- 12 Temmuz 2006
- 55.935
- 214.982
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.841
Hem suçlu hem güçlüCeza herkes icin esittir. Kanunlarda ceza kisiye gore degisir mi? Degismez.
Ornegin yalnizliktan hoslanan insana hucre cezasi verilemz, onun yerine idam edelim diyebiliyor muyuz? Demiyoruz.
Cezalar ve kurallar bastan belirlenmis ve herkese her kosulda esit uygulanmalidir
Bu kadar duyvu somurusunden sonra bana ekstra ceza vermezsin insallah masallah fesuphanallah
YEDİMMMM hafta sonu DÜNYALARI YEDİMMMMHem suçlu hem güçlübaşlangıç kilondan ve geçen haftaki kilondan bile fazla çıktın hatun, 1,5 kilo fark edecek kadar su içmiş olamazsın, hadi itiraz et yedin dimi
İtiraf geldi Müge anlı ağağağağYEDİMMMM hafta sonu DÜNYALARI YEDİMMMM
Tartılar Çarşamba o konuda esneklik yapamayız, ben şimdilik idareyi ele aldım, acces iyileşip dönünce kendisiyle konuşursunuz ama yarınki tartı olmaz.Bak ama ciddiyim bi sey dicem, ben valla unutup su ve kahve ictim bunu bastan itiraf ettimyarin tartin beni
Git uyu, aaaa zopa istiyor keşkül diyor halaTebrikler mesajını almadan uyumak istemiyordum ablacığım şimdi rahatlıkla uyuyabilirim
Peki kilo alana ceza verken verene niye ödül yok?
Kilo verenlere keşkül gönderilsin vücut şaşırtılsın şok uygulansın, talep ederim…
Bol bol dinlen beybisenin yerine ben yürürün
Hayır yazmadım bu sayfadan yazmam mi gerekiyor sabah tekrar tatilip net olarak hemen yazayimSiz boy şu anki kilo ve hedef kilonuzu yazmış mıydınızaccessdenied ’e?
Sen hasta çocuklar hasta
Dinlene bilsem dinlenirimde bebek izin vermiyor yavrucagin burnu tutuk temizliyincede çıldırıyor uykusu bölünüyor hep uyaniyor uyaninca babasinida istemiyor beni istiyor dün gece bu yüzden hiç uyuyamadim bu gece bakalim napiyoruz
YEDİMMMM hafta sonu DÜNYALARI YEDİMMMM
Evet, yarın tartılın, boy, kilo ve hedef kilonuzu buradan yazın,Hayır yazmadım bu sayfadan yazmam mi gerekiyor sabah tekrar tatilip net olarak hemen yazayim
Amin canım benimSen hasta çocuklar hastaRabbim hepinize şifa versin inşallah
Fazla çıkarmıyorum bende o korkuyla parka gidiyoruz bir saatliğine hemen dönüyoruzAmin canım benimzor bebekle grip özellikle dikkat et seninkide küçük salgin var fena
Yine de cezalar esit olmali, anayasal hak bu
Ayy heyecanlandimEvet, yarın tartılın, boy, kilo ve hedef kilonuzu buradan yazın,accessdenied ’i etiketleyin, o gelemese de ben eklerim sizi listeye.
Amannn bebekler hastalınca da çok zor oluyor be kuzucum
Dinlene bilsem dinlenirimde bebek izin vermiyor yavrucagin burnu tutuk temizliyincede çıldırıyor uykusu bölünüyor hep uyaniyor uyaninca babasinida istemiyor beni istiyor dün gece bu yüzden hiç uyuyamadim bu gece bakalim napiyoruz
7.500 adım zaten bizim cezamız, sen dedin ben her gün o kadar yürüyorum diye.Yine de cezalar esit olmali, anayasal hak bu
7.500 adım zaten bizim cezamız, sen dedin ben her gün o kadar yürüyorum diye.
7.500 adım herkes yürüyebilsin diye belirlendi, aşağısını kabul etmiyoruz ama 10 bin adım yürüdüm dersen neden 10 bin demeyiz, zalimliğimi törpüleyip hatunlara yürümekten asfalt yalatmamak için 20 bin demedim ya
Sorduğun için sağ ol ablacım, çok şükür iyiler, valla şimdilik maşallahları var ama tabii henüz cicim aylarındalar, henüz 2 aylık evliyken sorun yaşamasınlar döverimMune ablam uyuyacağım ama sormak istedim, kızın nasıl iyi mi her şey yolunda mı evlilik nasıl bir şeymiş güzelmiymiş ne diyor
Ay çok şükür çok sevindim inan çok mutlu oldum başladığı gibi gitsinSorduğun için sağ ol ablacım, çok şükür iyiler, valla şimdilik maşallahları var ama tabii henüz cicim aylarındalar, henüz 2 aylık evliyken sorun yaşamasınlar döverim
Benim kız cadı, damat mülayim, sessiz atın çiftesi pek olur der sonradan aslan kesilir mi bilmiyorum fakat şimdilik görünen tam birbirlerini buldular.
İnşallah ablacım sagolAmannn bebekler hastalınca da çok zor oluyor be kuzucumsürekli ağlar uyanır, sen de hastasın
Allahım inşallah tez vakitte iyileşmenizi nasip eder, yalnız olsan yatarsın eşin yemeğini önüne getirir dinlenir iyileşirsin ama çocuklu olunca yatmak da mümkün olmuyor dinlenmek de.