- 20 Kasım 2024
- 225
- 1.083
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.041
ay deme
ben çabuk ikna olurumPes etmeme şu kadar kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çabuk ikna olurumPes etmeme şu kadar kaldı
Ay durun daha başlamadık bileay deme
ben çabuk ikna olurum
Üstünde zıplasam madem şişkoyum ezemik edeyim abshshDöv onuu
Hayallerini attı bana doğru diyor ortada bi yaban mersini varKahvaltıda yoğurt yulaf ve yaban mersini yedim demek isterdim ama pastırmalı yumurta ve katmer yedim
Sonuçta gittim aldım, bir çaba var sjskdkdkHayallerini attı bana doğru diyor ortada bi yaban mersini var
Neyse almaya giderken yaktığın kaloriyi pastırma ve katmerden düştük mü sağlıklı bir kahvaltı sayılırSonuçta gittim aldım, bir çaba var sjskdkdk
Arabayla gittim, tam market girişine parkettim ki yürümeyeyimNeyse almaya giderken yaktığın kaloriyi pastırma ve katmerden düştük mü sağlıklı bir kahvaltı sayılır
Şekerim bu kadar dikkat etme anoreksiya olursun ahhaahKahvaltıda yoğurt yulaf ve yaban mersini yedim demek isterdim ama pastırmalı yumurta ve katmer yedim
Seni savunacağım hiç alan bırakma olur muArabayla gittim, tam market girişine parkettim ki yürümeyeyim
Sonuçta marketin içinde yürüdümSeni savunacağım hiç alan bırakma olur mu
Eee evin içinde de yürüyosun tamam işte hedefini tamamlamış sayılırsınSonuçta marketin içinde yürüdüm
Ulan 64,5 kilo için mi dün ortalığı yaktınTartıldım geldim yine 10 gram almışım ben ya
accessdenied güncel kilom 64.40
Hedef 55
Dün gece uyumadan 2 bardak su içtim.
Bu sabah kalkinca su icemedim ya alışkın olmadığımdan heralde.
Normalde yarım tost yerdim çeyrek tost çay.
Akşama yemek yapmıştım yaktım çok mutsuzum
Benim boyum yok bodurum benUlan 64,5 kilo için mi dün ortalığı yaktın
ne yokki ekmekler bütün bütünNe var menülerde
bir yaz gecesi rüyası onunkisiDiyorum size hangi yaz olduğunu belirtmemiş neden olmasın
bunu tamamen üstüme alınıyorumEki Görüntüle 3515904
Mutlu günleeeerrrr
eveeeeettt eşim şimdiden yarın akşam için hazırlık yaptı. yarın gündüzde günüm var nerelere gidem benHaftasonu alkol ve de meze günü