Diyetin Sultanları 😎

Eveeet ne güzel ağırlık 😄 bunu nasıl hesaplıyorlar, birileri sağda solda durup 3356 diye sayıyor mu yoksa gün sonu hasılat mikrofondan açıklanıyor mu hep merak etmişimdir mesela. Şunları ayak bileğine bağlayıp koşsan ağırlıkla daha iyi kilo verilir (konu içi)

accessdenied accessdenied benim güncelle hedef yer değiştirecek bi ara elin değince şey yapıver. Hedefi 52ye çektim
dalga geçiyolar sandım hedefini daha yüksek yazmışım gerçekten :KK70: :KK70: :KK70:

Nasılsınız Sultanlar:KK54:
Modları düşürmüyoruz, her sabah elimizi yüzümüzü yıkayıp dişleri fırçaladıktan sonra 2 bardak suyumuzu içiyoruz, zayıflayacağım diye altın öğün olan kahvaltıyı pas geçmiyoruz ama kolum kadar ekmekle pastırmalı yumurtaları lap lap gömmüyoruz da😂

Veeeeee yediklerimize dikkat ederken hareket etmeyi de ihmal etmiyoruz 👍

Masa başı çalışanlar varsa, ofiste egzersiz yapmanız mümkün değil ama otururken soleus push-up hareketi yapabilirsiniz, nedir bu hareket?
Parmaklarınızı yerden kaldırmadan topukları indirip kaldırmaktır. Sandalyenin ucuna oturun, parmakları hiç kaldırmadan sadece topukları indirip kaldırın.
Faydaları: kan akışını hızlandırarak varis oluşumunu engeller, ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama yapılan bir araştırmaya göre metabolizmayı hızlandırdığı, kan şekerini dengelediği için kilo vermeye faydası olduğu da söyleniyor.

Eki Görüntüle 3515983

Bu hareketi ayakta da yapabilirsiniz.

Evde çoluk çocuk ilgilenmek zorunda kalan, spor yapmaya vakti olmayan Sultanlar sizler de bu hareketi yapabilir, aynı zamanda yemek yaparken, bebek pışpışlarken karnınızı içeri çekip belinizi sağa sola kıvırarak karın kasları, bel çevresindeki kasları harekete geçirebilirsiniz.

Oturduğunuz yerde yapabileceğiniz hareketler var, ben hepsini tek tek koyamıyorum belki telif hakkı vardır vs diye ama google da bakın, koltuğun ucuna oturup bacakları yere paralel hale getirip karın kaslarını da sıktıktan sonra bacakları aşağı yukarı indirmek gibi.

Kilo verirken vücudun sarkmaması için hareket de edin😉

Haydi bakalım silkelenin :KK76:

şu an denedim topuklarım yere değmiyo :KK61:

Eveeet ne güzel ağırlık 😄 bunu nasıl hesaplıyorlar, birileri sağda solda durup 3356 diye sayıyor mu yoksa gün sonu hasılat mikrofondan açıklanıyor mu hep merak etmişimdir mesela. Şunları ayak bileğine bağlayıp koşsan ağırlıkla daha iyi kilo verilir (konu içi)

accessdenied accessdenied benim güncelle hedef yer değiştirecek bi ara elin değince şey yapıver. Hedefi 52ye çektim
Gün sonu sayılıp açıklama yapılıyor konu dışı 😅

Siz kisayiz dedikçe gözümde canlanan :KK53:

Eklentiler

• IMG_20241206_203856.jpg
    IMG_20241206_203856.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 22
Ben çok bilmiş gibi yazıyorum biraz ama bende öğrendiklerimi paylaşıyorum bebişler kusura bakmayın 🫶🏼
Sen azmin güzel bir örneğisin❤
Daha önceki yıllarda ki diyet seruvenlerimde de sorduğum sorulara hic üşenmeden açıklama yapiyodun.
Umarım benimde bu son diyet topigim olsun amin 😂😂

X