Çok teşekkür ederim:) her şeyi toplayamasanız bile gözle görünen dağınıklığı toplamak bile evi rahatlatıyor bence. Siz de inşallah en kısa sürede taşınma işini halleder, düzeninizi kurarsınız.Yaaa kolay gelsin diyecegim ama bitmiş isler. Dün biz de o haldeydik. Ama taşınma işlerinden dolayı bütün dağınıklığı toplayamadik. O da zamsnls inşallah. Bugün şöyle dolu dolu bir kahvaltı yapin bence. Dünün acısını çıkarın
Bende bugün bir tam simit yedim iki üç çatal yumurta iki küçük dilim kaşar bir bardakta çay içtim şekersizHepinize günaydın, hayırlı bayramlar dilerim
Bugün tartı günümüzdü. 73leri tekrar gördüm. 73.9 olmuşum. Çok mutlu oldum. Sabah 6.45te kalktım. Eşime kahvaltı vs hazırladım. Saat şu an 8.16 11'den önce kahvaltı yapmak istemiyorum. Akşamı da sanırım 4 gibi yerim. Menüm belli değil
Sağlık olsun. Bayram zamanı dengesiz besleniyor insan mecburen. Bayram sonrası daha iyi şekilde devam edersiniz inşallahÇok teşekkür ederim:) her şeyi toplayamasanız bile gözle görünen dağınıklığı toplamak bile evi rahatlatıyor bence. Siz de inşallah en kısa sürede taşınma işini halleder, düzeninizi kurarsınız.
Muhtemelen kahvaltı ya yapamayacağım ya da üstünkörü olacak. Hazırlanıp kayınvalidemlere gideceğiz, bayramda oradayız. İki buçuk saatlik bir yolumuz var. Kızıma yaptıracağım kahvaltı, kalanlara talibim yine
Günaydın. Hayırlı bayramlar diliyorum.
Dün aç kalmamın etkisi çok oldu. Bu gerçek kilom mu bilmiyorum ama az önce tartıldım 63.75 kg çıktım.
Ben sabah tartildim 61.20 çıktim ha gayret bı 60olaydim Allahiimm
Beni başlangıç 67.90 diye yazabilirsinAy durun yazayım listeye. Hep unutuyorum ben. Acabs bir kagida mi yazsam diye geçiyor içimdenbizle devam eden çoğu kişiden de ses seda yok. Hepsinin ismini de ezberleyemedim açıkçası
Simdi yeniden ekle, hiç yazmayanlari sil vs zor oluyor
İkiniz de çok iyi kilo vermissiniz. Mimesis ilk zamandan beri burdaydi. Bir kendime bakıyorum bir sizeBeni başlangıç 67.90 diye yazabilirsinşuan saabh 61.20idi ama bugünki yedikleriminden sonra 62 olmuşumdur sanırım ya da 62.50 filan korkuyorum ama bugün tek diyeti bozdugum gündü yarın tekrarı olmayacak inşallah annemin dolmasına hayır diyemedim
Ben dün cokk fena şeyler yedim simit kavurma dondurma bir iki çikolata sarmalar zaten dediğim gibi bozduğum tekk gündü bugün Leslie ile devam çocuğu parka götürür lsem ordada bisiklet surucem yarım saat inşallahGünaydın herkese.
Dün ben öğünümü 15.30 gibi kapattim diye düşünüyordum ama esim geldiginde et işlerine giriştik. Acıktım da açıkçası. Biraz kavurmadan yemiş olabilirim. Hem de 19.30 gibi yedim
Bugün dayanabilirsem geç saatte yapacağım kahvaltımı. Akşamı da eşimle yaparım sanırım. Kurban Bayramı'nda diyrt mi olur diye aklıma girmeye çalışıyor
Eritiris inşallah dunku yediklerimizi.Ben dün cokk fena şeyler yedim simit kavurma dondurma bir iki çikolata sarmalar zaten dediğim gibi bozduğum tekk gündü bugün Leslie ile devam çocuğu parka götürür lsem ordada bisiklet surucem yarım saat inşallah
Merhaba ancak fırsat bulup yazabildim inanki aslında bizimki de gelmek istemiyor ama önce doyuyor iyice bı iki saat falan oynuyor sonra biz kararlı olunca kendi yorulup kalıyor peşine dondurma filan da alırız deyince geliyorEritiris inşallah dunku yediklerimizi.
Bu arada sizin çocuğunuz da mi 3 yaşındaydı?
Eger 3 yaşındaysa parktan eve tekrar nasıl getiriyorsunuz? Benim kızıma kalsa sokakta yasayabilirizkriz geciriyor eve gideceğimizi soyledigimizde. İzah etmeye çalışıyorum ama dinlemiyor asla. Bu kez kucaklayıp getiriyorum. 1 saat ağlıyor evde.
O yüzden artık ne markete gidiyorum onunla, ne parka. Genelde eşim götürüyor ama o da hep suratı asık dönüyorpişman ediyor bizi ya.
Merhaba ancak fırsat bulup yazabildim inanki aslında bizimki de gelmek istemiyor ama önce doyuyor iyice bı iki saat falan oynuyor sonra biz kararlı olunca kendi yorulup kalıyor peşine dondurma filan da alırız deyince geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?