- 8 Aralık 2009
- 4.245
- 5.835
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.861
çok gördüm ve duydum ama hiç denemedim. denenebilir teşekkürlerBen mesela bu türk kahvesiyle çok güzel kilo vermiştim mutlaka deneyin acayip yağ yakıyor.,
Doğurmayanlar giremiyor mu?
accessdenied bahsettiğim spor hocamın sayfasıdır.
Ömrünün herhangi bir aşamasında doğurmuşsan girebilirsin
ben inceledim de yok sanırım öyle bi grubu mecbur hemen bi doğurup gelcezDoğurmayanlar giremiyor mu?
He bi doğurup 30 kilo alıp gelek abshsjben inceledim de yok sanırım öyle bi grubu mecbur hemen bi doğurup gelcez
ay bi de o var fjdfjfj iki ucuuuuuu kirli değnekHe bi doğurup 30 kilo alıp gelek abshsj
Mutlaka deneyin bir kaç gün sonra belli ediyor kendini sabah akşam aç karnına içiliyor.çok gördüm ve duydum ama hiç denemedim. denenebilir teşekkürler
Melike hocayla iletişime geçip sorabilirsinizDoğurmayanlar giremiyor mu?
Doğurup gelin de kaporta nasıl dağılıyor deneyimleyin işte onu toplamak daha zorben inceledim de yok sanırım öyle bi grubu mecbur hemen bi doğurup gelcez
Tavsiye ettiğin bir hindistan cevizi yağı var mı abla?Mutlaka deneyin bir kaç gün sonra belli ediyor kendini sabah akşam aç karnına içiliyor.
Rica ederim ne demek
Gratisten almıştım bende mutlaka soğuk sıkım olması lazım piyasada çok fazla marka var çünkü.Tavsiye ettiğin bir hindistan cevizi yağı var mı abla?
Evet o yüzden sordum insan hangisini alacağını bilemiyorGratisten almıştım bende mutlaka soğuk sıkım olması lazım piyasada çok fazla marka var çünkü.
Eki Görüntüle 3517827
Hindistan cevizi yağı neye yarıyor abla? Yazdıysanız da kaçırmışımGratisten almıştım bende mutlaka soğuk sıkım olması lazım piyasada çok fazla marka var çünkü.
Eki Görüntüle 3517827
Çok fazla çeşidi var olmazsa aktarada bakabilirsin oradada satılıyor .Evet o yüzden sordum insan hangisini alacağını bilemiyor
Türk kahvesinde kullanılıyor çok güzel yağ yakıyor.Hindistan cevizi yağı neye yarıyor abla? Yazdıysanız da kaçırmışım
Ben mesela bu türk kahvesiyle çok güzel kilo vermiştim mutlaka deneyin acayip yağ yakıyor.,
30kilomuuHe bi doğurup 30 kilo alıp gelek abshsj
Yine çok. Şu an doğurmadan daha 10 kilo fazlam var30kilomuugerci 10 15 kilo dogurunca gidiyor 15kilonuda artik beline kuvvet sen vericen
Teşekkür ederim ablacımNowaybabe dediğim türk kahvesi yapılışı.
Doğurmak böyledir aşko tüm bünye çökerYine çok. Şu an doğurmadan daha 10 kilo fazlam var