ah napıcaz bilmiyorum walla sabaha kadar yeşilçay iççem
al bende de o kadar canım ya ben de pazar gününden nefret ediyorum,,, bütün gün ev temizle, yemek pişir, yıka katla ütüle kaldır,, napalım bugünümüze şükür ama yetti canıma walla , evlensem de pazar gezmesine gitsem walla imreniyorum evlilere
ecemcim herkes pazar gezmesinde heralde, bi senle ben kalmışızzz
herkes 2 gün arayla felan tartılmış, ben hiç tartılmadım bakalım sabah kaç çıkıcam umarım 74 ten aşağıya düşmüşümdür
ah inşallah wermişizdir yaa, bıktım artık , akşam 1 kase mercimek çorbası içtim zerdeçal da koydum içine, iyi geliyomuş mide korurmuş felan, baharatlı güzel oluyo, karışık salata, 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim, bi de ecemcim, pantolonlarımda felan hafifleme var yanlarda, yüzümdeki şişkinlik de gitti gibi :26: verdim diye düşünüyorum:26::26::26: eğer verdiysem gidip kendime bişe alıcam
verip vermediğini anlarsın canım kıyafetlerinden. bende öyle olyordu. hem menülerinde güzel senin kaçamak falan yok. ben çok dikkat edemiyorumbana bugün spor salonundan bi kadın baya inceldin dedi çok mutlu oldum ben 75 le başlamıştım spor salonuna şuanda 68lerdeyim
ben de 75.900 le başladım bakalım yarın ne olucak, 72 feln olsam bari :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
al bende de o kadar canım ya ben de pazar gününden nefret ediyorum,,, bütün gün ev temizle, yemek pişir, yıka katla ütüle kaldır,, napalım bugünümüze şükür ama yetti canıma walla , evlensem de pazar gezmesine gitsem walla imreniyorum evlilere
ecemcim herkes pazar gezmesinde heralde, bi senle ben kalmışızzz
umarım vermşsindir canım.ben dayanamıyorum hergün tartılıyorum ama sonuç vahim biraz
Kızlar günaydınlarrrrsabah 7 ye 10 war şuanda , hala tuvalete çıkamama rağmen 73 olmuşummmmm yani 1.5 kilo gittiiiii
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç tarihi: 19 mart 2012
hedef kilo: 55
başlangıç kilo: 75.900
bu hafta verilen kilo: 1.5 kg
şuandaki kilmm 73
çok mutluyummm
ecemcim bende senin gibi her gün hatta günde on defa tartılıyordum ama bu psikolojik olarak çok etkiliyo ve beyin yanlış yönlendiriliyo..bence mümkün olduğunca az tartıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?