- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
İyi olmuş eşin gidiyormuş nasılsa.İyiyim ablacım şükür çocuklar da iyieşim gitti öğle arasına okulda geçiriyorlar artık öğle arasına ben gitmiyorum
Yo veriyoruz aslinda ama çabuk geri aliyoruz sorun oOğlum siz kilo veremedikce neden yeniden topik açıyorsunuz.
Gelince fotolu delil istensinTartı günlerine denk getiriyor birde
Aynen iyi oldu .sen nasılsın sağlığın sıhhati iyi mi torun nasılİyi olmuş eşin gidiyormuş nasılsa.
Ben de 3 verip 5 alanlardanimYo veriyoruz aslinda ama çabuk geri aliyoruz sorun o
İyiyim şimdilik sağol,2 .torun geliyor minnoşum 4,5 aylık hamile kızçemdeAynen iyi oldu .sen nasılsın sağlığın sıhhati iyi mi torun nasıl
Güne gitdim unutdum derGelince fotolu delil istensin
İyiyim şimdilik sağol,2 .torun geliyor minnoşum 4,5 aylık hamile kızçemde
Ya sende katılsan verirdin yine egleniyoruz iste ne güzelBen de 3 verip 5 alanlardanimşimdi senle ben kiyaslanamayiz brolar kendinize haksızlık etmeyin
Hani yavrum kilo? Boy? Hedef?60 küsürlere düştüm olmaz kabul etmem ahssjjjs ben böyleydim ki zaten ödemdi onlar ödem
Ben daha çok eğleniyorumYa sende katılsan verirdin yine egleniyoruz iste ne güzel
Sağlıkla kucagina alsın inşallahİyiyim şimdilik sağol,2 .torun geliyor minnoşum 4,5 aylık hamile kızçemde
Bebeğim boy kilo hedef ?Kahvaltı- yok
Öğlen- ezogelin çorbası, fırında karnabahar- makarna- yoğurt- acık da tatlı
Akşam- Allah büyük
8-9 arası reformer pilatesim var.
Tartı soranı pıçaklarım
Eki Görüntüle 3514555
Ben sürekli olamıyorum yoksa ara sıra gelirim de .sürekli bidlirim de sıkıntı var benimYa sende katılsan verirdin yine egleniyoruz iste ne güzel
İlk hedefimi yazıyorum yine çok gözükmesin gözüme lanet kilo
Güncel 84.05
Hedef 75
Boy 1.67
Eki Görüntüle 3514611
Ben daha çok eğleniyorumndnxnx
Bende vereyim bariHani yavrum kilo? Boy? Hedef?
Her grupta o sıkıntı oluyor 1gün arayla gecikme falan bazen yetişemiyor insan normalBen sürekli olamıyorum yoksa ara sıra gelirim de .sürekli bidlirim de sıkıntı var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?