık) yedim aşmamışımdır dimiii...kızlar böyle çok iyi oldu size yazıyorum diye çokdikkat ediyorum.hadikolay gelsin hepimize...
Süper haber valla bu diyet çok güzel sizler böyle yazdıkça daha çok gaza geliyor insan.Nasıl yani şoktayım
Dün 78.8'dim bugün de 77.7 çıktım
neden oldu bu anlamadım su kaybı desek günde 3 litre su ve 2 yeşil çay içiyorum
spordan sanırım
Çok şaşkınım
Ayrıca diyetim bugün de güzel gitti acıkmadan vermeye calısıyorum kiloları
gecen hafta carsamba en son tartilmistim. zaten o gun bu diyete baslamistim. suan cok merak ediyorum acaba kac kilo verdim diye. fakat pazartesi gunune kadar sabredip tartilmicam. ben gecen hafta iki gun detoks diyeti yapmistim. sabah kahvalti yapiyorsun ondan sonra orada verilen tarife gore yapmis oldugun ayran corbasi iciyorsun gun boyunca. iki gunde iki kilo vermistim insallah bu diyette o kadar olmasada hizli kilo veririm malum yolum uzun.
bugun yedinci diyet gunum ve halsizlik var sizlerdede oldumu bu halsizlik. diyete aslinda uyuyorum (ikinci liste) sadece oglenleri ben ekmek yemeyi unutmusum. bugun kendimi cok da iyi hissetmiyorum. ac degilim fakat biraz halsizim.
bende hiç halsizlik olmadı..ben birinci listeyi uyguluyorum..daha doyurucu geliyor bana..
meyveni yiyorsun di mi?yoğurtta önemli..çok halsizssen meyve sayısını ikile istersen..
tatlım bence devam et bak ne güzel başlamışsın 3 gün olmuş bozmana degmez bence
hem forumda regl olupta diyete devam eden arkadaşlarda var baktım canın çok tatlı istiıo sütlü tatlılardan bi tanesi yersin bu kadar basit abartamadn tabi kesinlikle devam etmeliz bak burda birbirimizi motive ediıoruzz sakınnn cicim sakınnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?