- 30 Aralık 2022
- 3.130
- 12.894
- 138
Olsun canım taşınıyorsun sonuçta evde imkanın olsa tabi yemek yaparsın sıkma canını geçer bu zamanlarda çabucakHaklisin canım ama bugün mutfağı ve yatak odasını toplamaya çalıştık mesela. Bayağı zaman harcadim. 10-11 gibi kahvaltı yaptım. Aksam 6da aksam yemeğini yiyebildik. Eşim disardan yiyelim dedi döner söyledi. Porsiyon olarak da sipariş alan bir yer bilmiyorum açıkçası burda.
O yüzden yazasım gelmiyor menüleri
sebebini sormadım :) ama internetten baktığım kadarıyla sirkeli su yararlı bakterileri koruyor. Keten tohumu ise antioksidan omega3etkisi varmış. ikisi de yağ yakımına etkiliymiş.Yazdıklarınızı zevkle okudum.. kendime pay çıkardım. Bu iki maddeyi merak ettim. Sebeplerini size izah etti mi doktorunuz?
Bilgilendikce bu bilgilerinizi bizimle de paylasirsaniz cok mutlu olurum
Menülerinizi de yazma şansınız var mı buraya gelip katılmak isteyen arkadaşlara da örnek olur hem sizin iyi olmanızada sevindimHerkese Selam!
Yeni beslenme düzenimde 5.günümdeyim. Gayet güzel ilerliyorum. Bedenimdeki ve ordan zihnime ve ruhuma yansıyan iyileşme halimi gözlemleyebiliyorum. Bundan çok memnunum. Gözle görülür bir incelme yaşadım, yaşıyorum. Tüm bu süreçte kendimi kısıtlanmış, daraltılmış hissetmiyorum. Bilakis doğru seçim ve tercih yapıp güzel sonuç aldığımı deneyimliyorum.
Haftasonu k validemlerde olacağız nasipse, aile ile birlikte iken beslenme düzenime uymak şimdiye kadar hep zor oldu. Ancak bu kez güzel bir eşlikçim var , ona bu durumu sordum. Yönlendirmesiyle devam edeceğim inşaallah.
Aktif sayılırız ama ben yoğunluktan burda tam anlamıyla bir paylaşım yapamıyorum. LenaG ile masterfit diye bir grup var. Orası çok daha aktif :)
canım belli oldu mu sonuçların inşallah istediğin olmuşturAktif sayılırız ama ben yoğunluktan burda tam anlamıyla bir paylaşım yapamıyorum. LenaG ile masterfit diye bir grup var. Orası çok daha aktif :)
Valla daha olmadı. Telegram grubuna girip girip duruyorum. Kalpten gideceğim az kaldı. Mesai bitimini bekliyorlar sanırımcanım belli oldu mu sonuçların inşallah istediğin olmuştur
hadi hayırlısı olsun hakkında yazarsın sonucunu bizede :)Valla daha olmadı. Telegram grubuna girip girip duruyorum. Kalpten gideceğim az kaldı. Mesai bitimini bekliyorlar sanırım
Kesin yazarım canım, paylaşırım iki grupta dahadi hayırlısı olsun hakkında yazarsın sonucunu bizede :)
Tayinim çıktığı için il değiştirdim. 3 gün önce yola çıktık. Bugün ev tuttuk ama su an eve de gecemedik.Herkes nerede=?
Ben 59 kiloya düştüm sonundaHerkes nerede=?
Siz 63le baslamistiniz sanırım agustosun başında. Ne güzel hedefinize 4 kilo kalmışBen 59 kiloya düştüm sonunda
Sen şuan kaç kilosun baktın mıSiz 63le baslamistiniz sanırım agustosun başında. Ne güzel hedefinize 4 kilo kalmışo günleri görmek bana da nasip olur inşallah
Ben felaket sistim. Kabızlık da yaşıyorumSen şuan kaç kilosun baktın mı
Neyse sıkma canını düzenin bı otursunda başlarsın yenidenBen felaket sistim. Kabızlık da yaşıyorum
Eşyalar da daha gelmedi tartilamadim o yüzden
Vay vayBen 59 kiloya düştüm sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?