- 20 Kasım 2024
- 207
- 985
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.961
var sanırım 10000 adım demişlerdi ama sonra bi 7000 5000 dediler bakalımkilo veremezsek ceza varmı?
Bir gün adım cezası var canım yürüyüş yapilacakkilo veremezsek ceza varmı?
Geçmiş olsun cemosSiyatik ağrısı çekiyorum iğne falan yapıldı ama yine ağrıyor yuremiyorum yarın da işlerim var yürümem lazım bı şekilde yürünecek yapicik bisiy yik
Bu hafta zaten hepimiz böyleydik bos verHadi yaaben o zaman kesin eksi çıkamam 1 hafta boşuna gitti yine neyse akşam yemeği yemeyeyim bari bugünde hepten motivasyonum gitmesin yarın sabah
Geçmiş olsun CemosSiyatik ağrısı çekiyorum iğne falan yapıldı ama yine ağrıyor yuremiyorum yarın da işlerim var yürümem lazım bı şekilde yürünecek yapicik bisiy yik
tamam canım napalım çekicez artık cezamızı.Bir gün adım cezası var canım yürüyüş yapilacak
Hiç vermeyene var evet ama 100gram bile versen ceza almazsınkilo veremezsek ceza varmı?
boşvere boşvere ne hale geldik zatenBu hafta zaten hepimiz böyleydik bos verneyse cezamiz çekerizz
İşte boğazımizdan kesmemiz lazimboşvere boşvere ne hale geldik zatenyarınlar hiç bitmiyor kilolar hiç gitmiyor
o zaman ben bol su bide bitki çayı falan içeyim bu akşam bide wc ye çıkarsam belki 100 gr giderHiç vermeyene var evet ama 100gram bile versen ceza almazsın
100gramla yetinmemek lazim ama yoksa oldugumuz kiloda dönüp dururuz yol kat edemeyizo zaman ben bol su bide bitki çayı falan içeyim bu akşam bide wc ye çıkarsam belki 100 gr gider
varmı tavsiye vericek olan
evet yaaa bi kendimize gelmeliyiz geçen senede 53 için çabalıyordum bu senede hatta 17 senedir100gramla yetinmemek lazim ama yoksa oldugumuz kiloda dönüp dururuz yol kat edemeyiz
Aslinda ciddiye alinsa o kilolar hemen gider ama işte kararlilik yokevet yaaa bi kendimize gelmeliyiz geçen senede 53 için çabalıyordum bu senede hatta 17 senedir
çünkü verilecek kilomuz az evdeki tüm kıyafetler oluyor. bizi rahatsız eden bişey yok. ben 30 kiloyu 1 senede verdim. çünkü evdeki hiçbir kıyafetim olmuyordu. eşimin yanında yaşlı durmaya başlamıştım. hiçbirşey yakıştırmıyordum. kendimi sıktım diyetle sporla eski halime döndüm. ama şimdi 5 kilo nolcakki amaaaannn veririz kafasındayım. hele kış kıyafetler kapalı bol daha çok salıyorum. mart nisan tutuşuyorum sonra yineAslinda ciddiye alinsa o kilolar hemen gider ama işte kararlilik yok
seninde kilon iyi yani boyuna göre maşallah boyunda ne güzel uzunmuşAslinda ciddiye alinsa o kilolar hemen gider ama işte kararlilik yok
Diyetisyenim salatalara sumak ekleyin diyordu. Baya metabolizmayı çalıştırıyormuşMune abla sumak yoğurt güzel oluyor mu annemler çok kullanır ama sadece salataya
Bildim bileli annemler koyar ama ben sevmem ekşi ekşiDiyetisyenim salatalara sumak ekleyin diyordu. Baya metabolizmayı çalıştırıyormuş