kızlar sayfa için istek gönderirseniz zevkle üye olabilirim diyo ama ben nasıl gönderilir bilmiyorum şuanda konuşuyoruz 88 kiloya inmiş 4232 yapıyomuş onedir anlamadım ama istek gönderin lütfen onuda aramıza alalımmmmm
bakın ben naptım hani ayça kayanın zayıflattığı güzide arkadaşımız varya onunla arkadaş oldum ve kadınlar kulübüne davet ettim inşallah kayıt olur bizede tüyolar verir
Süper ya çok güzel olur ama one ki ya gogela yazsın kadınlar klübü diye oraya üye olsun üye olduktan sonra arama yerine ayça kaya ile ayda 8 kilo yazsın girsin topiğe ayy inşallah gelir.kızlar sayfa için istek gönderirseniz zevkle üye olabilirim diyo ama ben nasıl gönderilir bilmiyorum şuanda konuşuyoruz 88 kiloya inmiş 4232 yapıyomuş onedir anlamadım ama istek gönderin lütfen onuda aramıza alalımmmmm
cokta abartmamişsın moralini bozma cnm bende dün yaptım kacamaklar ama bugun toparladım ne güzel spor yapıyomussun ama ben yapamıyrum ufff yaaa:26:
bir şey olmaz ya. bugün meyve dışında başka bir şey yemezsin olur biter
Arada kaçar ya bişey olmaz.kızlar dün kendim ikontrol edemedim canım istediyi kadar kraker yedim kimse elimden alamıyorduşimdi kendimi aff edemiyorum bu gün 3 bardak yeşil çay yerine 5 bardak yeşil limonlu çay içicem
Vazgeçme canım lütfen ben seni listeden silmiyorum biraz değiştir ama gitme....beni listeden çıkarımrısınız diyeti yapmaktan vazgeçtim anladımki liste işi bana göre değil ne zaman böyle listeli bir diyet yapsam sürekli yeme ihtiyacı oluyor oyüzden yapmamaya karar verdim
Alırız canım ama haftaya pazartesi haftaya pazartesi kilonu bildr ok mi.Selam kızlar,bende bu dıyetı yapıyordum cok guzel kılo verdım ama bır cozuttum sımdı tekrardan basladım bugun.dıyetı 1 ayın sonunda ne olacak merak edıyorum...benıde lısteye alır mısınız lutfen verdıgım kıloma gerı dondum 86.3 kg.
Hadi bakalım bana o liste çok zor geldi.Canikolarım nasıl gidiyo diyetimiz ben bugün 2.listeye başladım haydi hayırlısı sabah 4 kaşık corn flaks, 1 bardak süt ,öğlen 1tane minicik portakal ,6 kaşık kapuska,1dilim ekmek bakalım akşama kadar neler olsak haydi hayırlısı
Üzülme yaa soğuktan yemişsindir bir daha yapma.inanamıyorum kendime kızlar inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bir tabak pilav yedim düşünebiliıomusunuz yetmedi 3 adet de köftee bir an kontrolümü kaybettimm
ayyy çok üzgünüm şu an ama okadar güzellerdiki dayanamadımmmm(
neyseki artık bi portakal yer bu günü kapatarım..
bide hergün 20 dk yaptıgımı spora 30 dk çıkartırım
elimden gelen bu oldu bügünlük üzgünüm
hemde çoook...
Bende anlamadım ne oldunu....kızlar sayfa için istek gönderirseniz zevkle üye olabilirim diyo ama ben nasıl gönderilir bilmiyorum şuanda konuşuyoruz 88 kiloya inmiş 4232 yapıyomuş onedir anlamadım ama istek gönderin lütfen onuda aramıza alalımmmmm
Afiyet olsun canım listen çok güzel.gelelim bugünkü yediklerime..ooooo ye ye bitmedii
sabah
4 kaşık müsli ligt süt ile birlikte(1 listedeki kahvaltı daha tok tutuyor beni)
öğle
3 köfte,1 dilim ç.ekmeği,yoğurt (köfte ağacı çıkmazssa içimde iyi)
ikindi
2 fincan yeşil çay
akşam
1 dilim ç.ekmeği,yoğurt ve taze fasulye..
gece
portakal..(yemedim daha..biraz acıkmayı bekliyorum)
bunlar yediklerim..tabi bide yemek istediklerim var ama onları saymıyayım
Afiyet olsun senin listende çok güzel.evet bugün yediklerim
geç kalktığım için kahvaltı ve öğlen beraber
kepek ekmekli tost
1 yumurta
şekersiz çay
beyaz peynir
domates
ara : 1 elma
akşam
fırında patates yemeği
mercimek çorbası
yoğurt
salata
işte tüm gün yediklerim şimdide form çaylarımı içicem ve spor yapıcam su içemiyorum ama yaaaa
kızlar bir şey sorucam şu ikincimenü varya onu 2ci hafta uygulama zorunlumu yanı hep aynı menüyle yapamıyormuyuz?
ben genelde 1.menüyü uyguluyorum..sadece kahvaltıları değiştiriyorum..
bak şimdi.yanlış mı yapıyoruz acaba?bir hafta birini diğer hafta öbürkünü mü yapmalıyız?
değişiklik olsun diyemi yapmışlar yoksa 2. menü görüldüğü gibi bıraz zorlaycı gıbı görünüyo acaba birbirlerini tamamlasınlar diyemi yapmışlar senin kaçıncı günün?
Bence zorunlu değil canım hele bu soğuklarda çok kasma kendini.kızlar bir şey sorucam şu ikincimenü varya onu 2ci hafta uygulama zorunlumu yanı hep aynı menüyle yapamıyormuyuz?
Ya inşallah başarır aslında kolaycanım güzide geldi k.k ya üye olaya çalışıyo sanırım yapamıyo ne yapcazzz
Olmazmı canım bence sen aç olmasanda bişeyler at ağzına kazı çalışması dursun diye:)ya karnım hiç aç değil..ama midemde ve bağırsaklarımda acayyip bir guruldama var..
sanırsın inşaat var midemde..gaarrkk..gurrkkk...
sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?