Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evliyim canım ama şöyle ağız tadıyla pazar gezmemiz hiç olmamıştır eşimin işinden dolayı dediğin gibi temizlikti yemekti ütüydü birde üzerine çok hareketli bi çocuk eklenince offf yani. akşama yığılıp kalıyorum

herkes 2 gün arayla felan tartılmış, ben hiç tartılmadım bakalım sabah kaç çıkıcam umarım 74 ten aşağıya düşmüşümdür

ah inşallah wermişizdir yaa, bıktım artık , akşam 1 kase mercimek çorbası içtim zerdeçal da koydum içine, iyi geliyomuş mide korurmuş felan, baharatlı güzel oluyo, karışık salata, 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim, bi de ecemcim, pantolonlarımda felan hafifleme var yanlarda, yüzümdeki şişkinlik de gitti gibi :26: verdim diye düşünüyorum:26::26::26: eğer verdiysem gidip kendime bişe alıcam

Bağırsakların çalışması için bana 5i 1 yerde iyi geliyor.
Form çayları bırakınca kabız yapıyorlar ama 5i 1 yerdede böyle bir sorun yaşamadım hiç.

verip vermediğini anlarsın canım kıyafetlerinden. bende öyle olyordu. hem menülerinde güzel senin kaçamak falan yok. ben çok dikkat edemiyorum bana bugün spor salonundan bi kadın baya inceldin dedi çok mutlu oldum ben 75 le başlamıştım spor salonuna şuanda 68lerdeyim

ben de 75.900 le başladım bakalım yarın ne olucak, 72 feln olsam bari :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

parissima evlen sonra da çocuk.. asıl işi sen o zaman gör..bende senin gibi diyordum önceleri ama şimdi inanır mısın özellikle haftasonu 1 dk dahi oturmuyorum evde.. sürekli ev işi..

Kızlar günaydınlarrrr sabah 7 ye 10 war şuanda , hala tuvalete çıkamama rağmen 73 olmuşummmmm yani 1.5 kilo gittiiiii

kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç tarihi: 19 mart 2012
hedef kilo: 55
başlangıç kilo: 75.900
bu hafta verilen kilo: 1.5 kg
şuandaki kilmm 73

çok mutluyummm

günaydın canım 1 buçuk kilo çok güzel devamıda geliir inşallah ):

günaydın kızlar bende yapayım kilo bildirimimi. durum çok vahim benim

başlangıç tarihi: 13 mart 2012
hedef kilo:59
başlangıç kilo: 70.600
bu hafta alınan kilo: 200 gr ( malesef )
şuan ki kilom: 64.600

ama söz bu hafta en az 1 kilo gitmiş olacak.

ecemcim bende senin gibi her gün hatta günde on defa tartılıyordum ama bu psikolojik olarak çok etkiliyo ve beyin yanlış yönlendiriliyo..bence mümkün olduğunca az tartıl..

evet etkiliyor kesinlikle canım. ama bu sabah söz verdim kendime önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmıcam.

kızlar bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç tarihi: 29,03,2012
başlangıç kilom: 64
istediğim kilo:58
şuanki kilom:62,5
yani 1,5 kilo gitti:))))
sayenizde kızlar herkese çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…