Diyetin Sultanları 😎

1.61 e o kilo çok iyi ya ay kemik erimesine nolur dikkat, yaşını bilmiyorum ama annem geçen yaz kemik erimesinden çok çekti. İlaçtır süttür peynirdir kullanıyo musun bişeyler ?
skiden 44-50 arasıydım sonnra menapoz nahvetti beni sıkıntıdan atıştırmalar derken 66 oldum,7 ayda da 16 kilo verip 50'ye düştüm.Gene az bşi alıp veriyorum,yaşım 60 benim.
Her yıl kemik taraması yaptırıyorum sonuca göre yüksek çıkınca iğne oluyordum,bu sfer 1 yıllık serum verildi koldan.
Erimede kalçamda ve sağ bel tarafımda ağrılarım oluyor,peynir ve yoğurt yiyiorum.

İğneye rağmen ağrı mı oluyor??

Çok teşekkürler sağol,artık yaş aldıkça çıkacak bu sorunlar.
Şunuda söyleyim kemik erimesinde asla diş tedavisi varsa sakın yaptırmayın iğne yada serum ciddi etkiliyor dişi dr söylemese haberim olmayacaktı.Cerrahi tedavi olmuyor fizik tedavi doktorum uyarmıştı benide.

maşşallah size yaaa hem yaşınıza hem kilonuza hem yaşınıza ragemn hala dikkat ediyor olmanıza

maşşallah size yaaa hem yaşınıza hem kilonuza hem yaşınıza ragemn hala dikkat ediyor olmanıza
Hareketliyimdir birde onunda etkisi var bende,ağır kanlı olsaydım iyice çökerdim herhalde.
Mecbur dikkat etmek lazım hemen kilo alan bir bünyem var,arada ölçüyü kaçırıyorum dengeliyorum onuda.
Çok teşekkürler güzel sözleriniz için

bende öyleyim malesef biraz dikkat etmeyeyim hemen kilo alıyorum e tabi yaş gittikçe bu daha çok oluyor. mecbur hep dengelemek gerekiyor. şimdi 1 hafta zor diyet yapıyorum ondada vermek yerine anca dengeliyorum. salsam gitsem aylarca diyet falan yapamam ben öyle

Sizin yaş olarak daha gençsiniz en azından avantaj oda,menapoz sonrası daha sıkıntı oluyor gitmiyor gitsede direniyor bir yerde bende zorlanmıştım ilk başlarda sonra alışıyorsunuz buna.
Hedefim 49 idi yaz tatili olunca 50'de bırakmıştım,az bişi yesem gene geliyor kilo.

bugünkü menüm kızlar

sabahtan
hindiba kahve
şekersiz türk kahvesi

ilk öğün 14:00
mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
8 adet yeşil zeytin

ara
yeşil çay
1 avuç leblebi+kuru meyve karışık

akşam yemeği düşünmüyorum bakalım becerebilecekmiyim. belki 1 avuç kabak çekirdeği yerim. çok güzel tuvalete çıkartıyor

olsun ha 49 ha 50 çok fark yok ben 53 e de razıyım

Ben mesela bu türk kahvesiyle çok güzel kilo vermiştim mutlaka deneyin acayip yağ yakıyor.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…