- 12 Temmuz 2006
- 55.908
- 214.902
- 52
- Konu Sahibi accessdenied
İnşallah Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versinGerçekten öylesinizAllah uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah ve de hep böyle pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versinGerçekten öylesinizAllah uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah ve de hep böyle pozitif
Heee bi de senin için pıçak altına giricem git kendi böbreğine sahip çık, organ mafyası mısın nesin hahahahahhaAy deli deli konuşma ölmek mölmek, dur daha bana dönor olucaksın
Vallahi yapayım abla çünkü su gerçekten aşırı önemli yani tek tek organ saymayım vücudun bütünü için önemli ama böbrek hemen içmiyo musun gen küstüm içime kapanıyorum diyoDepresif sen bu hatuna cilt bakımından daha çok su baskısı yap, beynini ye bunun mübahtır nazlanırsa donör de, kızın donör mü olsun de, vidandan gir sudan çık
Aminn ablacımİnşallah Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin
Ucundan açık verseydin kxjcjHeee bi de senin için pıçak altına giricem git kendi böbreğine sahip çık, organ mafyası mısın nesin hahahahahha
Emin misin kaç kilo alman gerekiyoraccessdenied ay beni de ekler misiniz lüppeeeen
o sırada 75 kg olan benEmin misin kaç kilo alman gerekiyor
Bende 73 memnun oldumo sırada 75 kg olan ben
Günaydın yeni çözümle geldim kızlar
Eklerim boy kilo hedef kilo yazar mısın? Bi de eklemem öğleden sonraya kalıcak nolyo nerde bu kadın deme nxbxbaccessdenied ay beni de ekler misiniz lüppeeeen
167 boy 75,8 güncel kilo hedef de ilk aşama da 68 olsunEklerim boy kilo hedef kilo yazar mısın? Bi de eklemem öğleden sonraya kalıcak nolyo nerde bu kadın deme nxbxb
sen üzülme arkadaşım ben burdayım biz vericez kilocukları evvelallahNapim az daha durursam mantı kaşıklıycam gibi
Resimlerinde hiç kilonu göstermiyorsun167 boy 75,8 güncel kilo hedef de ilk aşama da 68 olsun
Yemek istersek hertürlü fikir ürete bilirizAy çok benlik bu