• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

ben bu sabah tartıldım ama karanlıkta numaralar gittikten sonra resim çekmişim atammı? :rolleyes:
bu sabah itibari ile 58.7 kg
hedef 53
boy 1.60
Aramıza yine kendini kilolu sanan bir normal daha katılmış 🥲 hoş geldiniz 🌸

Yaz bebeyim görüntü de olar nası istiyosan, haftaya çarşamba görüntülü ara beni
İlk hedefimi yazıyorum yine çok gözükmesin gözüme lanet kilo

Güncel 84.05
Hedef 75
Boy 1.67

1000047241.jpg

Oohhhh çok eğlenücüüük 🥹 vallahi bizim grup çok eğlenceli oluyor bir de yeterince kilolu kimse yok ama herkesin kilo vermesi lazım öyle bir grup 🤣
Heee azümlüyük, acayip bir kararlılık oluyor bizde, herkes ayrı telde ama bir arada şahane oluyoruz, yatarak zayıflama tekniğini keşfettik mesela access sayesinde🤣

Ben bir raporlara bakayım sonra yine gelirim.

Hepinizi öpüyorum Diyetin Sultanları🤣😘

Heee azümlüyük, acayip bir kararlılık oluyor bizde, herkes ayrı telde ama bir arada şahane oluyoruz, yatarak zayıflama tekniğini keşfettik mesela access sayesinde🤣

Ben bir raporlara bakayım sonra yine gelirim.

Hepinizi öpüyorum Diyetin Sultanları🤣😘
Hahssgsgsg kolay gelsin abla 🥹 mızrağın zeval görmesin 🥲

Su içme konusunda ben psikolojik baskı yaparım gece de yedirmem size 😑
Normalde içerim suyu diyet kafasına girince gitmiyor resmen tiksiniyorum sudan. Gece de alışkanlık olduğundan atıyorum ağzıma 🙈 1 haftadır iyiydim gerçi son 2 günde salladım 😂

hoşbuldum :KK54: ay demeyin öyle yaaa zaten salmaya yer arıyorum :KK53:
Şakaa kız şakaa istersen 1 kilo vermek iste fark etmez senin gözüne batıyorsa 🥹
Normalde içerim suyu diyet kafasına girince gitmiyor resmen tiksiniyorum sudan. Gece de alışkanlık olduğundan atıyorum ağzıma 🙈 1 haftadır iyiydim gerçi son 2 günde salladım 😂
Aralıklı oruç yapcaz o yüzden gece biraz dinlensin mideyle pankreas çünkü pankreas bi noktadan sonra eeeeeh yeter beeeeğ beni çıldırtma diyo 🥲

Şakaa kız şakaa istersen 1 kilo vermek iste fark etmez senin gözüne batıyorsa 🥹

Aralıklı oruç yapcaz o yüzden gece biraz dinlensin mideyle pankreas çünkü pankreas bi noktadan sonra eeeeeh yeter beeeeğ beni çıldırtma diyo 🥲
Aralıklı oruç yapıyorum zaten. Bi süre öyle yapcam. Bu aralar geç yatıyorum onun da etkisi var erken yatsam iyi olacak da

Back