Benimki ruhsal bir durum sanırım. Yani kendimi zorluyorum bir şeyler için ama yoruldum artık zorla bir şey yapmaktan. Her şeye yetişmeye çalışıyorum. yaklaşık 1 aydır belki de biraz daha fazla akşamları aşırı yorgun, halsiz hissediyorum kendimi. Çocuğu uyutmaya çalışırken ondan önce ben uyuyakaliyorum. Bacaklarıma kramp giriyor. Magnezyum,d vitamini ve ginseng kullanıyorum ama gündüz yorulmaktan oluyor sanırım, etkilerini görmedim ne ağrı için ne enerjik hissetmek için. Şimdi de öğrenciler yok, o yüzden ayakta durmak yerine oturup kitap okuyorum. Oturmak da insani yoruyormus meğer. Ödemim geçti 2-3 gündür ama bacak ağrılarım var yine de.Hayır ama yaa pes etmeyin bende sizden alıyordum gücümü inancımı motivasyonumu sizlerden alıyordum tüm motivasyonumu L leyl76 mimesis Sahihuban @rvl ve daha adını hatırlayamadımlarım lütfen birbirimize motive olmaya devam edelim bakın mesela bende dün tek öğün yaptım sağlıksız diye günü kapatacaktim gece acıktım dayanamadım çeyrek simit attım ağzıma midemin sesi dursun diye ama bugün 40dk lesslie yaparım yediklerimin acısını çıkarırım diyorum lütfen hep beraber kaldığımız yerden birbimize destek verdi motivasyon olmaya devam edelim
Sabahları iş için öğün hazırlama işini eşime devrettim ama çoğu zaman sağlıksız oluyor. Ekmek arası çikolata mesela... Ben hazırlayayım desem; kendim mi hazirlanayim? Yiyecek bir şeyler mi hazırlayayayim? Bunlsr yine kolay şeyler. Ama çocuğu kaldırması, giydirmesi çok uğraştırıyor. Uyumak için direniyor. Uyansa ben o kıyafeti giymem diyor, kiyafet begendirmeye çalışıyorum bu kez. Bazen ağlata ağlata götürüyoruz. Aşırı geriliyoruz esim de ben de bu kez. Hepsi üst üste geldi. Beden yorgunluğu geçer de bu zihin yorgunluğu nasıl geçer bilmiyorum.