- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.074
- 60
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.321
Isminimi degiştirdin yoksa aramiza yenimi katıldın ben taniyamadim yaGünaydın kızlar, yeni görüyorum mesajları, bildirim gelmiyor bana ya. Ben artık yarın sabah tartılayım madem
Şu hormonları dengeleyemeyen bilim dünyası utanır mı sanmıyorum. Ergenliğimiz ayrı mesele, doğumumuz ayrı mesele, memepozumuz ayrı mesele. Kalleş hormonlarMenapoza ilk girdğim yıllarda kışın bile dolabın kağağını açıp buzluğa kafamı sokuyordum efil efil serinlik gelğyordubildiğin domates gibi kızarıyordum helede dışardaysam tam itfaiyelik durum oluyordum
Ben de kesiyorum cam tartı pişmanlıktır, aşağı bakınca direk göbek eşliğinde bikini yatağı görünüyorKızlar bu şekilde keserek attım fotoyu çünkü tartı cam olduğu ve ben de çamaşırımla tartıldığım için her şey ortadaydı
Tıp çare bulamıyor bunlara işte,mahvediyor bedeni tepe taklak oluyorsun,rahat geçiren kişilerde var aslında.Şu hormonları dengeleyemeyen bilim dünyası utanır mı sanmıyorum. Ergenliğimiz ayrı mesele, doğumumuz ayrı mesele, memepozumuz ayrı mesele. Kalleş hormonlar
Selam canım, yeni geldim benIsminimi degiştirdin yoksa aramiza yenimi katıldın ben taniyamadim ya
Annem de zor geçirdi ablacım dışarısı -30 olsa bile kısa kolla terliyor canımın içi sonra da hasta oluyor. Doğum sonrası ben de o evreye gelmiştim muhtemelen menopozda da öyle olurum. Allah kolaylık versin sağlık versinTıp çare bulamıyor bunlara işte,mahvediyor bedeni tepe taklak oluyorsun,rahat geçiren kişilerde var aslında.
10 yıl oldu benim hala arada yoklar ziyarete gelir unutturmaz kendini .
Nerde nasıl geleceğini bilemiyorsun bir anda geliyor,az bişi olup hemen geçiyor bende öyle oluyordu.Annem de zor geçirdi ablacım dışarısı -30 olsa bile kısa kolla terliyor canımın içi sonra da hasta oluyor. Doğum sonrası ben de o evreye gelmiştim muhtemelen menopozda da öyle olurum. Allah kolaylık versin sağlık versin
Hoş geldin o zamanSelam canım, yeni geldim ben
Hoşbuldum, valla yıllardır aynı.Hoş geldin o zamanprofilinde iyiymiş
Şans meselesi işteHoşbuldum, valla yıllardır aynı.Daha iyisi denk gelirse belki değişirim Allah şöyle bi tane vermez ki bize, anca başkalarına
COLIN,Al işte, bu da benim hayalimşöyle üşümefen herkes gibi dolaşabilsem, rahat giyinebilsem Allahım. Menepozda olacak mı acaba? Dünyanın ilacını vitamini kullandığım halde hala en ufak bi serinlikte donuyorum. Nefret ediyorum bu durumdan. Evde sürekli doğalgaz savaşları. Yok çok açtın sıcaktan ölücez diyenler falan