Diyetin Sultanları 😎

Selamlar kızlar,
Ben de katılabilir miyim hala üye alıyorsanız?
accessdenied
Sanırım başka türlü dikiş tutturamayacağım diyette. Belki bu sayede inşallah yarabbim amin
Hoşgeldin ben grupta aktif yokum ama ben karışılıyorum
accessdenied beybi bak yeni şüşko arkadaş gelmiş dün gözünden kaçtı sanırım. Geçmiş olsun bu arada.

Çarşamba yani yarin tarti resimleri gelicek

Çevremde diyete giren çok hatun oldu, hepsinin metotlarını az çok biliyorum, biri hariç hepsi aç kalarak hiçbir şey yemeyerek ve sevdikleri yemekleri tatlıları keserek zayıfladı ama sonu hüsran oldu, hedefe ulaşınca zayıfladım deyip her şeyi yemeye başlayınca tekrar kilo aldılar, bazısı verdiği kilodan fazla aldı.
Bir tanesi ki komşumdu kendisi her şeyi azar azar yedi asla aç kalmadı ama her sabah kızını okula gönderdikten sonra düzenli yürüyüş yaptı, bol bol da su içti, hiç abartmıyorum 6 ayda 20 kilonun üzerinde verdi ve kilosu kalıcı oldu.

Mune de yazmis, cok su ic, bibrekleri calistirman lazim
Aynen, hepinizin aklında olsun zaten biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yazayım, rahmetli annemden tecrübeliyim maalesef, kendisi hipertansiyon hastasıydı bazen ilaçlara rağmen tansiyonu düşmezdi hastanede hemen tansiyon düşürücü veriyorlardı, ki zaten hastanelerde tansiyon düşsün diye verilen ilaç diüretiktir, amacı idrara çıkarmaktır, idrarla vücuttaki tuzu atmanızı sağlar, o yüzden tansiyon yükselince bol su için, su bu sebeple de çok önemli.

Ayrıca tansiyon yükselmesi yaşıyorsanız fazla çay kahve içmeyin, içeriklerindeki madde yüzünden kan basıncını yükseltme etkisi var.

Kış kış iştah kış kış yallah iştah yallah kış kış ağrılar kış kış yallah hastalık yallah
Çok geçmiş olsun, havalar soğudu hastalıklar başladı maalesef
Tünaydın kızlar bende rahatsızdim,dünde baya yorucu geçti bugün yine kötüyüm.
Biraz işlerim var askama gelirim daha kötü olmazsam
Menü takibi yapamadim ama aşırı dengesizliğim yok.
Sana da geçmiş olsun Cemoos
Kızlar regl oldum tatlı yemek istiyorum sadece tatlı ağlamakta istiyorum gülmekte koşmak istiyorum uyumakta
Vücudun su topladığı için yarın tartı istediğin gibi çıkmazsa üzülme lütfen, regl dönemi kan şekeri düştüğü için acayip bir tatlı krizi yaşanıyor, bitter çikolata yiyebilirsin ya da hafif bir sütlü tatlı, kuru meyve de olabilir ama abartmadan, gün içinde 2-3 tane kuru meyve şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…