cevap yazarken alt tarafta smiley ler var ya..onlara tıklaman yeterlii
İnşallah güzel olur ama benim bugün ipin ucu kaçtı gene sinir oldum kendime.Şaşırdım açıkcası hep aç kalmaya alışmışım diyetlerde.Haftaya belli olcak yiyecekler çok mu gelmiş az mı gelmiş
Geç bir cevap ama yemelisinki akşama saldırma.ya ben bugün ikindideki öğünü yemedim..hiç canım istemedi..halada istemiyor..yemelimiyim acaba.?
direk akşam yemeği yiyeceğim..
Lütfen canım küsme ) atlamışım demekki başım ağrıyodu listeyi yaparken ama inan evdeki listede varsın buraya geçerken görmemişim hemen ekliyorum.aşkolsun ama dun gece bende adımı yazmıstım(((( 62 kıloyum demıstım ÜSTELİK BENDEN SONRA EKLEYIN DIYENLERI BILE EKLEMISSINIZ.. BENI EKLEMEMISSINIZ.. KUSTUM..
Geç bir cevap ama yemelisinki akşama saldırma.
arkadaşlar bu diyet süpermiş ben aç kalacağımı sanıyordum ama çok şükür doyuyorumama akşamazıcık bulgur pilavı da yedim inşallah bişey olmaz ama listeye birebir uymaya çalışıyorum ki vicdan muhasebesine girmeyeyim..bu arada bol bol su içiyorum ve 1 bardak yeşil çay ama çayı artırmak istiyorum...bu arada 1. 2. 3. seçmek güzel fikir yarışı severim....hadi kızlarrr hepimize kolay gelsin....
EBRU 74 56.5*****54.9
Ladyyookie 62
Asude 92
2008elif 78.8
Banu145145 105.5
Sahili 91
persephonecik 67
Burcu 75
Beste 63.5
Peri08 70
Nitrat 80
sweethome 67
pink 59
Sevimli çirkin 80
Mpuder 68
Ahesenecem 69
Beyazbulut 66.3
Pinkvısne 59
Safinaz 85
Sezen 55
İncecik 63.5
Sağol canım paylaştığın için izleriz inşallah.Sen nasılsın diet nasıl gidiyor.Kızlar slm 6 şubatta sabah doktorum programında ayça hnm göbek yağları için tüyolar verecekmiş aynı akşam ntv de sanırım zayıflayan hastalarıyla program yapcakmış bilginiz olsun ben o gün işe başlıyorum izleyemem ama siz izleyin facede reklamda gördüm by by
Hahaha yanlış yazmışım pardon canım ama olsun sen anlamışsın ya önemli olan o:))Liste için teşekkür ederiz ama nitrat kim ki ? Nickime benziyorBeni de eklememişsiniz 78.8'le başladım diyete şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?