- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.841
Almış halim buda 1,5 sene önce 50 kiloda tamamladım diyeti,genede çok dikkat ediyorum hemen alıyorum çünkü.tam istediğim kilodasınız maşşallah inşallah en kısa zamanda bende gelirim
Senin boyun kaç ?Şu andaki kilom kahvaltı çay su ufak atıştırma varEki Görüntüle 3517615
Boy yok .çok fazla 1.61 sadece,kemik erimem var birde kısalmalar oluştu .Senin boyun kaç ?
1.61 e o kilo çok iyi yaBoy yok .çok fazla 1.61 sadece,kemik erimem var birde kısalmalar oluştu .
skiden 44-50 arasıydım sonnra menapoz nahvetti beni sıkıntıdan atıştırmalar derken 66 oldum,7 ayda da 16 kilo verip 50'ye düştüm.Gene az bşi alıp veriyorum,yaşım 60 benim.1.61 e o kilo çok iyi yaay kemik erimesine nolur dikkat, yaşını bilmiyorum ama annem geçen yaz kemik erimesinden çok çekti. İlaçtır süttür peynirdir kullanıyo musun bişeyler ?
İğneye rağmen ağrı mı oluyor??skiden 44-50 arasıydım sonnra menapoz nahvetti beni sıkıntıdan atıştırmalar derken 66 oldum,7 ayda da 16 kilo verip 50'ye düştüm.Gene az bşi alıp veriyorum,yaşım 60 benim.
Her yıl kemik taraması yaptırıyorum sonuca göre yüksek çıkınca iğne oluyordum,bu sfer 1 yıllık serum verildi koldan.
Erimede kalçamda ve sağ bel tarafımda ağrılarım oluyor,peynir ve yoğurt yiyiorum.
Oluyor tabi amaç o değerleri stabilde tutmak zaten,özellikle sırt ağrıları çok oluyor bende.İğneye rağmen ağrı mı oluyor??
Geçmiş olsunOluyor tabi amaç o değerleri stabilde tutmak zaten,özellikle sırt ağrıları çok oluyor bende.
Birde bel fıtığım var 4 tane .
Çok teşekkürler sağol,artık yaş aldıkça çıkacak bu sorunlar.Geçmiş olsun
maşşallah size yaaa hem yaşınıza hem kilonuza hem yaşınıza ragemn hala dikkat ediyor olmanızaskiden 44-50 arasıydım sonnra menapoz nahvetti beni sıkıntıdan atıştırmalar derken 66 oldum,7 ayda da 16 kilo verip 50'ye düştüm.Gene az bşi alıp veriyorum,yaşım 60 benim.
Her yıl kemik taraması yaptırıyorum sonuca göre yüksek çıkınca iğne oluyordum,bu sfer 1 yıllık serum verildi koldan.
Erimede kalçamda ve sağ bel tarafımda ağrılarım oluyor,peynir ve yoğurt yiyiorum.
Hareketliyimdir birde onunda etkisi var bende,ağır kanlı olsaydım iyice çökerdim herhalde.maşşallah size yaaa hem yaşınıza hem kilonuza hem yaşınıza ragemn hala dikkat ediyor olmanıza
bende öyleyim malesef biraz dikkat etmeyeyim hemen kilo alıyorum e tabi yaş gittikçe bu daha çok oluyor. mecbur hep dengelemek gerekiyor. şimdi 1 hafta zor diyet yapıyorum ondada vermek yerine anca dengeliyorum. salsam gitsem aylarca diyet falan yapamam ben öyleHareketliyimdir birde onunda etkisi var bende,ağır kanlı olsaydım iyice çökerdim herhalde.
Mecbur dikkat etmek lazım hemen kilo alan bir bünyem var,arada ölçüyü kaçırıyorum dengeliyorum onuda.
Çok teşekkürler güzel sözleriniz için
Sizin yaş olarak daha gençsiniz en azından avantaj oda,menapoz sonrası daha sıkıntı oluyor gitmiyor gitsede direniyor bir yerde bende zorlanmıştım ilk başlarda sonra alışıyorsunuz buna.bende öyleyim malesef biraz dikkat etmeyeyim hemen kilo alıyorum e tabi yaş gittikçe bu daha çok oluyor. mecbur hep dengelemek gerekiyor. şimdi 1 hafta zor diyet yapıyorum ondada vermek yerine anca dengeliyorum. salsam gitsem aylarca diyet falan yapamam ben öyle
olsun ha 49 ha 50 çok fark yokSizin yaş olarak daha gençsiniz en azından avantaj oda,menapoz sonrası daha sıkıntı oluyor gitmiyor gitsede direniyor bir yerde bende zorlanmıştım ilk başlarda sonra alışıyorsunuz buna.
Hedefim 49 idi yaz tatili olunca 50'de bırakmıştım,az bişi yesem gene geliyor kilo.
Ben mesela bu türk kahvesiyle çok güzel kilo vermiştim mutlaka deneyin acayip yağ yakıyor.,bugünkü menüm kızlar
sabahtan
hindiba kahve
şekersiz türk kahvesi
ilk öğün 14:00
mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
8 adet yeşil zeytin
ara
yeşil çay
1 avuç leblebi+kuru meyve karışık
akşam yemeği düşünmüyorum bakalım becerebilecekmiyim. belki 1 avuç kabak çekirdeği yerim. çok güzel tuvalete çıkartıyor
Aynen 1 kilo nede olsa o kadar önemli değildi zaten,biraz sabır ve zaman istiyor diyet işide.olsun ha 49 ha 50 çok fark yokben 53 e de razıyım
Kaydettim kuzucum teşekkür ederim
accessdenied bahsettiğim spor hocamın sayfasıdır.
Ömrünün herhangi bir aşamasında doğurmuşsan girebilirsin