- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
- Konu Sahibi accessdenied
Güzeldi valla ablaAfiyetler olsun güzelmiydi döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma bu sefer 2 saati göremediMargaret eski gruptada 3gun gözukuyor 2hafta banlanıyordu daha bismillah ilk günden banlandımı yine
Almanya’ya gittim ya dün alamadımTartı aldın mı bebekim
Belki bugün İtalya’dan alırsın ? jdjdhdhdAlmanya’ya gittim ya dün alamadım
Alıştı banlanmaya banlanmadan duramiyorSorma bu sefer 2 saati göremedi
Bugün bakcam sözBelki bugün İtalya’dan alırsın ? jdjdhdhd
Masterfitteyden sende gel demiştim çok az kaldı oradada,habire banlanıyor benide geçti artıkMargaret eski gruptada 3gun gözukuyor 2hafta banlanıyordu daha bismillah ilk günden banlandımı yine
Afiyetler olsun .Güzeldi valla abla
Tamam Bebekim bana bu arada boy ve de hedef kilo söyleseneBugün bakcam söz
Seni bekliyoruz kfkfk en azından azimliyiz olm niyet var niyet önemli jcjcjOğlum siz kilo veremedikce neden yeniden topik açıyorsunuz.
Ninnoşummmm hoş geldinn kuzummHayırlı olsun konu.
Azim uğruna yarin da ben bir topik açayım ahahahahahahqhSeni bekliyoruz kfkfk en azından azimliyiz olm niyet var niyet önemli jcjcj
Ablammmm nasılsınNinnoşummmm hoş geldinn kuzumm
İiyiyim kuuzm sağol sen nasılsın çocuklar nasıllarAblammmm nasılsın
İyiyim ablacım şükür çocuklar da iyi eşim gitti öğle arasına okulda geçiriyorlar artık öğle arasına ben gitmiyorumİiyiyim kuuzm sağol sen nasılsın çocuklar nasıllar
yok anam gel burda açılmışı var hdcghdghAzim uğruna yarin da ben bir topik açayım ahahahahahahqh
Tartı günlerine denk getiriyor birdeMasterfitteyden sende gel demiştim çok az kaldı oradada,habire banlanıyor benide geçti artık
Azimli sıçan duvarı deler.yok anam gel burda açılmışı var hdcghdgh