- 3 Temmuz 2022
- 4.432
- 12.773
- 27
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.801
Bu haftalık böyle ablacımTamam, tabloda yazmıyordu eklerim ama tartı günümüz Çarşamba, Çarşamba’dan Çarşamba’ya saat en geç 14:00 da tartılar atılacak, kendinizi ona göre ayarlayın ablacım
Diğer günler atılan tartıları tabloya eklemeyeceğiz ki bir düzen olsun, anlaştık mı
Dur dur onu yapalım ama şimdi gitmem lazım, kız mesaj atmış çaya geleceklermiş, evlendiler hala ana evindelerMune abla kilo alınca senden etiket bildirimi geliyor ama verince hiçççç ses çıkmıyor, plaket yok mu aplam yoksa sende annem gibi 700 gram mı eheheh mi diyeceksin
Mune ben simdi 68’in kisuratini tam bilmesek de almis gorunuyorum yaDur dur onu yapalım ama şimdi gitmem lazım, kız mesaj atmış çaya geleceklermiş, evlendiler hala ana evindeler
Ya ne güzel işteDur dur onu yapalım ama şimdi gitmem lazım, kız mesaj atmış çaya geleceklermiş, evlendiler hala ana evindeler
7500adım cezası var seninle birlikte 5 kişi cezalıyizMune ben simdi 68’in kisuratini tam bilmesek de almis gorunuyorum yacezam nedir mudurum
Ben hemen hemen her gun o kadar yuruyorum zaten7500adım cezası var seninle birlikte 5 kişi cezalıyiz
o zaman bize bu ceza işlemez vumın bende öyleyimBen hemen hemen her gun o kadar yuruyorum zaten
Hahaha evet ucacam ama bugün neler yedim neler patlicamm hahahNe zaman 47 oldun son bıraktığımda 48din yosunlu, yeter kaybolcan yakında
Kizcee en son 59 iken sana yetişmeye çalışıyordum 47 oldum diyetisyen de 46.8 çıktım ahshgsaggasffsSbsjjsjd askim yetismene gerek kalmdı diye biliyorum zjzjjsj ben dötü bası baya dagıttım
O zaman yirttin dışarda olan için adim tamamlamak kolay oluyorBen hemen hemen her gun o kadar yuruyorum zaten
o zaman bize bu ceza işlemez vumın bende öyleyim
Yoldan toplarsınız beni artık
Hani günlük adimin 10bindiYoldan toplarsınız beni artık
Oldu canim, istersen 1 gun araliksiz yuruyelim anshakhzs
Hani günlük adimin 10bindi5bin ilave fazlami geldi
Aldın mı cevabı bebem var benim vumının işi gücü var isterseniz Hakkari’ye kadar yürüyelim bir deOldu canim, istersen 1 gun araliksiz yuruyelim anshakhzs
Ne yag yakarsiniz beOldu canim, istersen 1 gun araliksiz yuruyelim anshakhzs
Sende 1 bende 2 var beAldın mı cevabı bebem var benim vumının işi gücü var isterseniz Hakkari’ye kadar yürüyelim bir de
1den fazla çocuğu olan analara çok saygım var benim helal olsun o sebepten sana gelen cezaları üstlendim aşkomSende 1 bende 2 var besanki biz boş bekar geziyoz
Hastalık diyelim grip oldumdaDiyet ayarlarini bozmus senin
Gecmis olsun, sen de mi brutus? Butun grup grip olmus durumdaHastalık diyelim grip oldumda
Rahat adimi tamamlayanlari azcık gisgandım