Diyetin Sultanları 😎

Ay biri tükürür biri aşşalar tam arada kaldım nfnfj
Tövbeler olsun ne aşağılaması ben siz biraz daha mutlu olun diye yılbaşındam sonra başlayalım demiştim eğer yetmeseydi accessin doğum günü ay sonu ondan sonra başlayın dicektim hep hazırdı bahanelerim sevgililer günü ramazan 23 nisan 19 mayıs derkeeen hazirana kadar götürürdüm sizi

Ben demiştim önümüz bayram sonra başlasın grup diye kimse beni dinlemedi
Depresif ama hani benim uzun soluklu kalmam lazımdı topikte, hemen kilo verip gidiyorsun diyordunuz
1 ileri 5 geri yapmam lazım mı değil mi ne yapayım ben

Depresif ama hani benim uzun soluklu kalmam lazımdı topikte, hemen kilo verip gidiyorsun diyordunuz
1 ileri 5 geri yapmam lazım mı değil mi ne yapayım ben
Ahretlikk sen zati incecik şortlu croplu hatunsun ne diyetiii allasen sen uyma buraya dönerle rtantuniler havada uçuyor hep

Ahretlikk sen zati incecik şortlu croplu hatunsun ne diyetiii allasen sen uyma buraya dönerle rtantuniler havada uçuyor hep
Altı üstü bir kere döner yedim abla ya Dün diyete başlamamız dışında sorun yok

Ben vergi artmadan 3 ayrı sipariş verdim ıvır zıvır şeyler aldım denemek için. Kızıma ayakkabı falan. Güzel şeyler geldi. Vergi artınca pek anlamı kalmadı ama 3 kere daha sipariş verdim ama daha azdı aldıklarım

merhaba Mune Abla,
eskiden sizi gördümü dizlerimizin bağı çözülürdü
ne güzel yıllardı kk da.
nasılsınız

işedim tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…