Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben bi dilim kek yedim öğlende de kurabiye yemiştim. Kafam çok karışık. Kek yediğimi bile şu an farkettim. Neyse çok inceydi…Su an aç değilim ama bir şeyler atıştırmak istiyorum
aklınıza acıkmak geldikçe su için ya da 1 elma yanına bir bardak süt tutacaktır siizi yemeyin lütfen pes etmek yokk tartıtaki sonuç daha uzun mutluluk verecektir bize anlık yedikleirmiz değil :)Su an aç değilim ama bir şeyler atıştırmak istiyorum
Artık çok geçaklınıza acıkmak geldikçe su için ya da 1 elma yanına bir bardak süt tutacaktır siizi yemeyin lütfen pes etmek yokk tartıtaki sonuç daha uzun mutluluk verecektir bize anlık yedikleirmiz değil :)
Ben çok fazla açlık hissettiğimde bir bardak ılık su ve yanına bir dilim peynir yiyorum. Kardeşim de muzlu süt yapardı bir su bardağı kadar. Üstüne biraz tarçın eklerdi.Su an aç değilim ama bir şeyler atıştırmak istiyorum
Beni ara öğün kesinlikle kesmiyor. Daha fazla yeme isteği oluyor bende. O yüzden eşimle de anlaştık, 6'da mesaisi bitiyor eve gelmesi 6.30u buluyor. Ben en geç 5te bitecek şekilde yiyeceğim akşam yemeğini. Hem kendime göre sağlıklı öğünler yapmak da daha kolay olur tek başıma yiyecegim icinBen çok fazla açlık hissettiğimde bir bardak ılık su ve yanına bir dilim peynir yiyorum. Kardeşim de muzlu süt yapardı bir su bardağı kadar. Üstüne biraz tarçın eklerdi.
Kuzenimin sözlüsü sporla beslenmeyle çok ilgili. O her öğünde mutlaka protein ve sebze olsun diyor. Et yoksa 1 kase yoğurt ye veya haşlanmış yumurta ye diyor mesela. Ben akşamları kahvaltılık yemeyi çok severim eşim de tam tersi hiç sevmez. O yüzden yumurta değil ama hic yoktan yogurt veya cacık veya ayran koymaya çalışıyorum yemeğin yanına.Bende akşam az döner yanına salata yedim biraz et seviyorum sanırım sadece salata sebze yapsam doymam gbi hissediyorum ama bazen de sebze olursa ekmek ile yediğim için et salata tarzı daha iyi oluyor benim icin
Evet bende biraz kardeşimi örnek alıyorum aslında o diyetisyene gitmişti o da akşamları köfte salata yapar çoğunlukla bende akşamları aynı gidiyorum ama öğlen 12 de ise evdeysem kahvaltı isyerindeysem o gün yemekte ne varsa işte ama akşam mutlaka protein olacak yoksa böyle aç kalmam cokk zor olurdu demin eşim dondurma almış yemedim gözüm keserse Leslie yapicam bakalım buraya yazarım yaparsamKuzenimin sözlüsü sporla beslenmeyle çok ilgili. O her öğünde mutlaka protein ve sebze olsun diyor. Et yoksa 1 kase yoğurt ye veya haşlanmış yumurta ye diyor mesela. Ben akşamları kahvaltılık yemeyi çok severim eşim de tam tersi hiç sevmez. O yüzden yumurta değil ama hic yoktan yogurt veya cacık veya ayran koymaya çalışıyorum yemeğin yanına.
Leslie de tmmEvet bende biraz kardeşimi örnek alıyorum aslında o diyetisyene gitmişti o da akşamları köfte salata yapar çoğunlukla bende akşamları aynı gidiyorum ama öğlen 12 de ise evdeysem kahvaltı isyerindeysem o gün yemekte ne varsa işte ama akşam mutlaka protein olacak yoksa böyle aç kalmam cokk zor olurdu demin eşim dondurma almış yemedim gözüm keserse Leslie yapicam bakalım buraya yazarım yaparsam
Genellikle gündüz yaptığım ara öğünde ton balıklı salata yiyorum ben. O bayağı tok tutuyor beni. Şu an karnım bayağı aç çünkü akşam yemeğini 4 te yemiştim. Bir işler yememek için uyuyacağım.Beni ara öğün kesinlikle kesmiyor. Daha fazla yeme isteği oluyor bende. O yüzden eşimle de anlaştık, 6'da mesaisi bitiyor eve gelmesi 6.30u buluyor. Ben en geç 5te bitecek şekilde yiyeceğim akşam yemeğini. Hem kendime göre sağlıklı öğünler yapmak da daha kolay olur tek başıma yiyecegim icin
Yaaa kolay gelsin diyecegim ama bitmiş isler. Dün biz de o haldeydik. Ama taşınma işlerinden dolayı bütün dağınıklığı toplayamadik. O da zamsnls inşallah. Bugün şöyle dolu dolu bir kahvaltı yapin bence. Dünün acısını çıkarınMerhaba, iyi geceler. Bugün sabah 10 dan beri eşimle düzenleme, temizlik işlerini yaptık. Bitireli anca bir buçuk saat falan olmuştur. Gün içinde beslenmem çok zayıf oldu.
Sabah bir tane haşlanmış yumurta ve çeyrek sarımsaklı ekmek yedim.
Öğlen türk kahvesi içtim. Bir avuç kuruyemiş.
Akşam ise, bir kase tarhana çorbası ve dört kaşık sebzeli makarna, yanına da 3-4 kaşık yoğurt yedim.
Meyve yerim diyordum ama işlerden fırsat bulamadım.
Sanırım ara öğün değil de küçük bir ana öğün yapmak gerekiyor. Yemek yedim zaten moduna girebiliyor insanGenellikle gündüz yaptığım ara öğünde ton balıklı salata yiyorum ben. O bayağı tok tutuyor beni. Şu an karnım bayağı aç çünkü akşam yemeğini 4 te yemiştim. Bir işler yememek için uyuyacağım.