Benim eşimde öyle aman yesin bir şey olmaz, biz de yedik zamanında vs diyor hep. Kızıma o yiyecek bizim için faydalı değil onun yerine sağlıklı şeyler yiyelim demem yetiyor. tamam anne diyip gidiyor ama eşime iki saat laf anlatmaya çalışıyorum.Kes
Kesinlikle öyle. Ama ben eşim yüzünden pes ettim bir yerden sonra. Normalde süt bile icirmiyordum
Yine söz dinliyormuş. Benimki çok asi. 3 yaş sendromunu sonuna kadar yaşıyor yasatiyor bizeBenim eşimde öyle aman yesin bir şey olmaz, biz de yedik zamanında vs diyor hep. Kızıma o yiyecek bizim için faydalı değil onun yerine sağlıklı şeyler yiyelim demem yetiyor. tamam anne diyip gidiyor ama eşime iki saat laf anlatmaya çalışıyorum.
İnsan alışıyor; başlarda zorladı ama birkaç gün sonra kolaylaştı.aslında benimde yok ama aklımda havuç tarator var yoğurt tokluk yapıyor hem mezenin yanına ne etsem bilemedim :)) bir de allah aşkına banada bir fikir verin nasıl aç kalabiliyorsunuz bu menüyle tamam yediğim pilavın çok olduğunu düşünüyorum vicdan yapıyorumda siizn yediğinizi yesem heralde tatlı krizine girerim açlık şekerim düşer çıkar bişey olur illa bana kendimi ekmek tepiştirirken bulurum gibime geliyorama siz değil sadece sardım bu diyet gruplarına bakıyorum arkadaşlar yazmıs kimi meyveli yoğurt meyve püresi bar chia tohumlu yoğurt daha tadlarını bilmiyorum isimlerini burdan duydum ya da kür suyuyla öğün kapatanlar bana nasıl yapıyorsunuz sırrınızı verin
Saat 12.37
Bu saate kadar kızımın sabah yemediği muzun çeyreğini yedim.
Öğrencim erik getirmiş, 3-4 tane erik yedim.
Öğlen hazır tavuk döner vardi 3-4 yk kadar döner, 1 dilim ekmek, 2-3 yaprak marula minik parça havuç rendelemistim. 3 kaşık baharatlı yogurdu da üstüne ekledim. Bu yoğurtlu salatadan yedim bir de. Eve kadar açlığımı bastırır umarım
Bende akşam 3.gun// 10yk. Et kavurma bir kase havuç tarator iki dilim ekmek 3lt suEve geldiğimde çok acikmistim. açılışı yarım kaseye yakın paçayla yaptım.Biber-domates pişirdim ondan yedim.2,5 bardak ayran içtim.iki dilim peynir, 2 dilim ekmek yedim.
İki haşlanmış yumurta da vardi. 2-3 lokma da kaymak bal yedim. Bugün aşırıya kaçtı sanırım. Ama su an canım hâlâ bir seyler yemek istiyor
Çikolata konusunda çok zorlanıyorum ben de. O konuda ikna etmem çok zor oluyor. Versem eline koca paketi bir oturuşta yer mesela.Yine söz dinliyormuş. Benimki çok asi. 3 yaş sendromunu sonuna kadar yaşıyor yasatiyor bize4 yaşa kadar boyle gider diyorlar. İnşallah dedikleri gibi 4'te biter
Gün içinde pek fazla şey yiyemeyince ve uzun açlık süresinden sonra öyle oluyordu bende de. Sanki midem dipsiz bir kuyu yedikçe yiyordum bir ara. Duygusal açlık durumumun olduğunu da farkettim bir ay kadar önce. Kendimi frenliyorum böyle hissettiğimde.Eve geldiğimde çok acikmistim. açılışı yarım kaseye yakın paçayla yaptım.Biber-domates pişirdim ondan yedim.2,5 bardak ayran içtim.iki dilim peynir, 2 dilim ekmek yedim.
İki haşlanmış yumurta da vardi. 2-3 lokma da kaymak bal yedim. Bugün aşırıya kaçtı sanırım. Ama su an canım hâlâ bir seyler yemek istiyor
Aynen , hep öyle gidiyor . Mesela geçen hafta iki gün et vardı , bu hafta iki gün tavuk var. Haftanın bir günü de sadece proteinli süt . Ekmeği tamamen kestim zaten, aramıyorum artık. Kas yapmam gerek benim işte, giden yağların yerine.Hocam size verdiği listeler buraya ilk attığınız liste gibi protein ağırlıklı mı oluyor hep?
Günlük Adım Sayısı | Günlük 3.5 Litre Su |
Anladım hocam. Proteini böyle cok vermesinin sebebi de kaslanmaniza destek olmak muhtemelen.Aynen , hep öyle gidiyor . Mesela geçen hafta iki gün et vardı , bu hafta iki gün tavuk var. Haftanın bir günü de sadece proteinli süt . Ekmeği tamamen kestim zaten, aramıyorum artık. Kas yapmam gerek benim işte, giden yağların yerine.
Kısırın acısını cikarmissiniz
Günlük Adım Sayısı : 17137 Günlük 3.5 Litre Su Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu su
1 KERE SPOR
Kahvaltı Saat 11.00
⏺1 Yumurta
⏺4 Adet Yeşil Zeytin
⏺1 Dilim Peynir
⏺Yeşil Çay
3 KERE SPOR
Öğlen Atıştırmalık 14.00
⏺3 Kaşık Bol Yeşillikli Kısır
⏺1 Bardak Bol Mineralli Sade Maden Suyunda Ayran Ve Üstüne Nane
3 KERE SPOR
Akşam Yemeği 18.00
⏺3 Kaşık Pilav
⏺ 3 Tane Yeşil Mercimek Köftesi (Yeşil mercimekleri haşladım, blendırdan soğan ve baharatlarla geçirdim, fırına yağsız şekilde attım)
⏺2 Kaşık Yoğurt
3 KERE SPOR+ 2 kere 30 Dakikalık Adım Videosu
Kısırı Yedik Ve Gereken Sporuda Yaptık
Ee yedik bir taraftanda telafisini yapmak lazımKısırın acısını cikarmissiniz
aslında düzeni ben az çok anladım. Her gittiğimde baya soru soruyorum , bilgi alıyorum. Hatta sen iyi araştırıyorsun maşallah dediAnladım hocam. Proteini böyle cok vermesinin sebebi de kaslanmaniza destek olmak muhtemelen.
Ben ekmegi azalttim da tamamen kesemem sanırım. Ekmeği aramamaniz cok güzel, ama sonrasında nasıl olacak acaba? Nasil bir yol çizecek size diyetisyeniniz merak ediyorum. Çünkü insan eski düzenine geri dönerse o kilolar tekrar gelecektir
3.5 LİTRE SU |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?