- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.038
- 43
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.821
Ne diyor canım mesela be hatası veriyorHanımlar telefondan resim eklemeyi yaparken artık olmuyor bişileri yanlış yapıyorum herhalde önceden oluyordu telefon değişti olmadı sonra samsung modeli bir ayarı f,lanmı var acaba
Lipoyuda gerekli olursada diye fiyat verildi oda bellideğil daha.Gördüm yeni ama bekleme süresi ne kadar uzunmuş ya burda okey de en fazla 1 aya ameliyat masasındasın :) lipoyla 30 olması normal geldi bana ona saatlik para veriyorlar çunkü
önceden bende öyle yapıyordum ama aralarda bişeyler yiyorum öyle oluncaBen 12 8 yapıyorum
Eklemiyor hiç önceden oluyordu tel değişince olmadı deneyecem şimdi gene.Ne diyor canım mesela be hatası veriyor
Bem de instagrama gidemiyorum basınca burdanEklemiyor hiç önceden oluyordu tel değişince olmadı deneyecem şimdi gene.
Dosya ekleden yapiyorsun dimi belki yüksek geliyordur kalitesi bide ss alip dene onlar düsük oluyorEklemiyor hiç önceden oluyordu tel değişince olmadı deneyecem şimdi gene.
ne kadar geç yersem okadar iyi hissediyorum kendimi. zaten sabahtan kahve içiyorum 1 fincan oda tok tutuyor birazBibicik diğer tarafa yazdım hastane durumunu etiketlemştim senide estetik bölümünde
Çok geç değilmi o saat sabahtan öğlene kadar resmen.
Oda bende yok kullanmıyorum hiç.Bem de instagrama gidemiyorum basınca burdan
Evet dosya ekleden yapmaya çalıştım olmadı sıralamasımı yanlış oluyor acabaDosya ekleden yapiyorsun dimi belki yüksek geliyordur kalitesi bide ss alip dene onlar düsük oluyor
Olsun gene ne kadar tok tuttacak kikahvedene kadar geç yersem okadar iyi hissediyorum kendimi. zaten sabahtan kahve içiyorum 1 fincan oda tok tutuyor biraz
Çok tatlıda yaklaşmıyor hiç direk kaçıyor kerataAşık oldum beennn
tutuyor yaa yoksa tansiyonum falan düşer elim ayağım titrer hiç öyle şeyler olmaz bende.Oda bende yok kullanmıyorum hiç.
Evet dosya ekleden yapmaya çalıştım olmadı sıralamasımı yanlış oluyor acaba
Olsun gene ne kadar tok tuttacak kikahvede
bayılıyorum be kedilerin tüylerinin rengine maşşallah
Çok tatlı zaten bir o kadarda yabani çok yaklaşmıyor karanlıkta sadece ayağımıızn dibine geliyor.Ay çok güzel
Aman olmasın yeter ki.tutuyor yaa yoksa tansiyonum falan düşer elim ayağım titrer hiç öyle şeyler olmaz bende.
Evet ya renkleri çok güzelbayılıyorum be kedilerin tüylerinin rengine maşşallah
Şu andaki kilom kahvaltı çay su ufak atıştırma v
Şu andaki kilom kahvaltı çay su ufak atıştırma varEki Görüntüle 3517615