- 28 Ağustos 2020
- 8.320
- 36.622
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.921
HoşgeldinSelamlar kızlar,
Ben de katılabilir miyim hala üye alıyorsanız?
accessdenied
Sanırım başka türlü dikiş tutturamayacağım diyette. Belki bu sayede inşallah yarabbim amin
Evet ablacım ama vaktim yoktu ondan acele tartıldımKıyafetle tartılma sakın fazla çıkıyor iç çamaşırıile tartıl sabahları .
Çok fark ediyorda ondanEvet ablacım ama vaktim yoktu ondan acele tartıldım
Maşallah sana kolay gelsinAç karnına kardiyo
Bi mola sonra pilatese giricem sonrada üst ağırlik çalışıcam inşallah
ben 5 kez acıktım 4 ünü bastırdım 1 inde atıştırdım, kaçta uyanıyorsunuz acaba ben bozuk muyumTunaydin bebiklerim, tartilmadim sabah, bu saate kadar da sadece turk kahvesi ictim sekersiz tabi ki? Birazdan bir seyler yiyecegim
Ben 7:30’da uyandim bugun, degisiyor uyanma saatim. Su an ben de cok acim meselaben 5 kez acıktım 4 ünü bastırdım 1 inde atıştırdım, kaçta uyanıyorsunuz acaba ben bozuk muyum
2-3 gun onceki benKızlar regl oldum tatlı yemek istiyorum sadece tatlıağlamakta istiyorum gülmekte koşmak istiyorum uyumakta
Hiç iyi değilim vumın Merve’nin yaptığı borcam pasta gözümün önünde telefonda elim Trendyol go ya gidiyor2-3 gun onceki ben
Çarşamba yani yarin tarti resimleri gelicekgünaydın hanımlar
accessdenied geçmiş olsun canım
dün akşam yemek olak yarım kase mercimek çorbası içtim ve yanında 2 kaşık yoğurt yedim
15 dk yağ yakıcı egzersizlerimi yaptım. atmam gerek hafta sonu aldığım ödemleri
şimdi biz perşembe günümü tekrar kilo bildirimi yapacağız?
Bugun ac gezicemÇarşamba yani yarin tarti resimleri gelicek
Bende biraz spor yapmayı düşünüyorum acaba yarına gramlada olsa etki edermiBugun ac gezicem
Ben bugun tartilmadim, bakalim durum nedir yarinaBende biraz spor yapmayı düşünüyorum acaba yarına gramlada olsa etki edermi
Ben tartılmasam mı +10 gösteririm reglken korkuyorumBen bugun tartilmadim, bakalim durum nedir yarina
Çevremde diyete giren çok hatun oldu, hepsinin metotlarını az çok biliyorum, biri hariç hepsi aç kalarak hiçbir şey yemeyerek ve sevdikleri yemekleri tatlıları keserek zayıfladı ama sonu hüsran oldu, hedefe ulaşınca zayıfladım deyip her şeyi yemeye başlayınca tekrar kilo aldılar, bazısı verdiği kilodan fazla aldı.Buna katılıyorum kesinlikle. Daha önce deneyimledim. Aç bıraktım hiç işe yaramadı bile bende. Sevdiğim şeyleri yemedim sonra bi baktım diyeti bırakmış başındayım o şeyin. Şimdi öyle yapmıyorum az da olsa yiyorum ki aklımda kalmasın
Aynen, hepinizin aklında olsun zaten biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yazayım, rahmetli annemden tecrübeliyim maalesef, kendisi hipertansiyon hastasıydı bazen ilaçlara rağmen tansiyonu düşmezdi hastanede hemen tansiyon düşürücü veriyorlardı, ki zaten hastanelerde tansiyon düşsün diye verilen ilaç diüretiktir, amacı idrara çıkarmaktır, idrarla vücuttaki tuzu atmanızı sağlar, o yüzden tansiyon yükselince bol su için, su bu sebeple de çok önemli.Mune de yazmis, cok su ic, bibrekleri calistirman lazim
Çok geçmiş olsun, havalar soğudu hastalıklar başladı maalesefKış kış iştah kış kış yallah iştah yallah kış kış ağrılar kış kış yallah hastalık yallah
Sana da geçmiş olsun CemoosTünaydın kızlar bende rahatsızdim,dünde baya yorucu geçti bugün yine kötüyüm.
Biraz işlerim var askama gelirim daha kötü olmazsam
Menü takibi yapamadim ama aşırı dengesizliğim yok.
Vücudun su topladığı için yarın tartı istediğin gibi çıkmazsa üzülme lütfen, regl dönemi kan şekeri düştüğü için acayip bir tatlı krizi yaşanıyor, bitter çikolata yiyebilirsin ya da hafif bir sütlü tatlı, kuru meyve de olabilir ama abartmadan, gün içinde 2-3 tane kuru meyve şeklinde.Kızlar regl oldum tatlı yemek istiyorum sadece tatlıağlamakta istiyorum gülmekte koşmak istiyorum uyumakta
Benim de hala devam ediyor, basganim bu durumu goz onunde bulundurur insallah masallahBen tartılmasam mı +10 gösteririm reglken korkuyorum