- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
haftaya çarşambe gene ver bebeemBende vereyim bari
1.57 boy
94.3 güncel kilo
Hedef 85 olsun
Eskiden ilk hedef 75 di ikinci hedef 65 hey gidi günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftaya çarşambe gene ver bebeemBende vereyim bari
1.57 boy
94.3 güncel kilo
Hedef 85 olsun
Eskiden ilk hedef 75 di ikinci hedef 65 hey gidi günler
Tamamdir bakalim yeni topik adini bulunca yazarimhaftaya çarşambe gene ver bebeem
Tehdit edelim olmazsaGüne gitdim unutdum der
Erkek bu sefer ki,sağlıcakla dünyaya gelsinde cinsiyet hiç önemli değil.Saglıkla gelsin ikinci de cinsiyeti belli oldu mu
Doğan büyüyor daha dün gibi sanki ilk torun heyecanını yaşaman
gene vercen aşkım nedir yani doğum kilosu insanın elinin kiri bugün var seneye yokAcces annem tartı alma üstünden inmezsin dedi bende eczaneye gittim emzirme süt diye diye tüm doğum kiloma çıkmışım yine hepsini vermiştim
Cledyana 1.65 demiş kaptanım yardımcı olayım sanaOhannesssKoca adaylarımı da bekliyim mi agshshsh
Boy 1.65
İnşallah çok teşekkürler sağolSağlıkla kucagina alsın inşallah
Tabi sağlıkla gelsin cinsiyet onemli degil de biz meraklilarin malum sorusu gebelik duyuncaTehdit edelim olmazsa
Erkek bu sefer ki,sağlıcakla dünyaya gelsinde cinsiyet hiç önemli değil.
Demi minnoşum nasıl heyecan vardı bende,nasılda zaman geçti yahu dün gibi herşey
bu arada söyle yazayım boy kilo hedef kiloAcces annem tartı alma üstünden inmezsin dedi bende eczaneye gittim emzirme süt diye diye tüm doğum kiloma çıkmışım yine hepsini vermiştim
Boylu poslu bir hatunmus bana göre Hem bekar tam benlikCledyana 1.65 demiş kaptanım yardımcı olayım sana
gözünüz aydın , Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahİyiyim şimdilik sağol,2 .torun geliyor minnoşum 4,5 aylık hamile kızçemde
177 boybu arada söyle yazayım boy kilo hedef kilo
kız Allah razı ossunCledyana 1.65 demiş kaptanım yardımcı olayım sana
Doktoru ilk kontrolde bilmişte kız gibi demiş söylememiş meğerse,bizde hep kız diye düşünüyorduk.Tabi sağlıkla gelsin cinsiyet onemli degil de biz meraklilarin malum sorusu gebelik duyunca
Ya neler yaşadık be hanım ablam geçen düşündüm de 7 seneyi geçmiş ben geleli neler neler oldu iyisiyle kötüsüyle.
aşkım sen daha 3 gün önceye kadar emzirme olaylarındaydın o yüzden stres yapmadan sakin sakin tamam mı aşko ?177 boy
Kilo 102
Hedef 95
93tüm 9 kilo almak tartıyla yüzleşmekaşkım sen daha 3 gün önceye kadar emzirme olaylarındaydın o yüzden stres yapmadan sakin sakin tamam mı aşko ?
Çok teşekkürler sağol,inşallah sağlıkla dnyaya gelsinde.gözünüz aydın , Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Sakın öyle düşünüp strese girme lütfen,çok normal değilmi doğum var bir kere.93tüm 9 kilo almak tartıyla yüzleşmek
Tamam seni dinleyeceğim accesim sakinim ama içime öküz oturdu
Vermiştim doğum kilolarını ama emzireceğim diye helvalar yedim pekmezler tahinler sonuç bu emziremedim de sütte gelmedi neyse çocuğum için yaptım olmadıSakın öyle düşünüp strese girme lütfen,çok normal değilmi doğum var bir kere.