- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
- 158
Diyetisyen yolculuğunuzda edindiğiniz tecrübeleri bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim. :)Canim ödem hissediyorsan bence hiç tartilma çünkü tarti cidden morel bozuyor. Ben o yüzden kaldırdım tartiyi bayrama kadar tartilma niyetinde değildim aslında ama ayın 28 inde diyetisyene gideceğim aklıma geldi . Yaklaşık 1 bucuk ay önce randevu almıştım anca sıra geliyor, ücretsiz olunca.
Diyet motivasyon konusunda da evde diyet yemekleri yaparsan, kendini tutamayıp kaçırdığın da bile en azından diyet menusuydu dersin.
Mesela bir kitapta okumuştum. Sizin ince bir dilim pasta ile 1 kase çilek arasında ki şeker farkı çiçekte daha fazla AMA vücut pastayı sindirirken sindirim daha kolay olduğu için içindeki sekeri depoya atarken çileğin içindekini vücut sindirmeye anca yetirebiliyor.
Yani tatlı yerine meyve. Makarna, bulgur, Pilav ve ekmek yerine sebze, et ve Balık.
mimesis
ben boyle yapiyorum canim. Ben bu hafta spora baslayamadim ama pazartesiden itibaren en azından yogaya başlayabilirim. O susatmaz fazla.
Dediğiniz gibi beslenme düzenini değiştirince belki de çok çaba sarfetmeden gidiyor kilolar ama önemli olan o düzeni hep sağlamak. Bu aşamada ben biraz zorlanıyorum. :/