Diyetin Sultanları 😎

Ben bugün tansiyonumla uğraştım kafam kazan gibi hala
Geçmiş olsun accesstansiyonun düştü mü çıktı mı?

Depresif Penguen katılıyorum, gruptaki herkes silkelenmeli.

Sert çıkıyorum ama size yemek yemeyin de demiyorum, amacınız kilo vererek sağlıklı yaşamak olmalı, şahsi fikrimi söylemem gerekirse, vücudunuzu aç bırakarak ya da sevdiğiniz şeyleri hiç yemeden kilo vermeye çalışmanız istediğiniz kiloya erişmenizi sağlar belki ama hedefime ulaştım dediğiniz anda diyetteyken yemediğiniz şeyleri yemeye başladığınız anda verdiğiniz kiloları geri alırsınız.

Tatlı da yiyin tuzlu da yiyin ama abartıyorsunuz ve yediklerinizi yakmak için egzersiz veya en iyi ihtimalle yürüyüş yapmıyorsunuz, abartmadan her şeyden yiyin egzersiz yapamıyorsanız yürüyüş yapın, onu da yapamıyorsanız oturduğunuz yerden yapabileceğiniz egzersizlere bakın, ev işi yaparken ki çamaşır katlıyorsunuz diyelim ayaktayken katlayın beli sağa sola oynatın mesela, dans edin

Çayı kahveyi şekerli içiyorsanız şekeri içeceklerden kaldırın onun yerine çayı kahveyi bir parça bitter çikolatayla için.

Kronik hastalığı olup da ilaç kullanmak zorunda olanlar, kan sulandırıcı vs ilaç kullananlar ve bebek emzirenler ( Doktorunuza sormadan kullanmayın)
Bu grup dışındakiler yağ yakmak, ödem atmak için maydanoz, limon, karanfil çayı içebilirler.

Lifli meyve sebzelerle beslenmeyi de unutmayın.

Çıktı 15 e 9 a regl olunca beni çok fena çarpıyo bazen böyle, çok yoğun geçince aşırı d kansızlık olunca yapışıyorum

Vücuda yoksunluk hissi yüklemek hem diyetin devamlılığını sıkıntıya sokar hem de diyetten sonra abartılı bir yeme durumuna dönüşebilir ablacığım zaten.
Küçük adımlarla zamana yaymak en mantıklısı. İlk etapta porsiyon kontrolü bile çok işe yarar. Kısa yürüyüşler, dediğiniz gibi evde daha aktif yaşam bile fark yaratır. Ama her şeyi aynı anda bünyeye yüklemeye çalışınca her şey kısa sürede eski hale dönüyor.

Buna katılıyorum kesinlikle. Daha önce deneyimledim. Aç bıraktım hiç işe yaramadı bile bende. Sevdiğim şeyleri yemedim sonra bi baktım diyeti bırakmış başındayım o şeyin. Şimdi öyle yapmıyorum az da olsa yiyorum ki aklımda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…