• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Ay biri tükürür biri aşşalar tam arada kaldım nfnfj
Tövbeler olsun ne aşağılaması ben siz biraz daha mutlu olun diye yılbaşındam sonra başlayalım demiştim eğer yetmeseydi accessin doğum günü ay sonu ondan sonra başlayın dicektim hep hazırdı bahanelerim sevgililer günü ramazan 23 nisan 19 mayıs derkeeen hazirana kadar götürürdüm sizi 🤣

Ben demiştim önümüz bayram sonra başlasın grup diye kimse beni dinlemedi 😑
Depresif ama hani benim uzun soluklu kalmam lazımdı topikte, hemen kilo verip gidiyorsun diyordunuz:(
1 ileri 5 geri yapmam lazım mı değil mi ne yapayım ben🤣

Eklentiler

• 20241205_083904.jpg
    20241205_083904.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 11
Tövbeler olsun ne aşağılaması ben siz biraz daha mutlu olun diye yılbaşındam sonra başlayalım demiştim eğer yetmeseydi accessin doğum günü ay sonu ondan sonra başlayın dicektim hep hazırdı bahanelerim sevgililer günü ramazan 23 nisan 19 mayıs derkeeen hazirana kadar götürürdüm sizi 🤣
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Depresif ama hani benim uzun soluklu kalmam lazımdı topikte, hemen kilo verip gidiyorsun diyordunuz:KK43:
1 ileri 5 geri yapmam lazım mı değil mi ne yapayım ben🤣
Ahretlikk sen zati incecik şortlu croplu hatunsun ne diyetiii allasen sen uyma buraya dönerle rtantuniler havada uçuyor hep :olamaz::skandal::KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ahretlikk sen zati incecik şortlu croplu hatunsun ne diyetiii allasen sen uyma buraya dönerle rtantuniler havada uçuyor hep :olamaz::skandal::KK70:
Altı üstü bir kere döner yedim abla ya😂 Dün diyete başlamamız dışında sorun yok😑

Bizde yeni başladık vergileri yüksek %60 yapmışlar bazı fiatlar çok iyide giyim filan öyle çok ucuz değil yani vergiyide ekleyince şişiyor

Bizde yeni başladık takı elbise filan sipariş verdik mutfak için ufak şeyler gelecek.

Bak olmadı şimdi 5 hakkın var aylık
Ben vergi artmadan 3 ayrı sipariş verdim ıvır zıvır şeyler aldım denemek için. Kızıma ayakkabı falan. Güzel şeyler geldi. Vergi artınca pek anlamı kalmadı ama 3 kere daha sipariş verdim ama daha azdı aldıklarım

Anaaaa, Ahretlik sen de mi buradasın :KK36:
Temudan alışveriş belki 6-7 ay önce mantıklıydı ama şimdi değil bence.

Vergi gelince ki fiyatları çok uçuk, TR’deki bir mağazadan al daha iyi, hiç alışveriş yapmadım ama bir ara düşündüm fiyatları uygundu o zaman, sonra tak bir vergi geldi fiyatlar katlandı, nasıl bir mal geleceğini bilmediğim şeylere de buradakilerle aynı parayı ödemem dedim vazgeçtim.
merhaba Mune Abla,
eskiden sizi gördümü dizlerimizin bağı çözülürdü
ne güzel yıllardı kk da.
nasılsınız

işedim tşk :KK70::KK70::KK70:

Back