- Konu Sahibi accessdenied
ben bu sabah tartıldım ama karanlıkta numaralar gittikten sonra resim çekmişim atammı?Kız tartısı olan hazırda tartılmışı varsa atsın yarını beklemen guzum
bu sabah itibari ile 58.7 kg
hedef 53
boy 1.60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu sabah tartıldım ama karanlıkta numaralar gittikten sonra resim çekmişim atammı?Kız tartısı olan hazırda tartılmışı varsa atsın yarını beklemen guzum
Çekilin daha ben gelmedimOohhhh çok eğlenücüüük vallahi bizim grup çok eğlenceli oluyor bir de yeterince kilolu kimse yok ama herkesin kilo vermesi lazım öyle bir grup
Aramıza yine kendini kilolu sanan bir normal daha katılmış hoş geldinizben bu sabah tartıldım ama karanlıkta numaralar gittikten sonra resim çekmişim atammı?
bu sabah itibari ile 58.7 kg
hedef 53
boy 1.60
Ben de diyette değilim sen de gel kızzzÇekilin daha ben gelmedim
İlk hedefimi yazıyorum yine çok gözükmesin gözüme lanet kiloYaz bebeyim görüntü de olar nası istiyosan, haftaya çarşamba görüntülü ara beni
Heee azümlüyük, acayip bir kararlılık oluyor bizde, herkes ayrı telde ama bir arada şahane oluyoruz, yatarak zayıflama tekniğini keşfettik mesela access sayesindeOohhhh çok eğlenücüüük vallahi bizim grup çok eğlenceli oluyor bir de yeterince kilolu kimse yok ama herkesin kilo vermesi lazım öyle bir grup
Ben diyetteyim aylardır da bi halt olamıyor toplamda 20 kilo vereceğim var ayıptır söylemesiBen de diyette değilim sen de gel kızzz
Hoş geldin Candy hepsini halledeceyukİlk hedefimi yazıyorum yine çok gözükmesin gözüme lanet kilo
Güncel 84.05
Hedef 75
Boy 1.67
Eki Görüntüle 3514611
İnşallah yaa beni gece yemeleri bitiriyor bide su içememeHoş geldin Candy hepsini halledeceyuk
Hahssgsgsg kolay gelsin abla mızrağın zeval görmesinHeee azümlüyük, acayip bir kararlılık oluyor bizde, herkes ayrı telde ama bir arada şahane oluyoruz, yatarak zayıflama tekniğini keşfettik mesela access sayesinde
Ben bir raporlara bakayım sonra yine gelirim.
Hepinizi öpüyorum Diyetin Sultanları
Su içme konusunda ben psikolojik baskı yaparım gece de yedirmem sizeİnşallah yaa beni gece yemeleri bitiriyor bide su içememe
20 kiloyu temmuza kadar verirsin benceBen diyetteyim aylardır da bi halt olamıyor toplamda 20 kilo vereceğim var ayıptır söylemesi
hoşbuldum ay demeyin öyle yaaa zaten salmaya yer arıyorumAramıza yine kendini kilolu sanan bir normal daha katılmış hoş geldiniz
Normalde içerim suyu diyet kafasına girince gitmiyor resmen tiksiniyorum sudan. Gece de alışkanlık olduğundan atıyorum ağzıma 1 haftadır iyiydim gerçi son 2 günde salladımSu içme konusunda ben psikolojik baskı yaparım gece de yedirmem size
İnşallah bırakmasam keşke20 kiloyu temmuza kadar verirsin bence
Şakaa kız şakaa istersen 1 kilo vermek iste fark etmez senin gözüne batıyorsahoşbuldum ay demeyin öyle yaaa zaten salmaya yer arıyorum
Aralıklı oruç yapcaz o yüzden gece biraz dinlensin mideyle pankreas çünkü pankreas bi noktadan sonra eeeeeh yeter beeeeğ beni çıldırtma diyoNormalde içerim suyu diyet kafasına girince gitmiyor resmen tiksiniyorum sudan. Gece de alışkanlık olduğundan atıyorum ağzıma 1 haftadır iyiydim gerçi son 2 günde salladım
Aralıklı oruç yapıyorum zaten. Bi süre öyle yapcam. Bu aralar geç yatıyorum onun da etkisi var erken yatsam iyi olacak daŞakaa kız şakaa istersen 1 kilo vermek iste fark etmez senin gözüne batıyorsa
Aralıklı oruç yapcaz o yüzden gece biraz dinlensin mideyle pankreas çünkü pankreas bi noktadan sonra eeeeeh yeter beeeeğ beni çıldırtma diyo
Senin işin de zor ablaHeee o kadar çıktı, onda bile moralim bozuldu ama ben 50 kiloyu tanımıyor bilmiyorum ki benim için çok kilo o