Diyetin Sultanları 😎

Günün menüsü 🌸
Sabah uyandığımda büyük bardak tarçınlı su(akşamdan suya cubuk tarçın attim)

Kahvaltı 🌸
2 haşlanmış yumurta avakadolu süzme peynirli tam buday lavasl dürüm

Arada cennet hurması 1 tane tahinli
Sade Türk kahvesi

Akşam 🌸
Yoğurtlu salata (lahana, havuç, dere otu, maydanoz) yanında ızgara tavuk avuç içi kadar

2.5 lira su bitti.

Spor🌸
20 dk koşu bandı
25 dk eliptik
30 dk yüzme

Günün menüsü 🌸

Kahvaltı 🌸

Sade Türk kahvesi

Akşam 🌸
Yoğurtlu salata (lahana, havuç, dere otu, maydanoz) yanında ızgara tavuk avuç içi kadar

2.5 lira su bitti.

Spor🌸
20 dk koşu bandı
25 dk eliptik
30 dk yüzme
H A R İ K A S İ N B E

Kaç kalori alman gerekiyormuş hesapladın mı bana çok az geldi de yavrum normal günlük alman gereken kalori misal 2000 se 1500 yaparsan günde 500 kal. Açiğin olur hiç birşey yapmadan, 1 kilo 7bin kalori ona göre hesapla haftada 1 kilo verilebilir 500 kalori açikla ortalama tabi biraz hareketle
Bibi bisey sormak istiyorum spora aç mı gitmeliyim tok mu?

Kaç kalori alman gerekiyormuş hesapladın mı bana çok az geldi de yavrum normal günlük alman gereken kalori misal 2000 se 1500 yaparsan günde 500 kal. Açiğin olur hiç birşey yapmadan, 1 kilo 7bin kalori ona göre hesapla haftada 1 kilo verilebilir 500 kalori açikla ortalama tabi biraz hareketle
416 kalori açığım kalmış.
Az sonra çay içerim en kötü bir mandalina yerim yeter.
1300 kalori hesaplanmıştır önceki diyetisyenle ondan devam edeyim dedim.
Ama bugün ilk günüm daha sonra menüleri dengeler düzenlerim

Sabah uyanınca 1 bardak su içtim

14.30

2 yumurtalı peynirli omlet (hepsini bitiremedim)
1 dilim ekmek

18.00

4 yk kısır 🙈
3 minik kornişon turşusu
Ayran

Su 1.5 litre oldu yatana kadar 1 litre daha içerim.

Değişir mesela diyelim erkenden kardiyo yapacaksın aç gidersen iyi olur ama ağırlık çalışmak mesela aç asla olmaz :KK66:
Ağırlık çalışıyorum sayılmaz kol sirt çalıştıran aletlerde uzun süre yapamıyorum zaten. O kadar çok spor eğitmeni dinledim ki kafam karıştı aç diyen var tok diyen var bana göre spor spordur farketmez ama😂 seni sürekli spor yaparken gördüğüm için fikrini merak ettim teşekkür ederim 🥰

Ağırlık çalışıyorum sayılmaz kol sirt çalıştıran aletlerde uzun süre yapamıyorum zaten. O kadar çok spor eğitmeni dinledim ki kafam karıştı aç diyen var tok diyen var bana göre spor spordur farketmez ama😂 seni sürekli spor yaparken gördüğüm için fikrini merak ettim teşekkür ederim 🥰
Kısacası ağır sporlarda aç gitmiyorum bazı kardiyo ve erken saatlerde yaptığım girdiğim derslerde aç gidiyorum. Ama geç saate ladar aç kalmam şunu da söylim full tok zaten spor yapamazsın yedikten en az 2 saat civari geçmiş olmasi gerekiyor zorlanirsin yoksa :)

Günün menüsü 🌸

Kahvaltı 🌸

Sade Türk kahvesi

Akşam 🌸

2.5 lira su bitti.

Spor🌸
20 dk koşu bandı
25 dk eliptik
30 dk yüzme
Bunları erken saatte yapiyorsan aç yapabilirsin canım bence tabi sen kendine de bir bak şekerin falan düser belki

X