- 17 Ağustos 2023
- 7.581
- 21.155
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.701
7500 adim cezasi var telefon adimlari sayiyor zaten aktif et yoksa indire bilirsinBunlar inanmaz şimdi bana. Tartım evde kayboldu diye yalancı muamelesi yaptılar. Ne var yani evde tartı kaybolamaz mı skdkdkkd
genelde telefonların kendi uygulaması oluyor ben hep ordan açıyorum telefonunuz nedir?Yok. Hiç indirmedim. Hangi uygulamayı tavsiye edersin, var mı bildiğin? Islak imza işi kolay.
iPhone 13. Telefonun kendisinde varsa bile kaldırmış olabilirim kullanmıyorum diye. Bi bakınayım.genelde telefonların kendi uygulaması oluyor ben hep ordan açıyorum telefonunuz nedir?
kendi fitness ve health uygulaması var oradan açabilirsiniPhone 13. Telefonun kendisinde varsa bile kaldırmış olabilirim kullanmıyorum diye. Bi bakınayım.
Çok rahat onların kullanımı tavsiye ederim almanıAkıllı saatim yok.
Evet öyleymiş saklamış kendini oraya neyse buldun en azından.Yorganların arasından çıktı.
Kendi uygulamasının ismini biliyor musunuz peki?iPhone 13. Telefonun kendisinde varsa bile kaldırmış olabilirim kullanmıyorum diye. Bi bakınayım.
Apple stordan indirebiirsin uygulamayı.iPhone 13. Telefonun kendisinde varsa bile kaldırmış olabilirim kullanmıyorum diye. Bi bakınayım.
iPhone 13. Telefonun kendisinde varsa bile kaldırmış olabilirim kullanmıyorum diye. Bi bakınayım.
Hiç iCloud hevesim olmadı ya. Olsa bu yılki doğum günümde kitlerdim eşime.Çok rahat onların kullanımı tavsiye ederim almanı
Benimde var dışarıya çıkarken konumu açıp gelen mesajı yada whatsapp mesaljarını görüyorum istersen mail olarakta ayarlıyorar onu.Arayan oldumuda titriyor garibim telden görüşüyorum.
Evet öyleymiş saklamış kendini oraya neyse buldun en azından.
Bak şöyle uygulamalar varmış bak istersen .
App adı ne? Sağlık mı yazıyor direktEki Görüntüle 3522554
Böyle birşeyler olmasi lazım
Güzel ve rahat oluyor kullanımı.media markete filan bak olmassa.Hiç iCloud hevesim olmadı ya. Olsa bu yılki doğum günümde kitlerdim eşime.
Sağlık uygulamanin ismi
Göğe değecek kadar uzun olanlar için 50 kilolar manken kilosu yer cüceleri için balık et/ayva göbek kilosu50 kilo olanlar görüyorum. Siz niye diyet yapıyorsunuz yav?!?????
Sağlık health gidiyor genelde tum telefonlarda ayarlardan aktif ede bilirsinApp adı ne? Sağlık mı yazıyor direkt
Sağlık diye arat orda adım diye çıkar margaretcımiPhone 13. Telefonun kendisinde varsa bile kaldırmış olabilirim kullanmıyorum diye. Bi bakınayım.
Resmen kaldırmışım uygulamayı. O kadar işim olmamış ki…Sağlık uygulamanin ismi
Ben dongumu falan da burdan takip ediyorum, indir bence guzelResmen kaldırmışım uygulamayı. O kadar işim olmamış ki…
Ne ararsan var keşfet su takibi kalp tansiyon regl sporlar yarışa bile katila bilirsinTeşekkür ederim kızlar Bilal’e anlatır gibi anlattığınız için.