- 1 Aralık 2021
- 12.416
- 42.116
- 34
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.341
Çok inandırıcı gelmediBir tartı nereye kaybolur değil mi? Kayboluyor işte…
Kız yalan mı söyleyecemÇok inandırıcı gelmedi
Kız yalan mı söyleyecem
Benim doğumum yaza gelmişti o yüzden ateş basmaları normaldi de gebelik kış aylarındaydı İstanbul’da lapa lapa kar yağarken herkes mont atkı bereyle gezerken, ben böğrüm açık geziyordumAnnem de zor geçirdi ablacım dışarısı -30 olsa bile kısa kolla terliyor canımın içi sonra da hasta oluyor. Doğum sonrası ben de o evreye gelmiştim muhtemelen menopozda da öyle olurum. Allah kolaylık versin sağlık versin
Sarayda mı yaşıyorsunuz, ev 500 odalı mıKız yalan mı söyleyecem
EvetKız yalan mı söyleyecem
Bari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolurSarayda mı yaşıyorsunuz, ev 500 odalı mı
İğne iplik çorap yüzük vs kaybolur bulunamaz da kocccaaa tartı nereye kaçtı
Hoşbuldum muneCOLIN,
Sizi görmeyeli uzun zaman oldu, hoşgeldinizValla umarım yaş ilerleyip menopoza ce-e yapınca üşümeleriniz de geçer, ben eskiden de pek üşümezdim
Elektrikler kesikti hocam gibi dimiBari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolur
Hani cidden kaybolmuştur da nasıl kayboldu onu anlamaya çalışıyorumBari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolur
Aramayan bulamazBari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolur
Bence bilerek kaybetti kendini unutmaya zorladi şuanda hatirlamak istemiyo ola bilirHani cidden kaybolmuştur da nasıl kayboldu onu anlamaya çalışıyorumbir evde olsun olsun 5 oda olsun, 5 oda üzeriyse villadır, 50 odayı geçiyorsa artık saray tanımına girer diye düşünüyorum, hangisinde oturuyor önce onu bulmamız lazım
Ödevimi kaybettim hocamElektrikler kesikti hocam gibi dimiYa sa sular
He vallahi çok pis kavgalar çıkıyordu toplu katliamlar oluyorduHoşbuldum munevallahi ben de özledim buraları, bdv de banlandığımız günleri falan
Ne günlerdi ama. Şimdilerde eskisi gibi olaylı konular çıkmıyor ya da ben denk gelmiyorum
Bu üşüme konusunda da en son bi doktor damarların çok ince olduğu için yeterince kan dolaşımı olmuyordur vücudunda dedi. Bir tür dolaşım bozukluğu sanırım. Kışın sert bi soğuk varsa mesela, ellerim direkt mosmor olur ceset gibi
Bende aramak istemezdim
Abla yalan söylesem daha inandırıcı bir şey bulurdum ya. Deli miyim ben tartı kayboldu diye yalan mı olur AllahasenSarayda mı yaşıyorsunuz, ev 500 odalı mı
İğne iplik çorap yüzük vs kaybolur bulunamaz da kocccaaa tartı nereye kaçtı
Hahaha herkes birbirinin profilinde mi kavga etmeye başladı bu defaHe vallahi çok pis kavgalar çıkıyordu toplu katliamlar oluyorduama şu anda da var böyle kavgalar, bazen gözün üstünde kaş var’dan bir kavga çıkıyor, heee bir de siz yokken yeni bir kavgamız eklendi, profil savaşları
Bu sanırım bana da oldu bir zamanlar.Abla yalan söylesem daha inandırıcı bir şey bulurdum ya. Deli miyim ben tartı kayboldu diye yalan mı olur Allahasen
Ya eve taşınalı bir ay oldu. Annem de geçen hafta geldi. Kendince gerekli gereksiz eşya ayırmıştı, bazılarını koliyle garaja kaldırtmıştı. Ondan şüpheleniyorum. İnşallah değildir. Çünkü onu arayıp bulacağıma gider yenisini alırım daha iyi ajsjjdjdBari yaratici birşeyler söyleseydi dimi abla yani evde tartimi kaybolur
İnanmıyorlar işte kardeş. Arkadaşımda da tartıldım bu arada ama aynı tartı olmalı, o fazla tartıyor dediler. Yine de az çıktım.Bu sanırım bana da oldu bir zamanlar.Kaldırmıştım evde, sonra ara ara bulamadım yok Allah yok. Koyduğu yeri de unutuyor insan bazen.