- 12 Ocak 2021
- 4.455
- 18.646
- 30
- Konu Sahibi accessdenied
Hojbuldum canısı yarısı seninBshshshsshdhdh şimdi gördüm hoş geldin troll bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hojbuldum canısı yarısı seninBshshshsshdhdh şimdi gördüm hoş geldin troll bebek
Teşşekür ederim ablacığım bende iyiyim ,Merhaba FallenAngel,
iyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız?
Hala dizlerinizin bağı çözülsün zira ben hala aynı benim, banlamaya gelince hiç acımam yok access, depresif, hanım, noway iyi bilir hala gülerken ısırıyorum.
Kuru incir de suçsuz sayılmaz kalorili baya. Günde max 2 yemek lazım. Afiyet olsun kısacasıkahve içecektim masada duran kuru incire elimi uzatıyordum ki bir baktım çikolata almışım tüh
Teşekkür ederim minyonum kilosu az olanım ara grupta var olanımKuru incir de suçsuz sayılmaz kalorili baya. Günde max 2 yemek lazım. Afiyet olsun kısacası
Yıllar Yıllar evvel önce bir konuda yorum yapıp hahaha demiştim anam bir anda ban yedim yemin ediyorum deli divane olmuştuk :))))) ay çok güzel yıllardı yaaaaa :)Bahshshshs diye hep beraber gülerken bir anda ekran gri oluyor banlandınız hadiii gooo diye FallenAngel
Maşallah prenses çok istikrarlısın. Allah bozmasınbugünkü menüm bayılıyorum böyle kaçamaksız kararlı günlerime keşke hafta sonlarıda böyle istikrarlı olsam
sabah hindiba kahve
öğle şekersiz türk kahvesi
ilk öğün 14:00
k-fleks+ yarım yağlı süt ile içine 1 muz doğradım
ara
şekersiz türk kahvesi
yeşil çay
1 kuru incir
akşam 20:30
1 lavaşa sarılı tavuk sote
ayran
2,5 lt suyum bitti yatana kadar 3 lt olur
sporumu yine yapar yazarım
evet yaa hafta içi hep böyleyim beni hafta sonları bozuyor mesela şuan odadakiler hadi bişeyler yiyelim demeye başladılar benim hiç canım istemiyor. şimdi yeşil çay içip yanında kuru incirimi yiyeceğimMaşallah prenses çok istikrarlısın. Allah bozmasın
yaş gidince malesef vermek o kadar çok zorlaşıyorki sırf bu yüzden sürekli diyetteyim çünkü bırakırsam biliyorum vermek daha zor olucak.bende 71 kiloyum erken menopoz sebebi ile aşırı kılo aldım 45 sene 55 kilo gezdim şimdi çok acı
ama asla kılo veremiyorum
Yazdım ben ahahahahBir şey sorcam
Ciddi ciddi diyet yapıyor muyuz biz şimdi burda?
Menü yazıyor muyuz ona göre yazcambdbddj
Yaa tam bir düzen oturtuyorduk biz yerimi yadırgadım gibi oldu ahajajajYazdım ben ahahahah
Haftaya inşallah başka yere gitmeyiz ahahahah şu diğerine gittiğimizi düşünseneYaa tam bir düzen oturtuyorduk biz yerimi yadırgadım gibi oldu ahajajaj
Orası sakıncalı kapısından bile geçmeyelim ahshshsHaftaya inşallah başka yere gitmeyiz ahahahah şu diğerine gittiğimizi düşünsene
Aşk olsun. Biz döner, katmer yiyoruz diye diyet yapmıyor mu olduk. Kırıldım bir miktarBen de yazayım bari şu topigi diyet havasına sokalım
Sabah yarım litre su
12.00
Çorba
4-5 yk nohut yemeği
3 yk pilav
Ardından bir sade Türk kahvesi
16.00
Filtre kahve
İki hurma
19.00
Biraz hamsi
Salata