- 2 Ağustos 2013
- 34.812
- 104.970
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.981
Geçmiş olsun cemosSiyatik ağrısı çekiyorum iğne falan yapıldı ama yine ağrıyor yuremiyorum yarın da işlerim var yürümem lazım bı şekilde yürünecek yapicik bisiy yik
Bende sevmem pekBildim bileli annemler koyar ama ben sevmem ekşi ekşiyogurtla deneyeceğim bakalım tadı nasıl
tartıya bir gün kala yapılır mı beDün kızı uyuturken uyumuşum kalktım baş ağrısı devam. Sonra uyuyamadım tabi regl falan derken ben çikolata yedim. Baş ağrım azaldıbugün arkadaşım geldi yedim bişeyler. Ulan yarın tartı olduğunu unuttum akşam yemeği yemeyecem
sende bendensin deseneDün kızı uyuturken uyumuşum kalktım baş ağrısı devam. Sonra uyuyamadım tabi regl falan derken ben çikolata yedim. Baş ağrım azaldıbugün arkadaşım geldi yedim bişeyler. Ulan yarın tartı olduğunu unuttum akşam yemeği yemeyecem
ben salataya 3 kaşık yoğurt koyuyorsam 1 kaşık da hardal sos koyuyorum müko oluyooooBildim bileli annemler koyar ama ben sevmem ekşi ekşiyogurtla deneyeceğim bakalım tadı nasıl
Hardallı makarna salatası denedin mi offffben salataya 3 kaşık yoğurt koyuyorsam 1 kaşık da hardal sos koyuyorum müko oluyoooo
ay evet ahahah ama normal yeşillikli salataya koyuyoruz tamam mııııHardallı makarna salatası denedin mi offff
Kız örnek verdimay evet ahahah ama normal yeşillikli salataya koyuyoruz tamam mııııistediğimiz kilolara ulaştıktan sonra herkes kendine gün tabağı yapsın mı lüppen
Aynen öyle dedigin gibiçünkü verilecek kilomuz az evdeki tüm kıyafetler oluyor. bizi rahatsız eden bişey yok. ben 30 kiloyu 1 senede verdim. çünkü evdeki hiçbir kıyafetim olmuyordu. eşimin yanında yaşlı durmaya başlamıştım. hiçbirşey yakıştırmıyordum. kendimi sıktım diyetle sporla eski halime döndüm. ama şimdi 5 kilo nolcakki amaaaannn veririz kafasındayım. hele kış kıyafetler kapalı bol daha çok salıyorum. mart nisan tutuşuyorum sonra yine
Teşekkur ederimseninde kilon iyi yani boyuna göre maşallah boyunda ne güzel uzunmuş
Neyse inşallah etki etmeztartıya bir gün kala yapılır mı be
Valla yasende bendensin desene
Olur demislerdi yine accese sorariztamam canım napalım çekicez artık cezamızı.
peki yürüyüş yapamazsak eliptik kabul olurmu? 30 yada 45 dk gibi
Aynen çünkü benim bebek var çıkamıyorum dışarıya evde bişeyler yapcam onun içinOlur demislerdi yine accese sorariz
Geçmiş olsun hasta mısın2 gündür tek öğün yiyorum.surekli uyuyorum.her yerim ağrıyor.
Aşko bunu sabaha yazayım 1. Haftada girmiş olBeybi dün tartıldım atmayı unutmuşum aksam tartıldım ama yine de çüş bana almısım baya hedef kilo 53 boy 161accessdenied
Teşekkür ederimGeçmiş olsun hasta mısın