Diyetin Sultanları 😎

Hem suçlu hem güçlü başlangıç kilondan ve geçen haftaki kilondan bile fazla çıktın hatun, 1,5 kilo fark edecek kadar su içmiş olamazsın, hadi itiraz et yedin dimi

Bak ama ciddiyim bi sey dicem, ben valla unutup su ve kahve ictim bunu bastan itiraf ettim yarin tartin beni
Tartılar Çarşamba o konuda esneklik yapamayız, ben şimdilik idareyi ele aldım, acces iyileşip dönünce kendisiyle konuşursunuz ama yarınki tartı olmaz.
Git uyu, aaaa zopa istiyor keşkül diyor hala

Sen hasta çocuklar hasta Rabbim hepinize şifa versin inşallah

Amannn bebekler hastalınca da çok zor oluyor be kuzucum sürekli ağlar uyanır, sen de hastasın

Allahım inşallah tez vakitte iyileşmenizi nasip eder, yalnız olsan yatarsın eşin yemeğini önüne getirir dinlenir iyileşirsin ama çocuklu olunca yatmak da mümkün olmuyor dinlenmek de.

Yine de cezalar esit olmali, anayasal hak bu
7.500 adım zaten bizim cezamız, sen dedin ben her gün o kadar yürüyorum diye.
7.500 adım herkes yürüyebilsin diye belirlendi, aşağısını kabul etmiyoruz ama 10 bin adım yürüdüm dersen neden 10 bin demeyiz, zalimliğimi törpüleyip hatunlara yürümekten asfalt yalatmamak için 20 bin demedim ya

WOMAN dürüstlük bile dert ya demez olaydık

Mune ablam uyuyacağım ama sormak istedim, kızın nasıl iyi mi her şey yolunda mı evlilik nasıl bir şeymiş güzelmiymiş ne diyor
Sorduğun için sağ ol ablacım, çok şükür iyiler, valla şimdilik maşallahları var ama tabii henüz cicim aylarındalar, henüz 2 aylık evliyken sorun yaşamasınlar döverim
Benim kız cadı, damat mülayim, sessiz atın çiftesi pek olur der sonradan aslan kesilir mi bilmiyorum fakat şimdilik görünen tam birbirlerini buldular.

Ay çok şükür çok sevindim inan çok mutlu oldum başladığı gibi gitsin sessizler beni hep korkutur ama senin kız tabiri caizse cabbar ise üstesinden gelir ki sessiz olup hayal kırıklığı yaşatmayanlar da var inşallah damadın onlardandır bir ömür huzurlu mutlu olurlar Rabbim evladının daha güzel günlerini göstersin ablacığım çok selamlarımızı söylersin

İnşallah ablacım sagol
Öyle ya Allahtan ateşleri çikmadı ateş olunca ikiside pert oluyor hemen mesela oglum ateşlenince halsiz yatıyor ama kız ağlıyor bir yandan yeni iki tane dişi de patlıyor ekstra zor geçiyor onun için.Bugun zaten yemekler eşimdeydi ben yapamadım oda çalışıyor artık ede bildigi kadar ediyor sağolsun.Şimdi gripler daha ağır geçiyor gibi eskiden daha rahat kolay gibiydi ya banamı öyle geliyor yani ara sıra agır grip olurduk şimdi hep zor geçiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…