- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taşınma telaşı mi? Bekliyoruz burada diyete pes etmek yok lütfenİyi aksamlar hanimlar Yorumları okudum ama geri dönüş yapmaya su an fırsatım yok. Musait zamanımda dönüş yapacağım
Ama yani içli köfte sadece Makarna salatasini yemeseniz iyiymiş ama olsun sonuçta tüm gün bişey yemediniz peşine spor da yaparsaniz mükemmel olur :) suan benimde basım ağrıdı ama açlık hissetmiyorum inanır mısınız sadece baş ağrısı yaptı onun için de en sevdiğim şeyi yani sağlıklı en sevdiğim şeyi yapacağım havuç tarator en fazla bir dilim tam buğday yerim yanına yanına da bir kupa şekersiz çay ohh missOğlumun arkadaşının dogumgününe geldik
Böyle bir tabak hazırlanmıştı
Sarmaları oğlum yedi
Kısırın yarısı hariç diğerlerini ben yedim.
Midem hafif ; akşama kadar aç kalmana değdi
Gerçi hiç acıkmadım desem abartmış olmam.
Mutluyum
Taşınmaya dair her şeyi tatile bıraktım bir de onun stresi olsa daha kötü olurdum sanırım. Okulum son haftasi bitmeyen evrak işleri var. Okulda bazen elektrik olmuyor, bilgisayar yeterli değil. Sıra gelmedi bir türlü. Biraz evde biraz okulda yapmaya çalışıyorum ben de işleri. Diyetle alakalı düşüncelerimi daha detaylı yazacağım inşallah.Taşınma telaşı mi? Bekliyoruz burada diyete pes etmek yok lütfen
Kızımın kreşi temmuzun 1'ine kadsr. Ama tabi bayramda 9 gün onlarinki de tatil. Eşim çalışacak tabi. Esimle kızım evdeyken hiçbir şey yapamıyorum desem yeridir. O yüzden tatilde nasıl olacak bakalım, merak ediyorum. Benim ara tatillerde de eşim hep izin aldığı için hiç kafa dinleyemedim. Hasretle bir başıma, telaşsız olduğum saatleri bekliyorumHaklısınız çocuklar da sıkılıyor erken kalkmak okula gitmek kardesimden bilmiyorum ama okullarda tatil oldu kızınız biraz daha rahat eder tatil olursa sanırım inşallah yorgunluğunuz da geçici bir dönem olur ama motivasyonunuzu kaybetmeyin bir tane üye var burada ben onu okudukça gülüyor gaza geliyorum hergun mükemmel olduğunu söyleyip diyete girdi iyi de kilo verdi mesela @guleser hanım yanılmıyorsam
Estağfirullah, yorumunuzu okumak beni daha da motive etti. Sabah düşündüm biraz. Pes etmek yerine kendime birkaç gün zaman vermek istiyorum su an. Kaygısız şekilde yiyip içmek istiyorum su birkaç gün. Yarın ve çarşamba günü yemekli bir etkinlik olacak zaten. Yogun temponun bitmesine az kaldı inşallah.Çok fazla yazdım kusura bakmayın. Buradaki tüm arkadaşlarım benim motivasyon kaynağım. Birbirimizi anlıyoruz, belki en yakın çevremizden daha çok birbirimizi destekliyoruz. Ortak bir amacımız var. Vazgeçmek bir çözüm olmayacak, sadece aynı süreci sonra tekrar yaşayacağımız anlamına gelecek. Birbirimizden güç alarak bu işi çözebileceğimiz inancındayım.
Yaz tatilinin ikinci haftası da gidecek, sonra bitecek kreş işi. Gerçi tatilin ilk haftasi bayramdan dolayı resmi tatil.sonra da 1 haftalığına gidecek. O gittiği süreçte de seminerim olacak. Yoğun gecmez diye düşünüyorum, bakalım. Su an plan yapmaya çalışıyorum o 9 günlük tatili nasıl degerlendirebilirim diye yazmayı seviyorum buraya da detayli yazacağım.Yaz tatilinde kızınızı kreşe göndermeye devam edecek misiniz? Sonraki mesajlarda kızınızın uyanması, hazırlanma süreci, kendi hazırlanmanızın sizi yorduğunu yazmışsınız. Kızınız da yaz tatili sürecinde evde olacaksa bence şimdi zorlandığınız kadar zorlanmazsınız gibime geliyor. Uykusunu alınca uyanır siz de daha az stresli olursunuz hazırlık aşamaları olmadığı için.
Bu liste işi cok hoşuma gitti açıkçası. Her gün mü tartiliyorsunuz?Motive eder mi bilmiyorum ama geçen ay liste yapmaya başladım. Kağıda tarih, o sabahki kilo, içilen su miktarı, egzersiz, yeşil çay ekledim bir tablo oluşturdum.
Her gün bu bilgileri girdim. Günlük artı eksi gramları değerlendirdim moralimi bozmadan. Bugün bir ay oldu. Bir ayda istediğim kadar olmasa da 1,5 kg vermişim. 66.60 ile başlamıştım tabloya. 64.90 ile tamamladım ayı. Aynı şekilde tabloya devam edeceğim. Kolay kilo veremediğimi bu yüzden sabırlı ve kararlı olmam gerektiğini anladım bu sayede.
Helallllhavuç tarator iki dilim tam buğday ekmeği ve çay ama ezanı bekledik geç yemiş oldum parka gidiyorum bisiklet bineceğim tee Allah'ım yaa nerden nereye karbonhidrat yok şeker yok paketli gıda yok beyaz ekmek yok geç yediğim yoğurtlu salatayı eritmeye yurusuye gidiyorum su Hallerim beni çok güldürüyor
Biz yaparız çok güçlüyüz sonucu muhteşem olacak inşallah22.08
İşte şimdi acıktım
İnanılmaz fena gurulduyor midem
Namazımı kılıp yatınca tamamdır
Açlık gider
Tok yatan aç , aç yatan tok kalkar
yaa bir günde mi oldu bu kilo kaybııı harikasınnn sennGünaydın
10.21 henüz bir şey yemedim
Akşam aç yattım sabah tok kalktım.
Ve dünden bugüne giden ödem şişkinliği anlatamam ; ama tartıdaki kaybım 1,8 kg.
O zaman dans
Sabah 8.00 de kahve içtim.
yaa bir günde mi oldu bu kilo kaybııı harikasınnn senn
çok güzel maşallah. :) ya ben bişey sormak istiyorum ben tamam yoğurtlu tarator yedim başka bişey yemedim diye sevindim ama bunun fazlası zararmıdır? çünkü hem sevdiğim bir şey hem de açlığımızı bastıracak yediğimiz tek şey bende yoğurttan zarar gelmez diye 3 büyük havucu 4 5 yemek kaşığı yağda kavuruyorum üstüne yoğurt sarımsak (tabi az yağ da kavuruyorum 3 tane havuca göre az bence yine de tabi işin içine yağ giriyor) baya baya koca bir tabak 3 havuc rendeleyip kavurup yağda tarator yapıp hepsini ben yedim bu da fazla olması beni korkuttu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilen beni aydınlatabilir mi lütfen? :) (mayonez falanda yok sevmiyorum hazır sosları)Muhtemelen ödem gitti.
Bir de gerçekten yediğim bişey değildi.
Akşama kozlarla yemeğe gideceğiz ; o zamana kadar dikkat edip , tavuklu salata yemek istiyorum akşam
çok güzel maşallah. :) ya ben bişey sormak istiyorum ben tamam yoğurtlu tarator yedim başka bişey yemedim diye sevindim ama bunun fazlası zararmıdır? çünkü hem sevdiğim bir şey hem de açlığımızı bastıracak yediğimiz tek şey bende yoğurttan zarar gelmez diye 3 büyük havucu 4 5 yemek kaşığı yağda kavuruyorum üstüne yoğurt sarımsak (tabi az yağ da kavuruyorum 3 tane havuca göre az bence yine de tabi işin içine yağ giriyor) baya baya koca bir tabak 3 havuc rendeleyip kavurup yağda tarator yapıp hepsini ben yedim bu da fazla olması beni korkuttu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilen beni aydınlatabilir mi lütfen? :) (mayonez falanda yok sevmiyorum hazır sosları)
aman Allahımmm ne yiyecez biz yaa onuda eledim tamamHavuç pişince içindeki şeker çıkıyor ortaya o sebeple dengeli yemek gerek ama miktarı net bilmiyorum
Yoğurt 3-4 kaşık ideal
Elemeaman Allahımmm ne yiyecez biz yaa onuda eledim tamam
Sürekli dikkat etmeye çalışmak gerçekten insanı yoruyor. Dediğiniz gibi tamamen bırakmak yerine birkaç gün ara vermek sonra diyete geri dönmek iyi olabilir. O stres ve bunalmışlık hissi gider diye düşünüyorum. Daha motive bir şekilde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz hem. :)Estağfirullah, yorumunuzu okumak beni daha da motive etti. Sabah düşündüm biraz. Pes etmek yerine kendime birkaç gün zaman vermek istiyorum su an. Kaygısız şekilde yiyip içmek istiyorum su birkaç gün. Yarın ve çarşamba günü yemekli bir etkinlik olacak zaten. Yogun temponun bitmesine az kaldı inşallah.
Yaz tatilinin ikinci haftası da gidecek, sonra bitecek kreş işi. Gerçi tatilin ilk haftasi bayramdan dolayı resmi tatil.sonra da 1 haftalığına gidecek. O gittiği süreçte de seminerim olacak. Yoğun gecmez diye düşünüyorum, bakalım. Su an plan yapmaya çalışıyorum o 9 günlük tatili nasıl degerlendirebilirim diye yazmayı seviyorum buraya da detayli yazacağım.
Bu liste işi cok hoşuma gitti açıkçası. Her gün mü tartiliyorsunuz?