Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba hanımlar, internette diyet sayfalarını gezerken dikkatimi çekti, kilo verme mevsimi ne de olsa :)

Bu diyet listesini ben de denemek istiyorum yakın zamanda deneyen var mı?

Merhaba hanımlar, internette diyet sayfalarını gezerken dikkatimi çekti, kilo verme mevsimi ne de olsa :)

Bu diyet listesini ben de denemek istiyorum yakın zamanda deneyen var mı?

canım hepimiz diyet konusunda uzmanlaştık.artık buradaki diyete bağlı kalmayıp diyeti biz yazıyoruzyıl sonunda diplomalarımızı GONCA verecek.topiğin maşallah en iyi kilo veren kişisi ve en aktif üye olarak

bu arada akşama yatılı misafirim var diye yemek yaptım.ama bol bol kalori.nasıl yiyormuşum ben bunları dedim.

netten buldum tarfi.karnıyarık çok ugraştırır diye benzer bir şey yaptım.ama patlıcanlar yinede yagda kızarıyor.ki patlıcan çok yag çekiyor.birde pirinç yerine bulgur pilavı yapıyorum ama 1 kaşık yag ile yapsam kup kuru olacak diye kendime yaptıgım gibi yapmadım onun için.pırasa yemegi yaptım kendimede.bu sefer içine ne bulgur ne pirinç koymadım.sadece sogan havuç ve pırasa 1 yemek kaşıgı yag ile.

inşallah akşam sadece kendi yemegimi yerim:18:

bırakın işlerinizi kahve molası verin.hergün sabah öğle arasına kahve saati mi koysak acaba:44:acil işi olmayan arkadaşlar gelse hem kahve içsek hem muhabbet etsek

Son düzenleme:
Güzel bir diyete benziyor..
Bunun sonucunda zayıflayanlar var mı aranızda?​

Son düzenleme:

yağsız karnıyarık yapmanın iki yolu

1) patlıcanları kızarttıktan sonra su dolu kaba atar 1-2 dk beklersen yağ suyun yüzeyine çıkar patlıcanları da havlu kağıtla kurulayıp kullanabilirsin
2) karnıyarık yapmadan 1 gün önce kızartıp bolca havlu kağıt serdiğin tabağa tek sıra koyarsın ve kağıtlar yağlandıkça yenileriyle değiştirirsin

ben daha çok 2. yöntemi uyguluyorum 1. sinde patlıcanlar sulu ve mayışık bir hal alabiliyor ama diğerinde kağıtları sık değiştirdiğim için ertesi güne hiç yağ kalmıyor etini de kendi yağıyla kavuruyorum
mmmmmmmmmmmm nefis oluyor

Teşekkürler Harikacım.aslında kızartmadan mı koysam dedim ama biliyorum ki kızarmayınca hem sert hem lezzetsiz oluyor.bir kere denemiştim.şimdi ben yemiyorum diye bencillikte olmaz

bende kızarttıklarımı havlu kagıda koydum ama 1 gün beklemedim.çok yag çekiyor patlıcanlar.patlıcanın her yemegini severim:)ama ya yemiycem ya da çok az uçundan bakacagım.şimdi koca bir tabak salata yiyorum:)aç oturmayayım sofraya:))öğlen sadece çorba içtim çünkü.açım yine

afiyet olsun canım
sen ucundan da olsa tadına bak bi yerin şişmesin

bırakın işlerinizi kahve molası verin.hergün sabah öğle arasına kahve saati mi koysak acaba:44:acil işi olmayan arkadaşlar gelse hem kahve içsek hem muhabbet etsek

aaaaaaa kahve dedinmi asla es gecmem hatta bugun komsumda gelince 2. yi ictim onla ben yalnizda olsam kizi uyutunca mutlaka bi kahve icerim oglen

kızlarrrr.... ne kadar güzel herkes kilo verioo... herkes yaza bomba gibi giricek.. azmin zaferi... ben diyete pazar başladım gayet güzel gidiyor fakat regl i oldum yürüyüşe çıkmıyorum.. haftasonu tartılcam bakalımm..

Arkadaşlar merhaba yine ben bikaç gündür netim yoktu bakamadım size reglim bitti gibi şu ayran detoksunu yapmak istiyorum ama aradım sitede bulamadım tekrar vermeniz mümkünmü

Arkadaşlar merhaba yine ben bikaç gündür netim yoktu bakamadım size reglim bitti gibi şu ayran detoksunu yapmak istiyorum ama aradım sitede bulamadım tekrar vermeniz mümkünmü

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.

ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…