Diyetin Sultanları 😎

günaydınlar herkese
dün hastane işlerim vardı tartımı atıp çıktım bidaha girememiştim. şimdi girdim ne güzel herkes sağ gösterip sol vurmuş kilolar veremeyeceğiz ayyyyy ne yapacağız cezamı alacağız yoksa derken verilmiş. ben dahil tabi. Wc nin büyük katkısı var tabi bu duruma

Şu hormonları dengeleyemeyen bilim dünyası utanır mı sanmıyorum. Ergenliğimiz ayrı mesele, doğumumuz ayrı mesele, memepozumuz ayrı mesele. Kalleş hormonlar

Şu hormonları dengeleyemeyen bilim dünyası utanır mı sanmıyorum. Ergenliğimiz ayrı mesele, doğumumuz ayrı mesele, memepozumuz ayrı mesele. Kalleş hormonlar
Tıp çare bulamıyor bunlara işte,mahvediyor bedeni tepe taklak oluyorsun,rahat geçiren kişilerde var aslında.
10 yıl oldu benim hala arada yoklar ziyarete gelir unutturmaz kendini .

Tıp çare bulamıyor bunlara işte,mahvediyor bedeni tepe taklak oluyorsun,rahat geçiren kişilerde var aslında.
10 yıl oldu benim hala arada yoklar ziyarete gelir unutturmaz kendini .
Annem de zor geçirdi ablacım dışarısı -30 olsa bile kısa kolla terliyor canımın içi sonra da hasta oluyor. Doğum sonrası ben de o evreye gelmiştim muhtemelen menopozda da öyle olurum. Allah kolaylık versin sağlık versin

Nerde nasıl geleceğini bilemiyorsun bir anda geliyor,az bişi olup hemen geçiyor bende öyle oluyordu.
Herkeste aynı olmuyor çok rahat geçirenlerde oluyor,dr bana hormon filan vermedi doğal yolla geçsin diye.

COLIN,
Sizi görmeyeli uzun zaman oldu, hoşgeldiniz Valla umarım yaş ilerleyip menopoza ce-e yapınca üşümeleriniz de geçer, ben eskiden de pek üşümezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…