• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Acces annem tartı alma üstünden inmezsin dedi bende eczaneye gittim emzirme süt diye diye tüm doğum kiloma çıkmışım yine hepsini vermiştim 🥺
gene vercen aşkım nedir yani doğum kilosu insanın elinin kiri bugün var seneye yok

Tehdit edelim olmazsa :KK59::silah::silah:

Erkek bu sefer ki,sağlıcakla dünyaya gelsinde cinsiyet hiç önemli değil.
Demi minnoşum nasıl heyecan vardı bende,nasılda zaman geçti yahu dün gibi herşey :KK200:
Tabi sağlıkla gelsin cinsiyet onemli degil de biz meraklilarin malum sorusu gebelik duyunca 😁

Ya neler yaşadık be hanım ablam geçen düşündüm de 7 seneyi geçmiş ben geleli neler neler oldu iyisiyle kötüsüyle. :KK68:

Tabi sağlıkla gelsin cinsiyet onemli degil de biz meraklilarin malum sorusu gebelik duyunca 😁

Ya neler yaşadık be hanım ablam geçen düşündüm de 7 seneyi geçmiş ben geleli neler neler oldu iyisiyle kötüsüyle. :KK68:
Doktoru ilk kontrolde bilmişte kız gibi demiş söylememiş meğerse,bizde hep kız diye düşünüyorduk.
Cinsiyetide dr diğer minnoşa dedi,oda anne babaya söyledi,hiçistemiyordu bebek durumunu kabullendi biraz .

Benim 16 yıl oldu sanki dün gibi demi,neler gördük neler burada . :KK200:

Back