Diyeti Sürdürme ve Motivasyon

Maşallah sana, insan kendini nasıl mutlu hissediyor iradesini koruyunca demi

Ben bugün kahvaltı yapmadan kahve içtim sadece saat 8 de, öğlen 1 kase buğdaylı yoğurt, 1 kase taze fasulye yedim, akşam 3 parça tavuk ızgara, roka salatası yedim, 1.5 litre su içtim, benim bebe izin verirse yarım saat spor yapacağımm

Evden uzaklaşmak, araba yolculuğu vs derken gerçekten yorulmuşum. Düzenimize döndük tekrar. Bugün kızım uyusaydı yarım saat leslie yapacaktım ama onun yerine çok yoğun tempolu, aralıksız bir saat süren temizlik yaptım. Çok fazla terledim, spor yaparken bile bazen bu kadar terlemiyordum. :))
leyl76, oturduğumuz yer ilçe yerleşimine uzak, yani bebek arabası ile çıkıp dolaşabileceğim bir ortam yok ne yazık ki. Bir de burası çok sıcak bugün 32 dereceydi. Evin içi bir ara 29-30 u gördü. Akşam 8-9 gibi serinliyor onda da kızımın uykusu gelmiş oluyor. Geç uyuduğu akşamlar araba ile ilçe merkezine gidip ana caddede yürüyüş yapıp yine araba ile dönüyoruz. :/

Bugün kahvaltıyı 14.00 civarı yaptım. Onda da bir kase yayla çorbası içtim. Uyanınca bir fincan türk kahvesi içmiştim.
Ara öğün olarak iki tane muz yedim. Bir tatlı kaşığı da şekersiz badem ezmesi sürdüm üstüne.
Akşam yemeğinde de fırında köfte ve karışık sebze vardı. Bir kepçe yayla çorbası içtim. Beş tane köfte, bir servis kaşığı karışık sebze, iki çorba kaşığı da yoğurt yedim.

Çok güzel aynen devam inşallah. Bende bugün sizi dinleyip 20dakka lesslie yaptım ve AVM ye yürüyerek gidip geldim yarım saat yürüyüş desek akşamda orda yine az makarna ve tavuk yedim yürüyerek dönüş ve lesslie ile eritmisimdir 3.5litre de su oldu bugün

Çok iyi 7den sonra hicbirsey yememek ve diğer gün 12ye kadar aç kalmak zorlasa da olacak inşallah

Günlük Adım Sayısı:11039Günlük 2.5 Litre Su
Sabah Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu Su

Sabah Kahvaltısı 11.30
⏺1 Yumurta
⏺1 Dilim Peynir
⏺4 Adet Yeşil Zeytin
⏺3 Adet Patates Kızartması
⏺Yeşil Çay

3 KERE SPOR

Öğlen Atıştırmalık Yok

Akşam Yemeği 18.00
⏺3 Kaşık Bulgur Pilavı
⏺4 Kaşık Haşlanmış Nohut
⏺Biraz Haşlanmış Kırmızı Et
⏺2 Kaşık Yoğurt
⏺Biraz Salata

Çok iyi 7den sonra hicbirsey yememek ve diğer gün 12ye kadar aç kalmak zorlasa da olacak inşallah
Hamilelik öncesi aralıklı oruç ile çok güzel kilo vermiştim zorlanmadan ama bu sefer 10-12 saat veya 12-12 saat yapayım diye başladım diyete. Sabahları kızımla kahvaltı yapmak istiyorum, tek kalmasın masada birlikte yiyelim diye düşünmüştüm ama pek ilerleme kaydedemedim. O yüzden 18-6 veya 19-5 şeklinde gitmeye karar verdim.
Akşam atıştırmalarını kesince insan kesinlikle hafiflemiş hissediyor kendini.

Akşam annemlerde köydeydik

Biraz yufka emek, yüksük çorbası, döğme pilavı arabaşı çorba filan yedim ama hepsi azar azardı.

Tatlı yemedim . İki gündür akşam yemeyince bugün kendimi çok yemiş gibi hissettim

Gün içinde Yeşilçay içtim . Çerez filan yedim. Su tükettim. 8000 adım attım. Biraz egzersiz yaptım.

Ben bu aralıklı orucu yeni yeni öğrendim açıkçası az da yiyorum ama akşamları zorluyor beni pek çok sadece bir avuç çiğ kuruyemiş yedim orucum bozulmuş oluyor mu oysa yarım saate yakın da yürüyüş artı spor yapmıştım

Bildiğim kadarıyla oruca başladıktan sonra bir şey yememek gerekiyor. Şekersiz çay, kahve, sade maden suyu, yine şekersiz bitki çayları içebilirsiniz. Yediğiniz az bir miktar, bugünü bu şekilde geçirip sonraki günlerde yiyeceksiz devam edebilirsiniz. Çok açlık hissettiğinizde uygun içeceklerden içebilirsiniz.

Akşam yemeğini saat 7 de yiyip orucu başlatmıştım mesela ben de ama kızım kek yapınca saat dokuz buçukta bir dilim kek yedim. Dokuz buçuktan sonra başlattım tekrar orucu.

Küçük yerde yasamak zor gerçekten. Ama o günki temizlik de spor yerine geçer bence de. Bu arada 1 saat temizlik yapmaya nasıl izin verdi bebiş benimki asla peşimi bırakmıyor. 1 saatte bitecek işi 2 saatte bitiriyorum .

3 kere spor derken ne yapıyorsunuz spor olarak?

Zamanla oturtursunuz akşam yemelerini. Bu arada başlangıç olarak kendinize oruç kısmını 12 saat olarak ayarlayabilirsiniz. Sonradan orucu uzatirsiniz.

1. Normal spor, 2.duvar platesi, 3 olarak program sporu

Evet haklısınız küçük yerde yaşamanın kolaylıkları olduğu kadar zorlukları da var. Özellikle çocukla yapılacak aktivite neredeyse hiç yok.
Kızım doğduğundan beri neredeyse her işi birlikte yapıyoruz. O yüzden alışkın aslında. :) onun da oyuncak süpürgesi ve temizlik kovası seti var. Ben evi süpürüp silerken kızım da aynısını yapıyor. :)) tozu alırken de eline de bir bez veriyorum birlikte hallediyoruz:)) ama dediğiniz gibi bazı anlar oluyor ki yarım saatlik iş uzuyor da uzuyor.

Ne kadar güzel ya günlük ev işleri vs çocukların beyin gelişimini olumlu etkiliyormus. Bazı ev eşyalarının oyuncağını almıştım ama bizimki genelde elimizdekini gasp etmeyi tercih ediyor

hanımlar tartıldım 64.45 çıktm çok yavaş ilerliyor şuan da sanki ama akşamki yediğim çerez çubuk kraker ve az meyvesuynun vichan azabı hala içimde ve çokk acıktım muhtemelen öğlen abanıcam yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…