- 21 Kasım 2017
- 27.725
- 121.631
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.361
Öğrencilerin önemli ödev teslimlerinde habire cenazesi olur, yapamaz. Onlar gibi görünüyor biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tartıyı gereksiz eşya olarakmı görmüşzaten kaybettigimiz şeyler en alakasiz yerlerde çıkıyor bazen bir bak ya yenisin niye aliyorsunYa eve taşınalı bir ay oldu. Annem de geçen hafta geldi. Kendince gerekli gereksiz eşya ayırmıştı, bazılarını koliyle garaja kaldırtmıştı. Ondan şüpheleniyorum. İnşallah değildir. Çünkü onu arayıp bulacağıma gider yenisini alırım daha iyi ajsjjdjd
Anneme göre koltuğun kırlentleri bile gereksiz. Onları da koymuştu, son anda görüp aldım kutudan.Aa tartıyı gereksiz eşya olarakmı görmüşzaten kaybettigimiz şeyler en alakasiz yerlerde çıkıyor bazen bir bak ya yenisin niye aliyorsun
Yok ben kaybolduğuna inanıyorum da tartının kaybolması kısmı komik geldi en küçüğü bile belli bir boyut ve ağırlıkta ya nasıl bulunamaz diye gülme geliyorAbla yalan söylesem daha inandırıcı bir şey bulurdum ya. Deli miyim ben tartı kayboldu diye yalan mı olur Allahasen
Bu topikte grup dışındaki üyelerin dedikodusu (biz birbirimizin gıybetini yapıyoruz burada uluorta, o serbest :))) başka topiklere laf atma vs yasak, onun dışında valla siyaset ve din hariç her telden konuşmak serbest :))Hahaha herkes birbirinin profilinde mi kavga etmeye başladı bu defa vallahi topikte diyet dışı konu yasak değilse dinlemek isterim
O zaman kolilerden yine sana lazım olan birşeyler çıka bilir sen mutlaka bir bakAnneme göre koltuğun kırlentleri bile gereksiz. Onları da koymuştu, son anda görüp aldım kutudan.
Mesele şimdi anlaşıldııııı, ben de uzun süredir oturduğun evde bulamıyorsun sandım tartı gereksiz sayılabilir tabii, kim kilosunu bilmek ister kiYa eve taşınalı bir ay oldu. Annem de geçen hafta geldi. Kendince gerekli gereksiz eşya ayırmıştı, bazılarını koliyle garaja kaldırtmıştı. Ondan şüpheleniyorum. İnşallah değildir. Çünkü onu arayıp bulacağıma gider yenisini alırım daha iyi ajsjjdjd
Abla yalan söylesem daha inandırıcı bir şey bulurdum ya. Deli miyim ben tartı kayboldu diye yalan mı olur Allahasen
Annem için çok gereksiz şeyler diyet yapmak, tartılmak falan. Kendisinin 90 küsur kilo olması dışında bir problem yok ahhshshddndMesele şimdi anlaşıldııııı, ben de uzun süredir oturduğun evde bulamıyorsun sandım tartı gereksiz sayılabilir tabii, kim kilosunu bilmek ister ki
Hoşgeldin annneeeem rahmetli annem de morbid obezdi, evde tartısı vardı herkesi o tartıya çıkarır tartar kendisine gelince ben kilomu biliyorum der tartılmazdıAnnem için çok gereksiz şeyler diyet yapmak, tartılmak falan. Kendisinin 90 küsur kilo olması dışında bir problem yok ahhshshddnd
Bir de zaten çok zayıfsın yemek yemelisin modlari hep açık kaç yaşına gelirsen gel küçüksün birdeAnnem için çok gereksiz şeyler diyet yapmak, tartılmak falan. Kendisinin 90 küsur kilo olması dışında bir problem yok ahhshshddnd
Annem o konuda çok fena. Akşam çayı asla tek içmiyor. Yanında yiyecek bir şey olmalı hep. Ben de elimden geldiğince akşam yemekten sonra, geç vakitte bir şey yememeye çalışıyorum. Git diyetini Antep’te yap deyip kızıyor. Ulan diyet değil ki o, normalde her insanın dikkat etmesi gereken bir şeyBir de zaten çok zayıfsın yemek yemelisin modlari hep açık kaç yaşına gelirsen gel küçüksün birde
Amaaaan, o her annede var galiba rahmetli annem etli butlu çocuk severdi, çocuk ne kadar tombiş o kadar sağlıklıydı ona göre, 9 yaşındaydım okulda salgın vardı herhalde kızamık oldum, ateşler içinde yanıyorum gözümü bile açamıyorum bir tek yediğim şey tatlı, yattığım yerde annem ağzıma tatlı tıkardı, kendime gelip yemek yemeye başladığımda annemin gözüne nasıl zayıf geldiysem gitmiş bana bir hap almış vitamin hapı mıydı ne’ydi bilmiyorum her gün yuttururdu onu, sen benim iştah bir açıl 6 tabak yemek yemeden sofradan kalkmazdım, daha yok mu desem annem hayır yeme demezdi, illa tombiş olacağım Allah’tan düz duvara tırmanan çocuklardandım da yediklerimi yakıyordumBir de zaten çok zayıfsın yemek yemelisin modlari hep açık kaç yaşına gelirsen gel küçüksün birde
Su dışındaki şeyler sonradan problem çıkarmasın? Aşırı tüketilen şeylerden korkarımhala yemek yemedim. 1,2 lt suyum bitti
hindiba kahve içtim
yeşil çay içtim birde öğleden sonra içerim
Ağustosta doğurmuştum sonraki kış Ankara’da iyi kar olmuştu, kısa kolla ben de bağrım başım açık gezmiştim gece zaten emzirme faslı kybele ya da Artemis misali her yerim açık uyuyakalıyordum şimdi öyle gezsem çarpılırım soğuktanBenim doğumum yaza gelmişti o yüzden ateş basmaları normaldi de gebelik kış aylarındaydı İstanbul’da lapa lapa kar yağarken herkes mont atkı bereyle gezerken, ben böğrüm açık geziyordum
İnek içti dağa kaçtı aaaBir tartı nereye kaybolur değil mi? Kayboluyor işte…
şu hormonlar ne acayip başka zaman yapmayacağın şeyleri yaptırıyorlarAğustosta doğurmuştum sonraki kış Ankara’da iyi kar olmuştu, kısa kolla ben de bağrım başım açık gezmiştim gece zaten emzirme faslı kybele ya da Artemis misali her yerim açık uyuyakalıyordum şimdi öyle gezsem çarpılırım soğuktan
Başlama sen de aaaaİnek içti dağa kaçtı aaa
Annen nerede olduğunu bilmiyorsa al bir tartı gözümüze sok başka türlü kurtulamayacaksın bu esprilerdenBaşlama sen de aaaa
Ah çok üzüldümOrangegreysky bebeğini kucağına aldığı gün annesi vefat etmiş, profilinde okudum şimdi içim bir tuhaf oldu.
Hayat ne garip bir yanımız düğün bayram öbür yanımız gözyaşı acı
Biraz çıkıp nefes alayım kızın halini düşününce üzüldüm