- 17 Ağustos 2023
- 7.541
- 20.894
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.781
Günaydınlar fit hatunlar diyim ona göre dikakt edin yediklerinize gözüm üstünüzde ona göre
ay hadi inşallah bugün tüm iyi dileklerinize amin yazacağımMutlu haftalar beybileeer
Hepinizin eksi yazdığı bir hafta olur umarım
Cok aminMutlu haftalar beybileeer
Hepinizin eksi yazdığı bir hafta olur umarım
Böyle tırnak yediririm kaçamaklar arada olacak az olmak şartıyla.
Hafif bir kahvaltı neredezira çok fena artıdayımyazmıyım hiç buraya kaç çıktığımı. tüm tuşlara bastım şuan ödemleri atmak için. 1,5 lt su bitti bile birde yeşil çay içtim daha ağzıma lokma koymadım
Abla etmaaBöyle tırnak yediririm kaçamaklar arada olacak az olmak şartıyla.
Ettim bile ona göreAbla etmaa
Kızlar artık yeni arkadaş eklemiycem bi süre. Hem tabloyla başa çıkamıyorum sonra hem de biz bir haftayı deviricez nerdeyse .Bende kilo vermek istiyorum , katılabilir miyim ?
Naber diyetin nasil gidiyorGünaydınnnnnn şekerlerimiyi haftalar olsun, bütün yağlar mum olsun
Regl oldum biraz çukulata yedimNaber diyetin nasil gidiyor
Bende dün yemekteydim işte bindik bir alemete gidiyoruz kiyameteRegl oldum biraz çukulata yedimortalık karışık hiç bilmiyorum hfjdjd senin nası gidiyo?
Kız herkes haldır haldır rejim yapıyo biz niye bele olduk bu seneBende dün yemekteydim işte bindik bir alemete gidiyoruz kiyamete
Bilmiyorum aşko nazar ettilerKız herkes haldır haldır rejim yapıyo biz niye bele olduk bu sene100 gram verir misin en kötü? Hdhdh